1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by extensor View Post
    öyle olması lazım zaten bizde öyle yapmalıyız
    ben bir oyun açıyorum 10 senede 6-7 farklı takım şampiyon oluyor
    önümüzdeki 10 sene 6-7 farklı takım şampiyon olsun gerçek hayatta bende bikini giycem
    yani bu bir değil iki değil her zaman böyle oluyor önümüzdeki 10 yıla ihtimal verelim 4 kez fener olur 4 kez galatasaray olur veya biri 5 kez olur 1 kere beşiktaş şampiyon olursa olur benim oyunlarda kayserispor 3 kez şampiyon oluyor trabzon yine öyle gençlerbirliği bile şampiyon oluyor
    8.0.2'de Bursa'nin sampiyonluk icin bastirdigini gordum.

Ama ne Trabzon ne de Kayseri 4. siranin ustune cikamadilar 7 sezonda. Genclerbirligi ise kume dustu.

Bu gozlemlerin 8.0.2'de mi yoksa eski surumlerde mi?

Bu arada tabii benim Ingiltere ligi ile ilgili yazdigim ilk 1-2 sezon icin gecerli. Bir kac sezon ilerledikten sornra Chelsea'nin 13. sirada bitirmesi, Tottenham'in sampiyon olmasi, Man Utd'in 7. bitirmesi gibi seyler Ingiliz liglerinde de pekala goruluyor.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    8.0.2'de Bursa'nin sampiyonluk icin bastirdigini gordum.
    Ömer abibiliyorum pek yeri değil aslında ama sen bunu söylemişken söylemeden edemeyeceğim;
    Bursa şampiyonluk için bastırmıyor abi. adamlar direkt şampiyon oluyor. Yani Bursa'nın bu kadar güçlü yapılması biraz fazla olmuş bence.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    Ömer abibiliyorum pek yeri değil aslında ama sen bunu söylemişken söylemeden edemeyeceğim;
    Bursa şampiyonluk için bastırmıyor abi. adamlar direkt şampiyon oluyor. Yani Bursa'nın bu kadar güçlü yapılması biraz fazla olmuş bence.
    Evet.

Acikca soylemek gerekirse, baslarinda duzgun bir yonetim olsa 3 buyuklerden sonra Sampiyonluga oynama potansiyeli en buyuk olan takim belki Bursa. Hem yetenekli genc oyunculari var. Hem de finansal acidan iyi bir potansiyelleri var.

Bursa saniyorum ki gercekte yonetildiginden biraz fazla iyi yonetiliyor oyunda.
    Last edited by perpetua : 23.Haziran.2008 at 22:29

Mesaj Yetkileri