Sayfa 23 / 41 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by kazmavs View Post
    arda süperman'mi hermaçta aynı performansı göstersin 3günde bir ma yapıyo adamlar cok noral degilmi.modric'te almanya macındaki gibi degildi aurelio olsa modric bu oynadıgının yarısını oynmazmıydı ayrıca ardanın hiç top kaybını görmedim ben semihin önüne attıgı cok güzelde bi pas var uzatmalarda ardanın şansızlıgı sabriydi onunla iyi paslaşamadı
    Oyuncularin iyi yonlerini yazarken, zayif yonlerini yazmamak sadece gozleri o zayif yonleri gormek istemeyen kisilere mahsustur.

Burada (sadece Galatasaray konusu degil, bir cok arastirma konusunda) gercekten hic arastirma ile bagdasmayan bir hava var. Oyuncularin iyi yonlerini yuceltmeye gelince, herkez ortaya cikiyor. Oyuncularin zayif yonlerini kabul etmeye gelince de kimse ortalikta yok. Benim genelde menfi seyleri yazmamin nedeni, oyuncularin iyi yonlerinin zaten forum sakinleri tarafindan surekli yazilmasi. (tabii bazen rakip takim taraftarlari menfi seyleri kendi takimlarinin gozlukleri ile yaziyor ve kavga cikiyor).

Benim icin bir aliskanliktir 2 tane iyi sey yazarsam, yaninda en azindan 1 tane kotu sey yazmak, veya 2 tane kotu sey yazarsam yaninda en azindan 1 tane iyi sey yazmak. Belki de terazi burcu oldugum icin bilincaltimda yerlesik bir sey bu. Amacim oyunculari kotulemek degil, konu altinda yazilan iltifatlara menfi gorusleri de ekleyerek bir bakima yazismada denge olusturmak. Boylece bundan 3 ay sonra konuya donup tekrar okudugumda oyuncular hakkinda sadece yucelten yorumlari gormemek.

3 gunde bir mac yapip yorulmasi gercegi de zaten yukarida Arda'nin dayanikliliginin, macta en fazla kosan oyunculardan birisi oldugu icin, yuksek olmasi gerektigini yazan kisilerin goruslerini bir miktar curutuyor.

Arda'nin paslarina gelince. Arda hic bir zaman dunya capinda bir pasor olmadi, bence de olmayacak. Arda dar alanda guzel paslar atabilen bir oyuncu evet. Ancak Arda'nin 35-40 metrelik defansi delen paslarina henuz ben sahit olmadim. Bir tane boyle pas atmis olsa bile bu paslarin surekliligi yok, Arda bu paslari atan bir oyuncu degil. O zaman bu tip paslari devamli atabilen bir Modric ile Arda'yi karsilastirmamak gerekli.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

omer abı senın gozunde modrıc dunya starı arda sıradan bı topcu.....sen sole kımle karsılastıralım......
    sana gore ardanın teknık ve top surmekten baska ıyı ozellıgı yokmu?
    arda eger ıspanyol olsa turnuvadakı performansıyla ca +165 pa+185 olurdu tabıkı bız bunları ıstemıyoruzz ama sende sureklı dusuk bı arda profılı yapacagının sınyalını verıyosun....en azından yorumlarından bunu cıkarıyorum .....

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    omer abı senın gozunde modrıc dunya starı arda sıradan bı topcu.....sen sole kımle karsılastıralım......
    sana gore ardanın teknık ve top surmekten baska ıyı ozellıgı yokmu?
    arda eger ıspanyol olsa turnuvadakı performansıyla ca +165 pa+185 olurdu tabıkı bız bunları ıstemıyoruzz ama sende sureklı dusuk bı arda profılı yapacagının sınyalını verıyosun....en azından yorumlarından bunu cıkarıyorum .....
    o kadar da değil bence ömer abinin kaç mesajını hatırlıorum arda için bizim düşündüğümüz gibi sıradan bir yetenek olmadığını belirtiyor.ona görede gs de sonuca etki edebilecek en önemli oyuncu galatasarayda.

hız hızlanma bir kanat oyuncusu için dribling teknik pas orta açma vs bunun gibi özelliklerin 3 katı daha fazla c.a. ya etki ediyor.malesef ardanın hız hızlanması onun yüksek c.a. lara sahip olmasını engelleyen nedenlerden biri.

ardanın oyunda özellikleri 2 ayağa paylaştırılmış bir şekilde olduğu için özellikleri istediğimiz gibi olmuyor.

benim düşüncem ardanın c.a ve p.a.sı mümkün olduğu kadar arttırılacak önümüzdeki seride.

tanınırlığı artacak fiyatı artacak peşinde avrupa klüpleri olacak.belki düşen özellikleri bile olacak,ama arda oyunda da daha kollektif bir oyuncu olacak.
    145 c.a. 170 lerde bir p.a. oalbilir ya da 1 2 puan aşağısı veya yukarısı.

modricin özellikleri ardadan daha farklı modric daha iyi hızlanabiliyor,daha dayanıklı(bence),pasları daha iyi ceza sahsına her geldiğinde yerden iyi ortalar kesebiliyor rahatlıkla.bence mental özellikleri de çok iyi oyun kurucu olarak oynuyor ve mental özellikleri bir adım daha önde ardadan.

ömer abi bence kimsenin gevşememsi için yazdığı mesajları sorgulayıcı araştırmacı ve sıkı bir şekilde tutuyor.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    ama sende sureklı dusuk bı arda profılı yapacagının sınyalını verıyosun....en azından yorumlarından bunu cıkarıyorum .....
    Sinyal aramayi birakin o zaman.

Ben Arda gelisecek yazdim. Ikinci yaridaki performansinin, ilk yaridaki performansindan ne kadar fakli oldugunu yazdim, bir miktar detaylandirdim. 8.0.2'deki profilinin ilk yari performansina dayali oldugunu, ve zayif ayak agirligi yuzunden yetersiz kaldigini yazdim.

Bu mesajinin bir ustunde de ozellikle bu konularda uyeler tarafindan yazilanlarin genelde durumun sadece artilarini goz onune aldigi icin, yorumlara denge saglamak acisindan eksi yonleri yazmak zorunda kaldigimi yazdim.

Daha ne yazayim? Benim yazdiklarimi okumuyorsaniz, veya okudugunuzu anlamiyorsaniz ben de cevap yazmayi birakiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray araştırması hakkında değil ama buraya yazarsam kesinlikle gözünden kaçmayacağını düşündüğüm için buraya yazayım dedim

Türk Milli Takımı oyunun başında şu anda Euro 2008'e giden oyunculardan oluşsa daha iyi olur. Çünkü oyunda bi bakıyoruz Mehmet Çakır, Ömer Çatkıç falan çağrılıyor. En azından oyunun başlangıcında şu anki 23 futbolcu yer alsın. Bunun için sanırım reputation ayarı ile oynanıyor. Muhtemelen aklınıza gelmiştir ama ben tekrar dile getirmek istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Daha ne yazayim? Benim yazdiklarimi okumuyorsaniz, veya okudugunuzu anlamiyorsaniz ben de cevap yazmayi birakiyorum.
    Senin yazdıklarını okuyoruz ve önem veriyoruz. Evet doğru söylüyosun iyi şeyleri abartma özelliğimiz aşırıya kaçıyor ama eğer sen buraya yazı yazmazsan buranın hiç bir özelliği kalmaz.

Dediklerine gelirse dediğin gibi bi kere Modric yaşının etkisiyle ve daha fazla tecrübesiyle bunlara artı olarak mevkisine olan AMCye uygun özellikleri ile Ardadan daha yüksek olmalı. Zaten Arda böle devam ederse Modricin yaşına geldiği zaman hemen hemen onun kadar olur. 8.0da Modricin PAsı 166 imiş ve iyi oyunuyla yükselmiş. Ardada 8.02de 166 ve o da yükseliyor. Yaş farkı ve bununla gelen tecrübe sayesinde Arda biraz geriden gelecek belki ama gelecek. Ömer abinin de onu en gerçekçi şekilde yansıtmaya çalışacağına eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu arada rubin kazan ardaya 20milyon euro önermiş sanıyorum elit kuluplerden biri olsa satılırdı ama rubine arda da gitmeyeceği için satılmayacak modriçle kıyas yapalım oda 20 e gitmişti dimi arda mesafeyi kapatıyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ha bu arada 1 sene önce dedimki arda gökdenizden çok daha iyi futbolcu trabzon araştırmasında herkes karşı çıkmıştı iyi futbolcu olmak için 3 büyüklerdemi oynamak gerekiyor denmişti. kanıtlanmış oldu birine aynı takım 7.5 verirken diğerine 20 veriyor
    Last edited by extensor : 22.Haziran.2008 at 03:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Quote Originally Posted by extensor View Post
    bu arada rubin kazan ardaya 20milyon euro önermiş sanıyorum elit kuluplerden biri olsa satılırdı ama rubine arda da gitmeyeceği için satılmayacak modriçle kıyas yapalım oda 20 e gitmişti dimi arda mesafeyi kapatıyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ha bu arada 1 sene önce dedimki arda gökdenizden çok daha iyi futbolcu trabzon araştırmasında herkes karşı çıkmıştı iyi futbolcu olmak için 3 büyüklerdemi oynamak gerekiyor denmişti. kanıtlanmış oldu birine aynı takım 7.5 verirken diğerine 20 veriyor
    ardaya 2-3 sene sonra kaç 20'ler verilcek ama biz burda hala 40-50 metre pas veremedigini konuşacagız...

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

kusura bakmayın ama buradaki bir çok kişinin yaptığı şey fanatiklikten başka bir şey değil. araştırmacılar size arda nın 170 pa gibi bir değerde olacağını ve ca sınında iyi olacağını söylüyor fakat hala itiraz ediyorsunuz.
    fiziksel özellliklerin ne kadar önemli olduğunu bilmeyen çok kişi var sanırım.

en iyisi araştırmacıların pa kriterlerini sabit bir konu yapması ve herkesin orayı okuması, ona göre tartışması olacak sanırım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Arda Şu andaki seviyesiyle ingiltere liglerinde falan oynayamaz arda teknik olarak gerçekten iyi bir oyuncu mental olarak ta iyi ama fiziksel özelikleri kötü bir oyuncu düşünün türkiye liginde bile fiziksel özellikleri vasat olan bir oyuncu acaba arda ingiltereye gitse sakatlıktan kurtulabilirimi bence ikinci emre belözoglu gibi olur 5 maçta bir sakatllanır bence arda da teknik ve mental özelilkler ayrıa ca da bir miktar daha artış yapılırsa yerinde olur bende ardanın şu anda yarattığı izlenim bu isterseniz katılırsınız isterseniz katılmassınız bence ist.bld den gelen aydın ylmaz daha iyi bir futbolcu olur demedi demeyin

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Arda fizik olarak ufak ve bu nedenle ikili mücadelelerde zayıf bir futbolcu evet ama kimse Arda fizik olarak zayıf demesin rica edeceğim. bu adam fizik olarak birçok kişiyi katlayacak kadar iyi. sizin bahsetiğiniz natural fitness, evet bu özellik Arda da 12-13 seviyelerinde ama balance, agility, stamina ve strenght en az 15-16 seviyelerinde. hatta özellikle stamina 18-19 diyebilirim. bunu son yapılan maçlara bakarak görebilirsiniz. her maç minimum 11 km koşan bir insana fizik olarak zayıf demek abesle iştigal olabilir ancak. fiziksel olarak küçük bir oyuncu olabilir ama fizik olarak zayıf değildir Arda.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by De Guzman 10 View Post
    Bence Arda Şu andaki seviyesiyle ingiltere liglerinde falan oynayamaz arda teknik olarak gerçekten iyi bir oyuncu mental olarak ta iyi ama fiziksel özelikleri kötü bir oyuncu düşünün türkiye liginde bile fiziksel özellikleri vasat olan bir oyuncu acaba arda ingiltereye gitse sakatlıktan kurtulabilirimi bence ikinci emre belözoglu gibi olur 5 maçta bir sakatllanır bence arda da teknik ve mental özelilkler ayrıa ca da bir miktar daha artış yapılırsa yerinde olur bende ardanın şu anda yarattığı izlenim bu isterseniz katılırsınız isterseniz katılmassınız bence ist.bld den gelen aydın ylmaz daha iyi bir futbolcu olur demedi demeyin
    aydın iyi bir futbolcu ama abartmayın yahu kaç maç izlediniz adamı şişiriyosunuz bu kadar..Arda kadar olmasına imkan yok ardadan tek üstün özelliği hızdır..Ayrıva arda sakatlanmıyor kolay kolay mre premier ligde değil heryerde sakat karşılatırmak hiç mantıklı değil..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by De Guzman 10 View Post
    Arda ingiltere de cok rahat oynar. İtalya deseydin bi nebze anlardım; çünkü sert savunma, sert futbol orada oynanıyor. İngiltere o kadar degil. İngilterede genellikle teknik özellikler önplanda oluyor ki bu da Arda da mevcut.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

rosıcky nınde ahım sahım bı fızıgı yok ama oynuyo ıngıltere lıgınde.....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hatta fabregasında harıka bı fızıgı yok....
    Last edited by RIDVAN TLM : 23.Haziran.2008 at 01:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

herkesin düşüncesine saygı duyarım benim düşüncem bu ayrıca aydını kaç kere izleidiniz sorusuna gs tv deki paf maçları ve yetebildği kadar özet goruntuleri ni seyrediyordum sonuçta
    ben ne kadar kanıt sunsam da siz benim görüşlerime ben ne kadar kanıt sunsam da ben sizin görüşlerine inanmıyacagım tartışmanın alemi yok ben yalnızca aydın sakatlanmazsa ve skibbe oynatırsa arda kadar iyi futbolcu olabilr diyorum

bence de aydın en az arda kadar iyi bir futbolcu. arda, aydın'ın yaşındayken bu kadar parlak bir geçmişi yoktu herhalde. aydın'ın milli maçlarını mı sayayım, şampiyonluğu kurtarmalarını mı? arda ise bence manisa'dan gelene kadar hiçti.

bu arada fizik olarak kendini çok toparlamış, bu gayet iyi. malum galatasaray'da sağ kanatta eksikler var, skibbe'de gençlere yer vermeyi sever, sonuç olarak aydın bu sene oynar ve taraftarın sevgilisi olur diyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beyler burası kim daha iyi futbolcu kim daha kötü futbolcu konuşma yerimi kim hangi ligde oynar kim oynayamaz yerimi. bir sürü mesaj yazmışsınız şöyle araştırmayla ilgili olanını göremedim bi rane var ordada arkadaşım demişki ardanın dayanıklılığı 18-19 olur ee o zaman ambrosinin kaç olur 56 mı olur kıyas yapalım beyler o şekilde mantığa uyduralım bide bende çok yazdım ama sayfalardır arda konuşuyoruz ee yeter artık bu konu araştırmaya zarar veriyor ben size söz veriyorum yeni oyundaki arda herkesi tatmin edecek

kırıcı bir cevap yazdıysam haddimi aştıysam affola umarım anlaşmışızdır
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Arda ve 18-19 dayanıklılıkmı? Ne yapıyorsunuz arkadaslar.Hadi iyi yönlerini abartmayı bi derece anlarım,çok iyi olmadıgı yönleri de abartmaya başlarsak bu işin sonu kötü

Arda son sezonda stamina anlamında gelişim gösterdi.Natural Fitness özelligininde kötü oldugunu düşünmüyorum ama bu özellik maç kondisyonuna da etki eden,bir oyuncu için çok önemli ve tam olarak kestirmesi zor bir özellik o yüzden bizlerin fikrinden cok ömer abinin bu konudaki fikrini merak ediyorum.
    Stamina için max. 15 , natural fitness için 13-14 benim düşüncem ama özellikle natural fitness hakkında şefimizin fikirlerini merak ediyorum çünkü herkesin kolay kolay degerlendiremeyecegi bir özellik bu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda ligdede euro 2008 deki dayanıklılığı ve çalışma oranını gösterirse stamina 13 work rate 14-15 olur bence..

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

beyler burası kim daha iyi futbolcu kim daha kötü futbolcu konuşma yerimi kim hangi ligde oynar kim oynayamaz yerimi. bir sürü mesaj yazmışsınız şöyle araştırmayla ilgili olanını göremedim bi rane var ordada arkadaşım demişki ardanın dayanıklılığı 18-19 olur ee o zaman ambrosinin kaç olur 56 mı olur kıyas yapalım beyler o şekilde mantığa uyduralım bide bende çok yazdım ama sayfalardır arda konuşuyoruz ee yeter artık bu konu araştırmaya zarar veriyor ben size söz veriyorum yeni oyundaki arda herkesi tatmin edecek

kırıcı bir cevap yazdıysam haddimi aştıysam affola umarım anlaşmışızdır
    Aslında bu 20 rakamı az kalıyor.SI bunu 30 yapsa daha iyi.Yani değerlendirmeleri 30 üzerinden yapsak.Araştırmaya bir etkisi olmayacak ama söyleyeyim dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

haklı olabilirsin mesela düşünüyorum bazen deco pas 20 alex pas 20 hagi pas 20 herkes 20 yani bunu ayırt etmek için 99 üzerinden verilse daha iyi olur mesela alex 93 hagi 95 deco 97 olur ayırt etmek daha kolay olur mesela kafa 20 bir sürü adam var ama dünyanın en iyi kafa vuranı klosedir ayırt etmek için klose 99 olur diğerleri daha aşağı gelir

bunları 20 üzerinden hesaplamak dediğim gibi bazılarına hakettiği değerleri verememeyi gerektiriyor
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003

haklı olabilirsin mesela düşünüyorum bazen deco pas 20 alex pas 20 hagi pas 20 herkes 20 yani bunu ayırt etmek için 99 üzerinden verilse daha iyi olur mesela alex 93 hagi 95 deco 97 olur ayırt etmek daha kolay olur mesela kafa 20 bir sürü adam var ama dünyanın en iyi kafa vuranı klosedir ayırt etmek için klose 99 olur diğerleri daha aşağı gelir

bunları 20 üzerinden hesaplamak dediğim gibi bazılarına hakettiği değerleri verememeyi gerektiriyor
    20 uzerinden biz not veriyoruz. Bunu oyun kendisi farklilik yaratmak icin daha buyuk bir skala'ya ceviriyor.

1-20 derecelerinde yeterince karsilastirma anlaminda gorus farkliligi yasiyoruz. 0-99 arasi olursa neler yasariz bilemiyorum.

20'yi gelmis gecmis en ust %5, 19'u en ust %10 vs. vs. olarak gormek en dogrusu. Boylece oyuncular arasinda ufak farkliliklar varsa ayni ozellik degerini almalari, gozle gorulur farkliliklar oldugunda farkli degerleri almalari en dogrusu.

Ancak maalesef SI'in mac motorundaki zaaflar yuzunden zaman zaman oyuncular arasindaki farkliliklari abartmak zorunda kaliyoruz arastirmacilar olarak. Mesela bir Ingiltere liginde buyuk takimlarin disindaki takimlarin sampiyon olmasinin onune gecmek icin, en iyi takimlardaki oyuncular ile bir alt kademedeki oyuncular arasinda buyuk farkliliklar yaratiliyor. Bu farkliligi yaratirken buyuk takimlarin yedekleri abartiliyor, nispeten kucuk takimlarin da en iyi oyunculari buyuk takimlarda abartilmis yedeklerin ustune cikabilmesi icin abartiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ancak maalesef SI'in mac motorundaki zaaflar yuzunden zaman zaman oyuncular arasindaki farkliliklari abartmak zorunda kaliyoruz arastirmacilar olarak. Mesela bir Ingiltere liginde buyuk takimlarin disindaki takimlarin sampiyon olmasinin onune gecmek icin, en iyi takimlardaki oyuncular ile bir alt kademedeki oyuncular arasinda buyuk farkliliklar yaratiliyor. Bu farkliligi yaratirken buyuk takimlarin yedekleri abartiliyor, nispeten kucuk takimlarin da en iyi oyunculari buyuk takimlarda abartilmis yedeklerin ustune cikabilmesi icin abartiliyor.
    öyle olması lazım zaten bizde öyle yapmalıyız
    ben bir oyun açıyorum 10 senede 6-7 farklı takım şampiyon oluyor
    önümüzdeki 10 sene 6-7 farklı takım şampiyon olsun gerçek hayatta bende bikini giycem
    yani bu bir değil iki değil her zaman böyle oluyor önümüzdeki 10 yıla ihtimal verelim 4 kez fener olur 4 kez galatasaray olur veya biri 5 kez olur 1 kere beşiktaş şampiyon olursa olur benim oyunlarda kayserispor 3 kez şampiyon oluyor trabzon yine öyle gençlerbirliği bile şampiyon oluyor
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003

öyle olması lazım zaten bizde öyle yapmalıyız
    ben bir oyun açıyorum 10 senede 6-7 farklı takım şampiyon oluyor
    önümüzdeki 10 sene 6-7 farklı takım şampiyon olsun gerçek hayatta bende bikini giycem
    yani bu bir değil iki değil her zaman böyle oluyor önümüzdeki 10 yıla ihtimal verelim 4 kez fener olur 4 kez galatasaray olur veya biri 5 kez olur 1 kere beşiktaş şampiyon olursa olur benim oyunlarda kayserispor 3 kez şampiyon oluyor trabzon yine öyle gençlerbirliği bile şampiyon oluyor
    8.0.2'de Bursa'nin sampiyonluk icin bastirdigini gordum.

Ama ne Trabzon ne de Kayseri 4. siranin ustune cikamadilar 7 sezonda. Genclerbirligi ise kume dustu.

Bu gozlemlerin 8.0.2'de mi yoksa eski surumlerde mi?

Bu arada tabii benim Ingiltere ligi ile ilgili yazdigim ilk 1-2 sezon icin gecerli. Bir kac sezon ilerledikten sornra Chelsea'nin 13. sirada bitirmesi, Tottenham'in sampiyon olmasi, Man Utd'in 7. bitirmesi gibi seyler Ingiliz liglerinde de pekala goruluyor.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

8.0.2'de Bursa'nin sampiyonluk icin bastirdigini gordum.
    Ömer abibiliyorum pek yeri değil aslında ama sen bunu söylemişken söylemeden edemeyeceğim;
    Bursa şampiyonluk için bastırmıyor abi. adamlar direkt şampiyon oluyor. Yani Bursa'nın bu kadar güçlü yapılması biraz fazla olmuş bence.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    Ömer abibiliyorum pek yeri değil aslında ama sen bunu söylemişken söylemeden edemeyeceğim;
    Bursa şampiyonluk için bastırmıyor abi. adamlar direkt şampiyon oluyor. Yani Bursa'nın bu kadar güçlü yapılması biraz fazla olmuş bence.
    Evet.

Acikca soylemek gerekirse, baslarinda duzgun bir yonetim olsa 3 buyuklerden sonra Sampiyonluga oynama potansiyeli en buyuk olan takim belki Bursa. Hem yetenekli genc oyunculari var. Hem de finansal acidan iyi bir potansiyelleri var.

Bursa saniyorum ki gercekte yonetildiginden biraz fazla iyi yonetiliyor oyunda.
    Last edited by perpetua : 23.Haziran.2008 at 22:29

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Bendede bazen şampiyonluğa oynadığı oluyor Bursanın.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Elin adamı Barnetta için 178 set P.A veriyor. Arda bu seviyede bir oyuncu olamaz mı ileride acaba ?
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    Elin adamı Barnetta için 178 set P.A veriyor. Arda bu seviyede bir oyuncu olamaz mı ileride acaba ?
    Kimmiş acaba bu elin adamı resmi araştırma ekibinden biri olmadıgı kesin Çünkü Barnetta'nın böyle bir set pa degeri yok,almanların öyle bir p.a. verme düşünceleri de yok

Barnetta'nın pa'sı zamanında -9 olarak girilmişti.Yaşının artık oyuncuya set pa girilmesini gerektirdigini düşünen alman araştırma ekibi FM 2009 için 163 gibi bir deger düşünüyordu hatırladıgım kadarıyla.

Arda'da yeterince konusuldu uzatmaya gerek yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

hazır taraftar konusu açılmışken hep merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum perpeuta abi.

editör de kulüp alanında stadyum a girince "hardcore fans percentage" diye bir şey var. nedir bu, ne işe yarar?

Sayfa 23 / 41 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon

Mesaj Yetkileri