İyi trasferler ama Ermanın yerini dolduramamışsın bence..
İyi trasferler ama Ermanın yerini dolduramamışsın bence..
Parasal yonden zenginlestin, akkili harcama yaptimi direk sampiyon olursun.
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
lige berbat bir başlangıç yaptık ligte oynadığımız 2 maçtada rakibimizden üstündük ama olmadı alanyaspor adeta bizi ezdi 30 tane şut attılar zaten
Last edited by sakary Ali : 19.Haziran.2008 at 11:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
çok kötü başlamasın gerçekten 3de 0 inşallah toparlarsın
berbat başlamışsın inşallah en yakım zamanda düzelirsin bizim ortak kariyerdede sakarya böyle başlasa keşke![]()
![]()
Çok kötü başlamışsın umarım toparlanırsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kötü başlamışsın ama toparlarsın umarım...
2.Ligde toparlamak için kendine iyi bie destekleyici takım bul o zmana sorunu hallediyorsun![]()
Ayrıca Emre Balak ve Sercan'ı Samsunspordan alabiliyorsan al çıkmaman için bir sebep kalmaz bence..Zaten forvetide iyi![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bu ne ya bi daha böyle görmiyim ali![]()
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar bu durumu inş. düzelteceğim
Dediğim gibi Erman'ın yeri dolmamış bence...
evet ligteki ilk puan ve galibiyetlerimiz bu maçlardan sonra geldi bu maçlara bakarak sakaryaspor geri döndü diyebilirim
Toparlanmaya başlamışsın..Güzel..
Evet bu maçlardan şunu öğrendim yenildikmi yenildiğimiz maçtan sonra ya beraberlik yada yeniliyoruz ama kazandığımız maçtan sonra yenile biliyoruz istisrarsız sonuçlar alıyorun özellik deplasmanda sorunumuz var
Geçen seneye göre daha istikrarsız takım.. Geçen sene iyi başlayıp kötü bitrmiştin, bu sene kötü başlayıp iyi bitirirsin umarım![]()
Stoper ve orta sahanın ortasına devre arasında adam bul bil ki lidersni..
Hadi bakalım bekliyoruz...
abi az sonra ekliyorum şuan ilk yarı bitmesine 2 hafta kaldı takım formda bence transfere gerek yok ama bu sefer senin sözünü dinleyip almaya çalışacağım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sakaryaspor Kötü Başladı İyi Götürdü Kötü Bitirdi
Bank Asya 1.ligte ilk yarı sonuçlandı.Sakaryaspor lige çok kötü başlarken toparlandı.İyi gidiyordu son iki maçı kazanamayınca gerilere düştü.İlk yarıyı 4. sırada bitiren Sakaryasporda hedef şampiyonluk
Gol Kralı CAN ERDEM
Sakaryasporun başarılı futbolcusu CAN ERDEM ilk yarının gol kralı oldu.16 gol atan genç futbolcu bu sezon tam 4 maç hat-rick yaptı.
Asist Kralı EMRE ÇOLAK
iLK YARI DEĞERLENDİRMESİ
Ali Göçmen:Evet Sakaryasporla 2. sezonumda ilk yarı bitti.Geçen seneye göre 1 puan daha fazla kazandık ama 4 sıra gerideyiz(geçen seneye göre)Geçen sene forvet hattımız çok iyiydi bu sene takviyelerle daha da iyileşti.Defansta sorunlar sürüyor bunu halledeceğiz.Kalede ise ilk başlarda Murat Şahin'i oynattım.Ama iyi oynamadı bende Bora'yı koydum.
Bu sezon artık bahane üretmeden Süper lige çıkmamız lazım çünkü bu son şansımız!!!!!!
Last edited by sakary Ali : 19.Haziran.2008 at 22:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Can Erdem gerçekten iyi golcü, ben de milli takıma kadar yükselmişti ilerleyen yıllarda.. Devamını diliyoruz dostum istikrarının...
Hadi bakalım devamını bekliyoruz.Ayrıca orta saha ve stoper transferlerini bekliyoruz...
Güzel toparlanmışsın ve üst sıralara çıkmışsın.2.yarı senden 1.lik istiyoruz Ali.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
2.yarı şampiyon olursun artık bu gazla![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hadi şampiyonluk bekliyoruz coştur sakaryayı tatangalarıoooo ooooooooo ooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
can erdem gerçekten süper golcü ikinci yarıda ondan aynı performansı bekliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet bu sefer yapacağım ama nasıl yapacam bütçe 0
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kendi sahamızda da kazana bilsek süper olacak ikinci yarı inş. her yerde kazanacağız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2. yarı sov zamanı
şimdi böyle konuşuyorum bi çıkamıyacaz
Last edited by sakary Ali : 20.Haziran.2008 at 13:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
2.yarı 1.olursun hiç dert etme![]()
Sakaryadan Transfer Atağı...
Bomba 1:Bilal Kısa
Ankarasporda oynayan oyuncu Sakaryasporla anlaştı.Bilal artık Sakarya için ter dökeceğini söyledi.
Bomba 2:Kamber Arslan
Kayserisporlu oyuncu Kamberde Sakaryada
Sakaryaspor bu 2 transferle büyük sükse yaptı.Medyanın konuştuğu konu şu artık Sakaryayı kimse tutamaz
Kamber stoper boşluğunu doldurur bence hangi taktikle oynuyorsun?
Siteden mi indirdin yoksa klasik oyundan mı seçtin?Ve ofansif mi diamond mu?