Sayfa 57 / 142 İlkİlk ... 747555657585967107 ... SonSon
1,681 ile 1,710 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Hani yeni sözleşme imzalamışlardı...
    Sözleşme imzalanmamıştı.Sözleşmesinde +1 yıllık opsiyon Fenerbahçe tarafından sözleşmeye eklenmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Katılıyorum tek forvet oynarsak ki Alex olduğu sürece Avrupa'da ve Tsl'de zor maçlarda buna mecburuz.Güiza'nın istenileni vereceğini pek sanmıyorum.İspanya'da takımlar oynamaya çalşıyor.Oranın gol kralı 27 golle oluyor buranın gol kralı 17 golle yani Tsl'de gol atmak artık o kadar kolay değil.Kezman'da geldiği ilk sezon 30 gol atarım dedi.8 yada 9 da kaldı.2.sezonda 11 de kaldı.Bu transfer hedef küçültme gibi bir görüntü veriyor bana.Ortega-Hooijdonk-Appiah-Anelka-Kezman-Carlos'tan sonra burukluk oluşuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Aragones ilk isim, Hiddink yedek ha ?

Buna gülünür işte.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Benim de Brezilya ekolü canımı sıkmaya başladı artık, ruhsuzluk ve mücadele etmeme gerçekten kötü bir durum.

Alex, Deivid, Edu'nun gitmesinden yanayım, tabii Maldonado ve Kezman'ı da unutmayalım.

Bence bu takımda kalacak yabancılardan biri Lugano'dur, diğeri R.Carlos'tur, bir de sağlam ve istekli bir Appiah ama o gidecek artık, yapacak bir şey yok.

İspanyol, İtalyan, İngiliz, Fransız, diğer Avrupa ülkeleri ve Afrika'dan oyuncu bakmamız lazım. Brezilyalı sayısının bu kadar iyi olması bence iyi değil.

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Man Utd'da Anderson var benim bildiğim bir tek Brezilyalı. Chelsea'de Alex var sadece sanırım. Arsenal'de Denilson var galiba bir tek, Liverpool'da Fabio Aurelio var. Yani en çok Brezilyalı bizde.

Yönetim belki de Güiza'yı alarak Brezilyalı ekolünden vazgeçilip İspanyol veya Avrupa ekolüne geçişin ilk adımını atıyor olabilir, ben de bu yüzden destekliyorum bu transferi, ayrıca Güiza gelirse eminim faydalı olacaktır.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    Aragones ilk isim, Hiddink yedek ha ?

Buna gülünür işte.
    Gülüşüne mantıklı bir sebep getirir misin?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Bence Guus Hiddink, Aragones'ten daha iyi teknik direktör. Arkadaşta onu demek istemiş galiba.

Terim, Löw, Hiddink, Aragones. Gündemimize gelen 4 hoca da yarı finalde. Şimdi mecburen yarı final neticelerini beklemek zorundayız ki hoca açıklansın. İnşallah bu 4 hocadan Hiddink veya Löw gelir başa ama Aragones görünüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Gülüşüne mantıklı bir sebep getirir misin?
    Eren Hiddink Aragones den en az 1 gömlek üstün bir hoca , Burada Hiddink in ilk tercih olması gerekirken güzide(!) gazetemiz fotomac tam tersini yazmış, gercekten gülünür ama

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Benim de Brezilya ekolü canımı sıkmaya başladı artık, ruhsuzluk ve mücadele etmeme gerçekten kötü bir durum.

Alex, Deivid, Edu'nun gitmesinden yanayım, tabii Maldonado ve Kezman'ı da unutmayalım.

Bence bu takımda kalacak yabancılardan biri Lugano'dur, diğeri R.Carlos'tur, bir de sağlam ve istekli bir Appiah ama o gidecek artık, yapacak bir şey yok.

İspanyol, İtalyan, İngiliz, Fransız, diğer Avrupa ülkeleri ve Afrika'dan oyuncu bakmamız lazım. Brezilyalı sayısının bu kadar iyi olması bence iyi değil.

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Man Utd'da Anderson var benim bildiğim bir tek Brezilyalı. Chelsea'de Alex var sadece sanırım. Arsenal'de Denilson var galiba bir tek, Liverpool'da Fabio Aurelio var. Yani en çok Brezilyalı bizde.

Yönetim belki de Güiza'yı alarak Brezilyalı ekolünden vazgeçilip İspanyol veya Avrupa ekolüne geçişin ilk adımını atıyor olabilir, ben de bu yüzden destekliyorum bu transferi, ayrıca Güiza gelirse eminim faydalı olacaktır.
    c.ronaldo da brezilya kökenli ama birezilyalı gibi oynamıyor birde fotomac da fenerbahce de gelenlerde fofana yazıyodu bu fofana kimdir?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Eren Hiddink Aragones den en az 1 gömlek üstün bir hoca , Burada Hiddink in ilk tercih olması gerekirken güzide(!) gazetemiz fotomac tam tersini yazmış, gercekten gülünür ama
    Haklısın emrecim ama ben oğuzhan arkadaşımıza sormuştum bu soruyu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Valla birinden duydum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem ama Aragones Fenerbahçe'nin son 10 yıllık fizibilitik raporunu çıkarmış.Tam 7 klasör halinde.Kim nerden gelmiş nereye gitmiş hepsi yazıyorumuş.Ama doğruluğundan %100 emin değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Haklısın emrecim ama ben oğuzhan arkadaşımıza sormuştum bu soruyu.
    Hemen cevap vereyim arkadaşım ;

Arkadaşlarında belirttiği gibi Hiddink Aragones'ten daha iyi ve kaliteli bir hoca. Bir gazete çıkıp "Hiddink'i yedekte tutuyorlar." cinsinden haber yaparsa bu komik olur. Burada komik olan haber.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Valla birinden duydum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem ama Aragones Fenerbahçe'nin son 10 yıllık fizibilitik raporunu çıkarmış.Tam 7 klasör halinde.Kim nerden gelmiş nereye gitmiş hepsi yazıyorumuş.Ama doğruluğundan %100 emin değilim.
    Fizibilite denmiyor mu ona ya? Çok enteresan bir kelim olmuş böyle.
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Terim, Löw, Hiddink, Aragones. Gündemimize gelen 4 hoca da yarı finalde. Şimdi mecburen yarı final neticelerini beklemek zorundayız ki hoca açıklansın. İnşallah bu 4 hocadan Hiddink veya Löw gelir başa ama Aragones görünüyor.
    Kim şampiyon olursa onu teknik direktör yapacaklar galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Profesör Aragones

Yaşından dolayı sarı-lacivertli taraftarlarımız ile camianın fazla ısınamadığı Luis Aragones, deyim yerindeyse tam bir futbol profesörü çıktı! Başkanımız Aziz Yıldırım'ı daha ilk konuşmasında etkileyen İspanyol teknik adam, futbol bilgisi, iş disiplini ve başarıyı getiren asıl unsur olan detaycılığıyla "Bakmayın yaşıma. Aranan kan benim" dedirtti.

İÇERİKLERİ ŞAŞIRTICIYDI

Aragones, Fenerbahçemizle ilk görüşmesinin ardından 15 gün süre istedi. 70 yaşındaki İspanyol hoca, ikinci buluşmada başkanımız Aziz Yıldırım'a Fenerbahçemiz ile ilgili 6 dosya birden sundu. Dosyaların içeriği gerçekten şaşırtıcıydı. Aragones, kasetlerden izlediği Fenerbahçeli futbolcularımız hakkında geniş bir rapor hazırlamıştı. Detaylar ise hayranlık uyandırdı.

OLCAN'I BİLE ÇÖZMÜŞTÜ

Raporda, eksiklerini belirlediği futbolcularımızın kendilerini geliştirmesi için neler yapılması gerektiği anlatılıyordu. Başka takımlarda kiralık oynayan Olcan ve Kerim hakkında bile bilgiler vardı. Güiza'yı da şart koşan Aragones, yardımcıları için ise "Onlarsız gelmem" dedi. Yıldırım'a tek şey kalmıştı: Disiplinine hayran kaldığı kurt hocaya onay vermek.

Fenerbahce.com

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

İş bu kadar ilerlemiş demek. Fener'in yeni hocası Aragones demek artık kesin bir ifade olur herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Fizibilite denmiyor mu ona ya? Çok enteresan bir kelim olmuş böyle.
    Fizibilite tarzında yazılmış anlamında kullandım.

Tutumlu: Aurelio'nun talibi çok

Menajer Bayram Tutumlu, İspanyol basınına yaptığı açıkamada Fenerbahçe'nin milli futbolcu Aurelio'ya Avrupa'da bir çok takımın talip olduğunu söyledi.

Menajer Bayram Tutumlu, İspanyol spor gazetesi AS'ta yer alan demecinde, Fenerbahçe'nin ve milli takımın yıldız futbolcusu Mehmet Aurelio'nun Avrupa'daki kulüplerden talibinin çok olduğunu belirtti.

İspanya'nın Deportivo, İngiltere'nin Blackburn Rovers kulüpleri başta olmak üzere Aurelio'nun birçok taliplisinin olduğunu ileri süren Tutumlu, Aurelio'nun Fenerbahçe ile sözleşmesinin sona erdiğini kaydetti.

Kaynak: ntvspor.net

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan ve sarı lacivertli takıma gelmesine kesin gözüyle bakılan Daniel Güiza, transferiyle ilgili ilk kez konuştu.

DETAYLAR BİRAZDAN MARATON.COM.TR'DE...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bakalım gene ne şaçmalayacaklar ...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Henüz hiçbir şey belli değil demiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan ve sarı lacivertli takıma gelmesine kesin gözüyle bakılan Daniel Güiza, transferiyle ilgili ilk kez konuştu.

Lig TV muhabiri Tunç Elibol'a konuşan ve şu anda 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası için İspanya Milli Takımı ile birlikte Avusturya'da bulunan Güiza, Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili olarak "Henüz hiçbir şey belli değil" dedi.

Transferin detaylarıyla ilgili bilgi vermekten kaçınan İspanyol golcü, bu açıklamasıyla sarı lacivertli takımdan teklif aldığını doğrularken, henüz kesin anlaşmaya varılmadığını da vurgulamış oldu.

MARATON.COM.TR ÖZEL

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fener'den Zico'ya teşekkür

Zico sessiz sedasız ülkesinin yolunu tutarken, Fenerbahçe bir açıklama yayınladı. Fenerbahçe Kulübü, yollarını ayırdığı teknik direktör Zico'ya teşekkür etti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, şöyle denildi:

''2006-2007 ve 2007-2008 futbol sezonlarında profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlüğü görevini üstlenen, Arthur Ant.unes Coimbra (Zico) ile sözleşmemiz sona ermiştir. Dünya futbolunun önde gelen isimlerinden biri olan Zico'ya, Fenerbahçemize verdiği hizmetler ve elde ettiği başarılar dolayısıyla teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında gerek özel hayatında, gerekse spor dünyasında yapacağı yeni çalışmalarında kendisine başarılar dileriz.''
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

FB istikrarı sürdürmeliydi bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Benım kafama takılan başka bir soru?

Ziconun istediği 2.5 Milyon Euroyu vermeyen yönetim yani 1 milyon euro zam yapmayan kulübümüz aragones için çok daha fazla para verecek. Yardımcılarıda iyi para alacak. Ki Ziconun yardımcılarını istememişlerdi.Yani Ziconun gitmesinde başka bir nedende olabilir.
    Zico'nun gitmesinin nedeni yardımcılarının takımda istenmemesiydi. Zaten açıklamalarda da ben bu ekip ile geldim sadaca bu ekip ile devam ederim falan diyordu.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Benım kafama takılan başka bir soru?

Ziconun istediği 2.5 Milyon Euroyu vermeyen yönetim yani 1 milyon euro zam yapmayan kulübümüz aragones için çok daha fazla para verecek. Yardımcılarıda iyi para alacak. Ki Ziconun yardımcılarını istememişlerdi.Yani Ziconun gitmesinde başka bir nedende olabilir.
    Zico'nun açıklamalarını okumadın galiba. Para konusunda hemen anlaştık onda bir sorun çıkmadı. Anlaşma olmamasının nedeni teknik ekibimi istememeleridir dedi.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Kardeşi Edu Aziz yıldırımla kavga edince olan olmuş anlaşılan.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu kadarına da pes doğrusu
    23 Haziran 2008 Pazartesi

Fotomaç Gazetesi'nin manşetinden yayınlanan haberde, Başkanımız Aziz Yıldırım'ın Hollanda ile Rusya arasında oynanan EURO 2008 Çeyrek Final maçının devre arasında yanındakilere, Rus futbolcu Arshavin'le ilgili olarak, "Arshavin müthiş bir golcü. Fiyatı ne kadar acaba?" diye sorduğu , Arshavin'in geçtiğimiz sezon ara transferde Fenerbahçe'nin gündemine geldiği, hatta o dönemde Rus golcüye karşılık Zenit'e Kezman ve ilave olarak bir miktar da para verilmesi formülünün konuşulduğu ileri sürülmüştür. Bu haber, "Bu kadarına da pes" dedirtecek kadar gerçek dışı bigiler ve tamamen masa başında hazırlanmış hayal ürünü düşünceler içermektedir. Öncelikle Başkanımız Aziz Yıldırım, Hollanda-Rusya maçını evinde televizyondan izlemiştir. Dolayısıyla Başkanımız Aziz Yıldırım, haberde özellikle belirtilmese de ima edildiği gibi maçı tribünden izlememiş ve çevresindekilerle böyle bir diyaloga girmemiştir. Arshavin'in iyi bir futbolcu olduğu zaten herkesin malumudur. Fakat ne ara transfer, ne de içinde bulunduğumuz transfer döneminde Fenerbahçe'nin bu oyuncuyu transfer etme girişimi hiç olmamış, Kezman artı para gibi takas formülleri de hiç gündeme gelmemiştir.
    Spor kamuoyuna duyurulur
    Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Acaba fotomaçın yetkilileri bu haberleri okuduktan sonra utanmıyolarmı kendilerinden?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Acaba fotomaçın yetkilileri bu haberleri okuduktan sonra utanmıyolarmı kendilerinden?
    Sanmıyorum.Hatta bizi kaale aldılar diye sevnmişte olabilirler..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Arsızın yüzüne tükürmüşsün yarabbi şükür demiş. bunlarınkide o hesap milyonlarca kez yalanlandılar ama hala haber yapabiliyolar.

Sayfa 57 / 142 İlkİlk ... 747555657585967107 ... SonSon

Mesaj Yetkileri