1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Modric'in paslari ve oyunu okuyusu Arda'dan daha iyi.

Ozellikle hizlanmasi, topsuz hareketliligi de Arda'dan daha iyi.

Teknik/dripling dersek Arda onde tamam. Bazi zihinsel ozellikler yine daha iyi o da tamam. Ancak bu macta Arda'nin penalti disinda pek iyi oynayamadigini da kabul etmemiz lazim.
    Abi unutmamamız gerekn bir yer daha var Arda'yı da 2-3 kişi tuttu.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Arda serbest kaldığı bazı pozisyonlarda da etkili olamadı.. Modric açık açık ben çok tehlikeli bir oyuncuyum diyor ama kesinlikle CA olarak daha yüksek, Özellik olarak top sürme, özel yetenek gibi özellikler Arda'nın daha iyi..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Mehmet Topal'da Modric'i devamli marke etti. Modric top almak icin kendi yari sahasina her gittiginde Mehmet Topal yaninda gidiyor ve Hamit ile Tuncay'in onune geciyordu. Uzatmalarda Hamit ile Tuncay'da Modric'in bos alan bulmamasi icin ugrasti durdu.

Ona ragmen direkten donen topu yaratti. 45 metre ters kanada markaj altindayken bekletmeden adrese teslim pas atti, bir kanada yigilmis defansimizin dengesini bozdu.

Arda'nin hic daha oyle pas attigini, veya benzer hizla topla dripling yaptigini gormedim ben.

Mesaj Yetkileri