Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post
Arkadaşım sen neden herşeyde Fenerbahçeyi olaya katmaya çalışıyorsun..

Ne zamandır basketbolun içindesin..Ben senelerimi verdim bu işe zamanında Fenerbahçe Ülker ile birleşmeseydi ben Fenerbahçenin takımında yer alacaktım ve orda yaşanan gelişmeleri bizzat biliyorum..! Ülker ne transfer yaptı ne bi yaıtrım direk Fener ile birleşti bu iş bu kadar basit oldu.. Peki Galatasaray Telekom olayına gelelim bak baklım Telekomun bu sene yaptığı transferlere yatırımlara sence mantıklı geliyormu? Birleşmesin demiyorum birleşsinler ;

Umarım İki Takım Birleşirde Şampiyonluğa Oyanayan Takım Sayısı Artar..Rakam olarak Değil İdda olarak
Yok dikkatimi çekti, sadece Fenerbahçeliler mümkün değil diyor. Bence gayet de mümkün. Tek sorun iki takımın aynı şehirde olmaması.
Ayrıca, demogojiye gerek yok. Çeşitli şanssızlıklar olmasaydı Galatasaray'ın şampiyonluğunu konuşuyor olacaktık.
Ayrıca bu iş olur ya da olmaz. Beni fazla ilgilendirmiyor. Olmasa da Galatasaray gelecek sene şampiyonluğa oynayacak. İşin beni ilgilendiren tarafı Galatasaray'ı bu kadar küçük görmeniz. Tavrınız gerçekten çok komik...