Ben bjk'yi destekliyorum ama bjk'yi yöneten ark birazsuskun,durgun bence şamp gs olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bi de bjkli ark resimleri büyük ekle yaw
Ben bjk'yi destekliyorum ama bjk'yi yöneten ark birazsuskun,durgun bence şamp gs olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bi de bjkli ark resimleri büyük ekle yaw
Last edited by ahmet0393 : 20.Haziran.2008 at 16:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by manuelfernandes : 20.Haziran.2008 at 17:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bekliyoruz
süper lig 11.hafta maçları
Fenerbahçe-eskişehirspor
Antep-beşiktaş ve
Trabzonspor-Galatasaray
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
onlar yok bari tahmin yapın sizde maclar nolur?![]()
Last edited by manuelfernandes : 20.Haziran.2008 at 19:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
fb kazanır bjk yeniilir gs kazanır(ben beşiktaşlıyım)
Last edited by manuelfernandes : 20.Haziran.2008 at 19:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
antepin golünüde zurita atar 1-0 kazanır
İns fenerbahcem sampiyon olur
TariboWest
Last edited by manuelfernandes : 20.Haziran.2008 at 20:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arkadaslar Bazı Kisiler Herhalde Resimleri Kücük Yapıyorum Diye Bakmıyor Her Seyi Denedim Olmadı Bu Ara Ligde 2.Sans Vermemenize Anlam Veremiyorum
biraz sonra galatasaray trabzon ve bjk-antep maçlarının ss leri gelio.... maçlar şimdi oynanacak
Hepinizi Sasırtıcak Skorlarla Simdi Burdayız
heyt be işte bjk ye yakışıan bu
Manuelfernandesin Neti Gitti Heralde Ben Burdan Macları Veriyorum Ben 4-2 Kazandım(Gaziantep)ManuelFernandes Trabzona 2-0 Yenildi Fenerbahce 0-0 Berabere Kaldı İdiaanız Tutmadı Beyler
Arkadaslar ManuelFernandesin Elektirikler Gitmis MACLARI Yine Ya***az
arkadaşlar cok sorry elektrik gitti ama tekrar bilerek trabzona yenildim ss koymucam sadece trabzon yendi o kadar
Bende Bu Sefer 3-0 Kazandım
tabi ya bjk bu sene şampiyonluk bekliyoruz
şampiyonlar ligi D grubu 4.macı ss az sonra
insallah temennimiz sizinde destegiyle sampiyon olucaz insallah
güzel oyun nevesin 2 golü sonucu rahat bir galibiyet şampiyonnlar ligindeki ilk puanlarımız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
neves bu sene 16 maç 8 gol 8 asist le takımı süreükleyen isimlerin başında geliyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Destansı bir avrupa galibiyeti ve tek yorum yok öyle olsun![]()
Last edited by manuelfernandes : 20.Haziran.2008 at 21:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ligde 11.Hafta
Rahat Bir Mactı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaslar Cözdüm Gözünüz Aydın İspanyol Genci Hala Bulamadınız Anlastıgım:d
Last edited by salih4 : 20.Haziran.2008 at 21:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arkadaşlar bundan sonra 4 haftada bir ss veriyoruz ligde 4 hafta geçicek toplu vericez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
4 haftanın Ss leri TÜRkİYE-hırvat macından sonra türkiye ye başarılar inşallah yarı finaldeyiz bu akşam
Last edited by manuelfernandes : 20.Haziran.2008 at 22:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
KArdeş düzeltmişin bjk'nin resimlerini ii ii kendine gelmişin şamp yap biziiiiiiiooo oooo ooooo ooooooo
Fenerbahçe'm şampiyon olur![]()
Maç geçti ssler nerde?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.