Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
Bunu okudun mu abi?

Ömer okudumu bilemem ama ben senin bir çok yazını mesajını okudum açıkcası 12 yaşında olmana inanamıyorum..

birinden biri hayret uyandırıcı..

ya sen daha büyüksün 22 falanda yanlış yazdın yada ailenden biri klübün içinde yoksa nerden bilecek 12 yaşında çocuk cem sultanı emrah yolluyu erme çolakı ..
hayır birde yazarken öyle bir dil kullanıyorki yılların futbol yorumcusu ...ya biz senin zamanında klüp forması bulamıyorduk...şaşırtıcı bir durumun var ama tebrikler yani hem sana hem seni yetiştirene .................................................. ...............

..bu konuyu özel mesajlada yazabilirdim gerçi her neyse ya biraz alakasız oldu gelelim GALATASARAYA
Galatasarayda herkes sessiz sedasız skibbe nin gelişine tanık oldu..ilk olarak ardayı tutalım demiş o kolay onu herkes görür ...bakalım skibbe aydını semihi işte sizlerin takip ettiği emre çolakları cem sultanları da görebilecekmi...futbolumuzun geleceği onlar...inşallah feldkamp gibi gidip buizit gibi ne idiğü belirsizleri alıp getirmez galatasaraya...

gençlere önem veren bir hoca diyorlar ama 30 bilmem kaç yaşındaki barbarezi oynattığınına göre pek inandırıcı gelmedi bana...tabi bir barbarezse sorun değil leverkusen pek te sevdiğim takip ettiğim bir klüp değil...

oyun içinde bence şöyle bir hata var ...şimdi skibbe geldi...takımın başında..şimdi ben seneye galatasarayla oyun açsam (tabi pek fazla olmamıştır ama farzedellim ) skibbe haliyle kovulacak ama onun almanyadan getireceği yardımcılar kalacak...

mesela zönceden Daum vardı ben oyun açardım daum tabi kovcuurdu ama koch kalırdı..mesela zico tabi giderdi ama santana kalırdı...

şimdi skibbe gidecek ama almanyadan getireceği yardımcıları kovulmayacak...

oysaki gerçekte böyle değil...

normalde eğer teknik direktör gidince onun yardımcılarıda gidiyor...

bu aksaklık mıdır yoksa birelermi FM de gerçek dünyadakinden farklı bilemiyorum...