6.Maç Samsunspor: 4 Bursaspor: 1 Roman, İlhan Parlak İlhan Parlak, Mehmet Batdal
Maç öncesi bana Bursaspor maçı ne olur diye sorsalardı direnmek zorundayız derdim..Ama maçta öyle olmadı..Roman’ın penaltı golü ile açıldık İlhan Parlak ile rahatladık ardından Mehmet Batdal’a da gol attırdık ve rakibimiz 4-1 gibi net bir skorla geçtik..
Maçın Adamı ==> İlhan Parlak 2 Gol 1 Asist
Bu arada BUGGASspor ile kupa ön eleme maçı oynadık o maçıda İlhan Ve Mehmetin golleriyle 2-0 geçtik..
7.Maç G.Birliği: 4 Samsunspor: 2 Kerim Zengin, Mehmet Batdal
Demin yazdıklarımı şimdi yine tekrarlarım..Ama bu sefer sonuç bizim istediğimiz gibi değil...Maça iyi başladık golü bulduk tamam dedik ama nerde hakemler sağolsun 2 penaltı 1 kırmızı yaktı kavurdu bizi..kızmamak lazım genç takımız..
Maçın Adamı ==> Mehmet Çakır 1 Gol 2 Asist
8.Maç Samsunspor: 4 Sakarsyaspor: 4 Murat Hacıoğlu; Yaser Yıldız, Fransergio, Onur Kendi Kalesine
Maç hiçde beklediğim gibi geçmedi..Benim düşüncem maçı rahat alırızdı..Fakat Hiçde öyle olmadı..Öne geçtik koruyamadık..Bi daha geçtik yine koruyamadık..Bir daha geçtik yine koruyamadık..En sonunda dakika 90+3 de golü yedik..Ve süper ligdeki ilk beraberliğimizi aldık..
Maçın Adamı ==> Gökhan Güleç 2 Gol 1 Asist
9.Maç Sivasspor: 2 Samsunspor: 2 Yaser Yıldız , İlhan Parlak
Maçdan önce Sivasa giderken takıma oradan ne olursa olsun bir puan ile dönmek istediğimi belirttim..Onlarda sağolsunlar söz verdiler..Maça başladıklarında durum beraberliği gösteriyordu..İlk yarıda bi tane yedik ama ikinci yarı toparladık fakat son 20 dakika kala kalemizde 2.golü gördük..Yılmadık ve dakika 90+3 iken Sahneye daha oynatmamayı düşündüğüm İlhan parlak çıktı ve golü attı..Süper ligde 2.beraberliğimizi aldık..
Maçın Adamı ==> Elmacı Yasir 1 Gol
10.Maç Samsunspor: 1 Galatasaray: 3 İlhan Parlak
2.Defa büyük bir takımla oynuyorduk ve yine hüsrana uğruyorduk..Galatasaray gençleştirilmiş kadrosuyla bizim gençlerimiz perişan ediyor ve maçı rahat bir oyunla 1-3 kazanıyordu..Şimdi önümüzdeki maçlara bakacakdık ama kadrodaki birkaç köstebeği yollayacağız..
Maçın Adamı ==> Volkan Babacan (((( 8 ))))
Arada oyanan Türkiye Kupası Grup ilk maçında Marmaris Belediyeyi Deplesmanda 1-2 ile geçtik ve gruba 3 puan ile başladık..
11.Maç Beşiktaş: 1 Samsunspor: 0
İlk yarıdaki son büyük takım ile maç oynayışımızdı ve rakip bu sefer deplesmanda Kara Kartaldı..75 dakika direndik ama tam o dakikalarda Holosko sahneye çıktı ve skoru 1-0 a getirdi..Zaten seyirci baskısı yüzünden eli ayağına dolanan topçularımız şaşırdı ve maç bu şekilde bitti..
Maçın Adamı ==> Filip Holosko 1 Gol
12.Maç Samsunspor: 6 İ.B.Belediye: 0 İlhan Parlak ( 4 ) Yaser Yıldız Sercan Temiz Yürek
Eeee artık kazanma zamanı gelmişti..Rakibimiz ligde kötü yerdeydi maç kendi sahamızdaydı..maça 4 forvet çıktık..Olabildiğince gol atıp oyuncularımın moralini yerine getirmek istiyordum..Ve rakibimizi adeta dağıttık..İlhan bu maçta öyle bir sahne aldıki adeta coştu..Yaser ve Sercan da eklenince skor baya bi oldu ve uzun zamandır düşüşte olduğumuz ligde belkide çıkış yapmak için bu maç güzel bir maçdı..
Maçın Adamı ==> İlhan Parlak 4 gol
Bu zamana kadar beklediğimden daha güzel bir şekilde geldik..12.hafta itibariyle 5 galibiyet 2 beraberlik 5 yenilgimiz var 27 gol attık 22 tane de yedik..Fakat bu tablo bence şuan için güzel..hem lige yeni katıldık hemde büyüklerle maçımız kalmadı..Ayrıca takımımız hocamız çok genç ilerisi için ümit verici...
Samsunspor Klubu..