1.Maç Ankaraspor: 2 Samsunspor: 3 Goller ; Sercan Temizyürek, Kerimz Zengin, Yaser Yıldız

Sezonun ilk maçıydı..Rakip deplesmanda Ankaraspordu aslında ümitli değildik beraberlik bile yeter diyorduk..Maç başlamıştı ilk dakikalarda geriye düştük fakat sonrasında Sercan’ın harika frikiği gol oldu ve eşitliği yakaladık..Ardından Kerim durumu 2-1 e getirdi..Fakat son dakikada kalemizde gol gördük..Ardından 4 dakikalık uzatmada yüklendikçe yüklendik ve en sonunda son saniyede Yaser İle golü bulduk..ve ilk maçımızdan 3 puanımızı aldık..

Maçın Adamı ==> Kerim Zengin 1 Gol 1 Asist

2.Maç Samsunspor: 3 Kayserispor: 0 Goller ; Sercan Temizyürek, İlhan Parlak, Roman (penaltı)

İkinci maçımızda Anadolunun matodoru Kayserispor karşısındaydık..Ama bu sefer kendi sahamızda 2 sene sonra ilk defa bir 1.lig maçına çıkıyorduk..Maça fırtına gibi başladık Sercan’ın mükemmel golü ile 1-0 bulduk..Ardından sahneye İlhan Parlak çıktı ve fark 2 oldu sonrasında ise iyice dağılan Kayseri Penaltı yaptı ve Romanın golü geldi skor 3-0 oldu.. 2 yarıda ise ne biz ne onlar fazla atak yapabildi..Son saniyelerde kaleciyle karşı karşıyayken Yaseri düşüren Kaleci Hasan Kırmızı gördü ama hakem serbest vuruşa izin vermedi..Ve ikinci maçımızdada 3 puan bizim oldu..

Maçın Adamı ==> Roman 1 Gol

3.Maç Fenerbahçe: 3 Samsunspor: 0 Maldonado Appiah Appiah

Üçüncü maçımızda geçen senenin şampiyonu aynı zamanda bizide destekleyen klup olan Fenerbahçe ile oynadık..Ama biraz kırıldım bu maçta kiraladığımız oyuncular bu maçta oynayamadı statü gereği kilit 4 oyuncumuz olmayınca maçtadada fazla varlık gösteremedik..Ama 2 ön liberonun attğı toplam 3 gol bize olumlu gelişme olarak geldi..Çünkü Rakp Fenerbahçeydi 4 kilit oyuncumuz yoktu ve biz usta ayaklar yerine defansif oyunculardan gol yemiştik bu da sağlam bir oyun kurgumuz olduğu anlamına geldi bana göre..Sonuç olarak bu maçtan puansız ayrıldık..

Maçın Adamı ==> Appiah 2 Gol 1 Asist

4.Maç Samsunspor: 2 Denizlispor: 1 Emre Balak, Yaser Yıldız

Dördüncü maçımızda as oyuncularımıza tekrar kavuşmuştuk bu sırada takıma Mehmet Batdalıda kattık..Rakip Denizli maçdan önce favoriydi ama kalede devleşecek olan genç kaleci Volkan Babacanı nerden düşünsünlerki ? Kornerden Gelen topda Emre dönen topu güzel tamamladı Ardından Yaser 2. golü attı ve rahatladık..Ardından Denizli farkı 1 e indirdi ama yetmedi ve dördüncü maçımızda puanımızı dokuza çıkardık…

Maçın Adamı ==> Volkan Babacan (((( 9 )))

5.Maç Ç.Rizespor : 1 Samsunspor :0 Elionar

Beşinci maçımızda ilk 10 dakikadan sonra oyunda yokduk..Bunun sebebini yorgunluğa bağlıyorum..Aslında bir şeye bağlamaya gerek yok ama neden böyle oldu anlayamadım..Gerçi Rizesporda çok iyi futbol oynadı..Ayrıca Derbi maçında kaybeden taraf olmak bizi üzdü..Fakat önümüzdeki haftalarda derbileri kazancağız..!!

Maçın Adamı ==> Ninja ((((( 9 )))))

İlk 5 hafta sonucunda oluşan puan durumu ;

TuRGuT Ba$