DisCo
Hellbells
PRİMİERSHİP 33.HAFTA
NEWCASTLE UTD. : 1 - 1 : MİDDLESBROUGH
Golü atana kadar iyiydik ancak golden sonra oyunun tek hakimi rakipti.O futbolu görünce 1 puana sevindim. Kalecimiz İsaksson 9 ile oynayıp maçın adamı seçildi.
PRİMİERSHİP 34.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 0 - 1 : READİNG
Kendi sahamızda hiç hesapta olmayan bir 3 puan yitirdik.
PRİMİERSHİP 35.HAFTA
BRİSTOL CİTY : 1 - 2 : MİDDLESBROUGH
Baskılı oynayıp öne geçtik.Kontra golü ile durum 1-1 oldu. Tek kale oynadık kaçan goller , direkten dönen toplar.. Ancak en sonunda galibiyet golünü atmayı başardık.
Bir Dost
Hellbells
PRİMİERSHİP 36.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 2 - 0 : A.VİLLA
Önemli bir galibiyet aldık.
PRİMİERSHİP 37.HAFTA
ARSENAL : 2 - 1 : MİDDLESBROUGH
Ortada bir maçtı. Son dakikalarda yediğimiz golle yenildik.Son hafta Everton ile oynuyoruz. Yenen 8.olarak bitirecek ligi. Beraberlikte de ben 8.oluyorum. Yenilmemek için çıkacağız maça.
PRİMİERSHİP 38.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 4 - 1 : EVERTON
Rakibimizi yenerek ligi 8.sırada bitirdik. Burak bu maçta cezalı olduğundan takımının başında değildi. Ve Burak'a karşı ilk galibiyetimizi aldık.
PRİMİERSHİP PUAN DURUMU
Bir Dost
Hellbells
ya ıkınzıde avrupa kupalarına katılamaıssınız.olmadı bu yenı takımlar yokmu onlara gıdın .yenı heycanlar yasayın![]()
Siz bu takımları bırakın bence![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
evet yeni takımlara gidin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bide hangi ligler açık
Last edited by sakary Ali : 22.Haziran.2008 at 18:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu sene gidemedik seneye gideriz. Eğer Avrupa olmazsa ben ligde ilk 3'te bitireceğimi düşünüyorum. Çok mu iddialı oldu![]()
burakcım baya bı ıdaalı oldu bence o
İddialı gibi görünsede bence olabilme ihtimali çok yüksek birşey. Avrupa maçları ile beraber ard arda oynanan maçlardan ötürü kondüsyonlar yerlerde sürünüyor. Avrupa da olmak elbet güzel ama birde bu kadar yoğun oynamadan ligde neler yapabiliyoruz onu göreceğiz.
Tebrikler ikinizede bu sefer galip. M.Boro olmuş![]()
Kararınız nedir İngiltere'de devammı devamsa bir söz verin ya seneye Avrupa Kupalarına katılın![]()
Sanırım 3. sezonada devam edeceğiz. Hatta 2050'ye kadar yolu var.![]()
oo sız 215e gelınce 2009 cıkar ondan devam edersınız![]()
kac sezon oynamayı dusunuosunuz![]()
Bence de yeni heyecanlara atılınHangi ligler açıktı oyunda ?
evertona güvenim sonsuz![]()
Teşekkürler
Şimdi arkadaşlar bu oyun bizler için ortak kariyer olmanın haricinde kişisel kariyerlerimiz gibi oldu. Save dosyasına birşey olmadığı sürece ve yine hayatın getirdiği şartlar izin verdikçe oynamayı düşünüyoruz. Kariyere başlarkende bu düşünceyle başladık. Biz çok zevk alarak oynuyoruz. Belki ligde çok iyi yerlerde değiliz ama zamanla olacağız.
Kariyeri baştan sona okudum.Gerçektende çok güzel bir kariyer olmuş.Artık takipçinizim.Yeni sezona umarım daha iyi yerlerde bitirirsiniz ligi.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Abi everton çok dalgalanıyo bence middlesbrugh daha ii takım yapmmış
Takip ederseniz sevinirim.
Ayrıca arkadaşlar unutmayın ki Everton'un ölüsü Middlesbrough'tan başarılıdır. Yeter ki başında ben olayım.2 sezonda 2 final oynadım. Kupaları alamadım ama zamanı gelince oda olacak. Middlessbrough bu süreçte ne yaptı onu gözlemlemek lazım. Kısacası M.brough ve Umut Şenel birleşimi yanımızda sıfır. Acı ama gerçek
![]()
İkinizde kötü yerde bitrmişinz MBoro yine iyide Evertonun ki kötü![]()
Gelişmeleri bekliyoruz.
Yeni sezonu bekliyoruz kaliteli transferler yaparsınız umarım.
Huntelaar rooney gibi transferler bekliyoruz![]()
everton menajeri alaycı açıklamalar yapıyor boro menajeri neden sessiz acaba kabul ediyor mu everton'un daha iyi olduğunu ve yeni sezon için planlanlarınız.(BBC Sport Londra şubesi)
umut şenel bu everton menejerının acıklamalarını görmemiştir ondan cvp vermemıdtır en kısa zamanda cvp verır o![]()