Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
..bu konuyu özel mesajlada yazabilirdim gerçi her neyse ya biraz alakasız oldu gelelim GALATASARAYA
Galatasarayda herkes sessiz sedasız skibbe nin gelişine tanık oldu..ilk olarak ardayı tutalım demiş o kolay onu herkes görür ...bakalım skibbe aydını semihi işte sizlerin takip ettiği emre çolakları cem sultanları da görebilecekmi...futbolumuzun geleceği onlar...inşallah feldkamp gibi gidip buizit gibi ne idiğü belirsizleri alıp getirmez galatasaraya...

gençlere önem veren bir hoca diyorlar ama 30 bilmem kaç yaşındaki barbarezi oynattığınına göre pek inandırıcı gelmedi bana...tabi bir barbarezse sorun değil leverkusen pek te sevdiğim takip ettiğim bir klüp değil...
Bir takim tamamen 18-24 yaslarinda oyunculardan olusursa bu takim ne bir sezonun zihinsel yorgunlugunu kaldirabilir, ne de baskida oldugu zamanlarda soguk kanliligini koruyabilir. Bir takimda her zaman icin 30 yas ustu tecrubeli oyunculara ihtiyac vardir. Tecrubeli oyunculardan kurulu Fenerbahce'de bile Roberto Carlos'a ihtiyac oldugu gibi.

oyun içinde bence şöyle bir hata var ...şimdi skibbe geldi...takımın başında..şimdi ben seneye galatasarayla oyun açsam (tabi pek fazla olmamıştır ama farzedellim ) skibbe haliyle kovulacak ama onun almanyadan getireceği yardımcılar kalacak...
Bu arastirma sefleri tarafindan SI'a bir kac defa iletismis bir durum. Bunun en dogru hangi sekilde yapilmasi gerektigini cozdukleri ve kodladiklari zaman oyuna eklenir. Eger yeni gelen teknik direktor ve ekibi ile calismak istemiyorsaniz goreve geldikten bir kac hafta icinde, kontrat feshi teklif ettiginiz takdirde yardimcilar her zaman teklifi kabul ederler. Tabii yapay zeka icin durum ayni degil.