Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 102 sonuç

Konu: EURO 08 | Çeyrek Final | Hollanda-Rusya

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Portakal Orda Kal!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ruslar maça atak başladılar ve maçın hakimiyetini ele geçirdiler.Sonrasında Hollanda oyunu dengeledi ve karşılıklı ataklar şeklinde geçmeye başladı maç.2 tarafında tehlikeli pozisyonları vardı ama Hollanda ilk 3 maçtan kafamızda bellediğimiz Hollanda değildi.Nitekim 2.yarıya yine Rusya atak başladı ve golü buldular Pavlucenko ile.Golden sonra Hollanda beraberlik için saldırırken Rusya'da farkı artıracak şanslar elde etti ama İsveç maçındaki gibi değerlendiremediler yine.Birde Saar faktörü vardı tabii.Hollanda gol için bastırdığı dakikalarda Ruud ile bir duran top organizasyonundan golü buldu.Zaten maç başından beri bu toplarda hep tehlikeli olmuşlardı.Açıkcası bu gole sevindim çünkü bu maçın uzamasını istiyordum.Maçın bitmesine az bir süre kala hakemin Kolodin'e kırmızı kart göstermekten son anda yardımcısının kararıyla vazgeçmesi maçın kırılma noktalarından birisiydi bence.Eğer orada 10 kişi kalsa Rusya uzatmalarda işleri zorlaşırdı.Uzatmalarda Rusya daha iyi oynayan taraftı.Girdikleri pozisyonlardan yararlanamıyorlardı.Hollanda uzatmalarda hiç yoktu.Geriye düştükleri andan sonra bile..Uzatmalarının 2.yarısında Rusya maçın yıldızı Arshavin'in asisti ile önce öne geçti,sonra yine Arshavin müthiş vücut çalımı sayesinde attığı gol ile farkı 2 ye çıkardı ve bu sefer Hollanda'nın beraberliği yakalama olasılığına karşı eşeğini sağlam kazığa bağladı.Arshavin bugün gerçekten mükkemmel oynadı.Sezon içerisinde gösterdiği performansta iyiydi.Artık onu büyük bir kulübün forması altında görmemememiz için bir neden kalmadı bence..

Hollanda en baştada dediğim gibi bugün o ilk 3 maçtaki müthiş performansını sergileyemedi.Bunda Rusya'nın katkısı şüphesiz var ama sanırım Boulahrouz'un olayıda takımın moralini bozmuş.Zorlu bir maç olacağını bekliyordum.Belki Rusya sürpriz yaparda diyordum ama Hollanda'nın bu kadar kötü oynayacağını düşünmüyordum.Bazı arkadaşlar Hollanda'yı büyütmüşüz felan demişler.Bence yanlış bir düşünce.Takımların bazen kötü oynadıkları maçlar olabilir.Her maç iyi oynayacaklar diye bir kaide yok.1 maç kötü olmalarıda onların kötü bir takım olduğunuda göstermez..

Ve Rusya..Bugün gerçekten çok iyi oynadılar.Maça cesurca başladılar ve korkmadan oynadılar.Guus Hiddink Rusya'nın havasını gerçekten çok değiştirmiş.Ben ilk defa Rusları bu kadar iddialı görüyorum bir turnuvada.Bakalım finale çıkabilecekler mi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aynen orda adaşım rusya sonuna kadar haketti! 1-0 ken cok pozısyon kacırdılar 1-1 olunca müstaha size dedim içimden ama gercekten hollandaya sahayı dar ettıler bu arada andrei arshavin ismini bundan sonra sıkca duyacaz gıbıme gelıyor gercı bu zamana kadarda fazlasıyla duymustuk

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

oyuncu dinlendirenler dağılıyor

portekiz, hırvatistan'dan sonra hollanda sırada ispanya var
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Sen Sneijder'i oyunda tut Huntelaar'ı alma oyuna..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    oyuncu dinlendirenler dağılıyor

portekiz, hırvatistan'dan sonra hollanda sırada ispanya var
    Güzel tespit gerçekten.Bakalım yarın İspanya'da elenecek mi?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hollanda bu zamana kadar oynadığı maçlarda sürekli sürpriz bir golle öne geçiyordu.Ardından rakip yüklenince çok iyi kontra oyuncuları olduğu için farkı açıyorlardı.Bu sefer kendi silahlarıyla vuruldular.Yenik duruma düştüler ve Mathijsen,Ooijer ikilisi perişan oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bana kalırsa ruslarla final oynayacagız

Nesil
    2007
    Yer
    34

Hollanda duman oldu

bence bu sonuca cok da şaşırmamak lazım.hollanda nın defansı ve mc leri çok yavaş ve tek hamleli oyuncular.onun için defansı geride kuruyor van basten.ama orta saha iyi pas yapıp oyunun kotrolünü ele geçirince ileri çıkıyorlar.ama defansın yavaşlılığından dolayı çok pozisyon verdiler.hatta luca toni gibi çok hızlı olmayan bir oyuncunun bile van der sar ile karşı karşıya kaldığı poisyonu hatırlarsınız.

bugüne kadarki maçlarda hollanda hep ilk yarıda öne geçti ve çok iyi pas trafiği yaptı.oynadığı rakipler özellikle defansları yaşlı olan oyunculardan oluşuyordu ve hollanda bu maçta oyuncularının hızlarını çok iyi kullandı. ama bu maçta karşısında rusya gibi genç ve müthiş baskılı bir takım gelince afalladı.bu da takım oyununu bozdu ve bireysel yeteneklerden medet ummasına neden oldu.

bence bu maçta nerdeyse nistelrooy u hiç kullanmadı hollanda.önceki maçlarda özellikle etkili olduğu dönemlerde her 3-4 pastan biri nistelrooy a oynanıyordu.bu maçta hem etkisizlik hem de baskıdan dolayı bireysel oynamak zorunda kaldılar.hatta maç 1-0 olduktan sonra tek yaptığı şey topu sneijder e verip onun şut atmasını sağlamak oldu.

rusya ya gelince gerçekten takım olarak muhteşem oynadılar.takımda bireysellik neredeyse sıfırdı.takımdaki oyuncuların hepsi gerçekten futbolcu yani dm leri semak ya da dr leri anyukov bir ortasaha gibi duvar pası yapıyor ya da bir forvet gibi pozisyona girip etkili olabiliyor.ayrıca arshavin a ayrı bir parantez açmak lazım.bu adam iki maçta da çok iyi oynadı,bir tanesinde bile iyi oynamadı,çok iyi oynadı.gerçekten müthiş bir futbolcu.pavlyuchenkoda gerçekten çok iyi bir forvet özellikle nerede durması gerektiğini çok iyi biliyor. rusya nın sıkışıp diktiği topların çoğunu aldı.yalnız finishing için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

sonuç olarak hollanda her zamanki oyununu rusya nın müthiş presi nedeniyle oynayamadı.rusya ise hakettiği bir galibiyet aldı.bu futbolla sonraki maçta diğer takımlara kök söktürebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Futbolun adaleti varmış bunu gördük açıkçası Ruslar'dan bir sürpriz bekliyordum ama bu kadarını değil, bu fark daha erken bile olabilirdi ama tecrübe eksikliği engel oldu 1 penaltıları verilmedi ama yinede kazandılar helal olsun neredeyse bizim maç kadar sevinecektim.Hakemler hep bir tarafı koruyor Almanya ve bu maçta bariz ortaya çıktı bu.Ooijer'in atılmaması çok ilginç gerçekten bir pozisyonda Arshavin'e sakatlamak için hamle yaptı resmen ama yok yine kart yok.Kolodin'e ama hemen 2.sarıyı gösterecekti.Grup 2. leri yarı finale çıkıyor.Yarın da bir sürpriz olmazsa İtalya çıkar.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Süper bir maçtı.Rusya'nın oyunu resmen büyüledi beni.Tarihi bir farka gidebilirlerdi.Hollandalı oyuncuların neredeyse hiçbiri sahada yoktu.Bir ara Sneijder tek başına bir şeyler yapmaya çalıştı.O da işe yaramadı.Rusya böyle oynarsa yarı finali de geçer kanaatindeyim.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

İşte bu ya işte buuuu Rusya tüm otoriteleri yanılttı , bizden tek farkları daha güzel oynayarak geliolarlar Düşündüğüm gibi Hollanda defansı üzerine gidildiğinde çok kötü olduğunu gösterdi ve Rusya hakettiği bi yarıfinal oynayacak, mutluyum çünkü bu takıma gerçekten çok inanmıştım
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Rusya süper oynadı ya heketti gerçekten helal olsun finalin adı türkiye - rusya olur

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Rusya'nın kazanacağını biliyordum.Zaten maçın başından itibaren hakettiler.Hollanda maç boyunca etkisizdi, tek silahları yan toplardı.Rusya ise müthiş organize ataklar geliştirdi.Maç boyunca yorulmak bilmediler, müthiş mücadele ettiler.Yani Hollanda'ya yazık oldu diyemez hiç kimse.Rusya'ya ise yarı final az gelir final diyorum.İnşallah finalde karşılaşırız..

Bu arada Arshavin çok büyük bir oyuncu olduğunu ispatladı.GÜvenimi boşa çıkarmadı.Keza Pavlyuchenko ve Zhirkov'da çok iyi oyuncular.Kolodin ise gördüğü yerden vuruyor güzelde vuruyor
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İşte bizde Yarı Finale çıktık Rusya'da yarı finale çıktı.

Gerçekten favori Hollanda'yı dağıttılar İtalya'ya 3 Fransa'ya 4 atan takımı kupa dışına ittiler. Finali hakediyorlAR.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Grup maçlarında sonra Hollanda elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olur dedim ama Rusya dün resmen Hollandayı sahadan sildi ve haklı bir galibiyet aldı.Eğer bugünde İspanya elenirse gruplarında lider olanların hepsi evine erken dönmüş olacak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arshavin,Zhirkov,Pavlyuchenko çok yetenekli,çok iyi futolcular ama bu turnuvada Zyryanov olağünüstü futbol oynuyor.90 dakika boyunca basmadık yer bırakmıyor.Bütün ataklara o yön veriyor,rakibin hücumcularının karşısında hep o var,seken topları sağdan,soldan,ortadan sürekli o topluyor.Hem tekniği iyi hem güçlü hemde çok iyi mücadele ediyor.Onun yanı sıra Semak'ta çok iyi orta sahada.Bu ikili hücum oyuncularının ileride daha rahat pozisyona girmesini sağladıkları gibi birde açıklarını kapatıyorlar.Bu yüzden hücumcuların hataları örtülüyor.Zyryanov ve Semak ikilisi çok önemli Rusya için...
    Last edited by anilton : 22.Haziran.2008 at 11:36

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yazıyorum eLeyecekLer dedim, eLediLer. ALLahtan birde Pogrebnyak oynamıyor. RusLar gerçekten bekLenen süprizi gerçekLeştirdiLer ve FinaL e doğru emin adımLarLa iLerLiyorLar. Yarı finaLde İspanya iLe yarım kaLmış hesabı görebiLirLer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada ilk yarıda Kolodin 2-3 dakika Hollanda kalesini şut yağmuruna tuttu. Uzaktan şutları çok iyi gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Evet Kolodin müthiş şutlar attı üstüste...

Rusya harika oynadi gercekten,Hollandanin ben bu turnuvada sampiyon olacagini düsünüyordum ama yanildim.Rusya mükemmel bir takim,yari finaldeler ve rakipleri kim olursa olsun bu moralle,bu futbolla rakiplerini zor durumda birakacaklardir.Hiddink cok büyük hoca,bunu da söylemeden gecemeyecegim.(=

Nesil
    2006

Hollanda'nın elenmesine üzüldüm. Grup maçlarında ki performansı ile kupayı kazanacaklarını ve Fransa & İtalya gibi son Dünya Finalistlerini yenerek buraya geldiler. Rusya gibi kendilerinden kat kat marka değeri düşük olan bir Ülke'ye elendiler. Ruslar büyük çıkış içindeler. Final oynarlarsa şaşmamak gerek.

Roßßen sakattı, Sneijder adam nerdeyse mumyalanıp çıkıcaktı sahaya o da sakattı... ßoulahrouz çocuğunu kaybetmişti aksilikler üst üste geldi Hollanda'da yinede Rusya isveç maçındaki gibi 5-0 a kadar oynayaßilirdi...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Helal olsun Rusya'ya.Turu sonuna kadar hak ettiler bence.Arshavin,Pavluvchenko süper oynadılar.Turnuva sonunda büyük bir kulübe geçerler heralde.Van Basten'da Sneijder'e her halde kaleyi gördüğünde vur demiş.Ne zaman ayağına top gelse vurdu.Tebrikler Rusya.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kolodin süper şut çekiyor gerçekten

Pavlyuchenko müthiş oyuncu. Bir de Pogrebnyak olsaydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Susun lütfen

[SIGPIC][/SIGPIC]

Bu turnuvada da susturucular moda oldu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O adam yıLLardır öyLe seviniyor zaten

İLk iki maçta izLeyememiş oLmak, göz pasLarımız için iyi oLmadı ama aLLahtan izLemeye devam edicez. Turnuvaya damgasını vurdu Arshi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri