1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Dediğim gibi yani gs araştırmasına gösterilen özen ve sıkılık başka takımlarda göremiyorum açıkçası..
    ben bu siteye üye olduğum ilk bir yıl sadece türkiye süper ligini biliyordum. Editör vs fm ile nerdeyse hiç işim olmazdı o zamanlar. Sonra buradaki araştırma hırsı ve çalışma azmi acayip hoşama gitti. Günde 8-10 saat fm oynamaya başladım, yardım etmeye çalıştım. Sonra araştırmacı oldum araştırmacı olana kadar hep derdim ki ya bu fenerbahçe beşiktaş araştırmacıları trabzon araştırmacıları nerde hep perpetuamı ilgilenecek diyordum. Ve tıpki senin gibi galatasaray dışındaki takımların (lig a hariiç burağı uzun süredir tanıyorum manyaklığına saygım sonsuz futbol izleme anlamında kendime benzettiğim bir adam o yüzden çok severim el hadji o bölümü senelerdir süper yapar) pekte iyi dikkatlice yapılmadığını düşünürdüm. Araştırmacı olduktan sonra bütün araştırmacılarla bi şekilde muhabbetim oldu ve fenerbahçe araştırmacılarıylada konuştum tabi sonrada öğrendimki adamlar gece gündüz daha gerçekçi bir araştırma için resmen yırtınıyorlar
    bu araştırmacı arkadaşlar arasında herkes saygıyı hakediyor. Tabi en çok çalışan yine ömer abidir o ayrı mesela ama herkes takımına gerektiğinden çok önem gösteriyor içiniz rahat olsun o konuda
    Last edited by extensor : 18.Haziran.2008 at 17:02 Reason: düzenleme
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri