Puan Durumunu bekliyorum ...
Puan Durumunu bekliyorum ...
Evet abi puan durumunu merakla bekliyoruz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
27.Hafta ====> Çok Mutluyuz Çok..!
Galatasarayı kendi mabedinde yendik ve hem puan farkını düşürdük hemde çok güzel moral oldu…Maça iyi başlayamadık Özgürcan’ın golü geri düşürdü bizi fakat yılmadık savaştık..Sercan Temizyürek hemen karşılık verdi..Son dakikalara kadar direndik ve gittik 76.dakikada Yaser İle 1-2 öne geçtik ve maçı bu şekilde tamamladık..
28.Hafta ====> Uçuyoruz Mutlulukdan..!
Beşiktaşı kendi sahamızda kendi seyircmiz önünde adeta perişan ettik perişan..Maça çok iyi başladık 3-0 öne geçtik..Ardından 2.Yarı Beşiktaş fırtınası vardı ama savunmada devleşen Roman’a birde kaleci Volkan Babacan eklendi ve 90. dakikaya kadar sadece 2 gol yedik ve yerimizi sağlamlaştırdık...
29. Ve 30. Hafta uçuşumuz devam ediyor..!
Bu iki hafta içinde toplam 9 gol attık ve 4 gol yedik..
Samsunspor: 3 İ.B.Belediye: 2
Samsunspor: 6 G.Antep: 2
31.Hafta ===> Karadenizi keşfediyoruz..
Bu seneye kadar kolay kolay Derbilerimizden hiç galip gelememiştik..Ama artık iyi takım rolünü kavramıştık ve rakip Trabzondu bizde hiç acımadık ve rakibimize darbeyi vurduk..
Son haftalardaki maçlarda durum buydu..Ama tablodan ve düşen çıkan takımlardan kimsenin haberi yok en kısa zamanda onlarda karşınızda olacaktır..! 2.Lig çıkan düşen takımlar , 1.Ligin panoraması hepsi karşınızda en kısa zamanda..!
Samsunspor Klübu..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Avrupa Avrupa Duy sesimizi işte bu Samsun'un ayak sesleri diyebilirmiyiz TuRGuT bu sonuçlardan sonra ?
Sen şimdi seneye Ligde şampiyonluk hedeflersin![]()
Birkaç iyi transfer yap bari işin içinde avrupa varsa =)
son haftalar süper geçmiş.tebrikler
Baya iyi işler çıkartmışsın![]()
Ben boşuna demedim Avrupa duy bu sesi diye
Şimdi 2,3 nokta transfer bu yap en azından Uefa'da gruplara kal![]()
Yeni Sezon Öncesi Transferlerimiz ;
Başkandan para istedim ve entresan bir şekilde beni kırmadılar ve önüme 11.trilyonluk bir bütçe koydular bende bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım..
Bu sırada 3 tane pilot takım bulduk kendimize..Zaten 2.si geçen seneden ön anlaşmalıydı..Bunlar Çankırı Belediye,Etimesgut Şeker ve Xazar takımlarıydı
Transferlerimiz ;
Uğur Boral ; Bonservisi elinde olduğu için bedavaya takımımıza dahil oldu
Selçuk Şahin ; Boservisi elinde olduğu için bedavaya takımımıza dahil oldu
Okan Koç ; Boservisi elinde olduğu için bedavaya takımımıza dahil oldu
Kerim Zengin ; Boservisi elinde olduğu için bedavaya takımımıza dahil oldu
Kenan Hasagiç 2 Trilyon karşılığında takımıza dahil oldu
Ferhat Odabaşı ; 1.5 Trilyon karşılığında takımıza dahil oldu
Erhan Küçük ; Boservisi elinde olduğu için bedavaya takımımıza dahil oldu
Erdem Köse ; 750 Milyar karşılığında takımımıza dahil oldu
İsmael Bouzid ; Boservisi elinde olduğu için bedavaya takımımıza dahil oldu
Batuhan Karadeniz ; Boservisi elinde olduğu için bedavaya takımımıza dahil oldu
Aynı zamanda Fatih Egedik,İsmail Güldüren ve Jason Vandolatte adlı oyuncularıda kadromuza katmış bulunmaktayız..
Genç oyuncularımızın çoğunu takımdan kovduk..Bazılarını paf takımda bıraktık bazılarını ise pilot takımlara yolladık..Çoğu oyuncumuzu ise 3,5 kuruş dahi olsa bazı takımlara sattık..
Şimdi sezona başlayacağım..Maçları Sizlerin transfer ve geçen sezonki yorumlarınızdan sonra koymayı düşünüyorum..Bu kadar emek verdik arkadaşlar =) Yazık olmasın
TuRGuT BaŞ Samsunspor Klübu
3.Lük çok iyi Abi..TRansferler biraz sönük kalsada seni Şampiyon yapabilecek kalitedeler ...![]()
Turgut lig güzel yerde dedik ama transferlerin hiç iyi değil bence.
Neden birkaç yıldız ile takımı güçlendirmedin almışsın kaç tane oyuncu? Gerçi T.D sensin ama bence bu sene bocalarsın..
Para yoktu sanırım ki, Turgut abi nerde beleş adam gördüyse dalmışNeyse 3.lük çok iyi, bu sene daha iyi olursun umarım...
Turgut gerçek hayatta da öyledir beleş buldumu tamamdır![]()
Cok iyi bitirmişsin Ligi ŞampiyonLuk geLecek mi![]()
Turgut abi neden bu kadar çok kaleci aldın acaba? umarım bu sene şampiyon olursun
bu sezon şampiyon olursun artık
bu sene çok iyi yerde bitirmişsin gelecek sezon avrupada başarrı bekliyoruz
Tebrikler daha ilk sezondan 3.lük gayet iyi bir derece bence...
Tebrik ederim abi 3.lük süper transferler harika.
kariyeri baştan sona okudum harika işler başarmışsın tebrik ederim tevfik köse tam samsunspor'a göre bence
Tuğrul abi tebrik ederim iyi bir başarı seneye şampiyonluk bekliyoruz artık![]()
Sağolasın Deniz..Şampiyonluk zor olacak gibi Fenerbahçe domine etti ligi
SağolasınBi ara düşündüm Tevfik Köseyi sonra vazgeçdim ama takibe alırım
![]()
Sağolasın Yunus..Ama transferlerde ben emin değilim sezona bugün başlıyacağım fakat transferler ne kadar yararlı olacak acaba![]()
Sağolasın![]()
Uefa'da iddalı bi takım kurdugumu sanmıyorum ama olabilir kanımca![]()
Zor ama kasacaz artıkın
Başka hiç kaleceim yoktu geçen seneki kalecilerimin hepsi kiralıktı![]()
Şampiyonluğa zor gözüyle bakıyorum ama en azından seneye Şampiyonlar ligi diyorum
Ne yapayım olum..onları almasaydım yaşlı ve amatör küme oyuncularıyla devam edecektim tüm beleşlere yerleştim
Sağoalsın Aykut..Transferler kötü ama yabancı oyuncu almamayı düşündüm..Seneye daha iyi bir takım kurma yolunda ilerlemeye çalışacağız![]()
Devamını bugün bekliyoruz abi.
Arkadaşlar msn de görüştüğüm kişiler bilir dün pc ye virüs bulaştı..Ve format atıldı..format sırasında yedeklediğim fm dosyalarıda sağolsun salak adamhiç dikkat etmemiş ve fm klasörleride silinmiş o yüzden bu kariyerde burda noktalanıyor
Yeni bir kariyer ile tekrar karşınızda olacağım..