-
23.Haziran.2007, 09:25
Maç genel anlamda sıkıcıydı.Öyleki uzatmalarda kestirdim ufaktan penaltılarda tekrar uyandım.
İspanya İtalya'ya göre daha iyi gözüktü ama onlarda İtalya'nın savunmasını aşmayı başaramadılar.Normal sürenin en net pozisyonunu İtalya yakaladı ama Casillas iyi çıkardı.Belki o pozisyon gol olsa İtalya Rusya'nın rakibiydi.
Açıkcası İspanya'nın kazanmasına sevindim çünkü son Dünya şampiyonu çok kötüydü bu turnuvada.Bunun en büyük sorumlusu teknik direktör Donadoni'dir.Birde milli takımı bırakan oyuncuların etkisi olduğunu düşünüyorum..
Bakıyorum yine Juveliler başlamışlar maçtan sonra sallamaya.Bakıyorumda hiç biriniz Buffon'un Senna'nın şutunu elinden kaçırmasından bahsetmemiş.Ya da penaltılardaki kötü duruşundan.Casillas bütün köşeleri bildi ve 2 tanesini kurtardı.Gerçi bu konuda Buffon'a bir şey diyemeyiz.Penaltılarda pek iyi değil.Zaten penaltı şans işi birazda.Del Piero neden girmedi diye yapılan eleştiriler var.Girdide ne yaptı sanki? Daha önce 11 başladıda ne yaptı Allah aşkına.Kötü oyuncu değil ama zaten takım kötü sanki süpermen miş gibi adama muamele yapıyorsunuz..
Donadoni'ye yol verilmeli ve adam gibi bir hoca getirilmeli.İtalya'nın potansiyeli bu değil..
İspanya'da uzun süre sonra başarı elde etme yolunda yollarına devam ediyorlar.Bakalım grupta dağıttıkları Rusya'ya karşı ne yapacaklar..
Mesaj Yetkileri