1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: Yabancı Sınırlaması Sorunu Olmayan Ligler!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya / Merzifon

Kardeş tüm liglerde yabancılara karşı bir kısıtlama oluyor ama en rahat yabancı alınabilen lig yine İngiltere ligi

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by amasyali View Post

Kardeş tüm liglerde yabancılara karşı bir kısıtlama oluyor ama en rahat yabancı alınabilen lig yine İngiltere ligi

ingiltere liginde belirtigim gibi çalışma izni sorunu var benım transfer edecegim oyuncular hepsi genç olması hicbirine calısma ıznı cıkmıyor ingiltereyi sildim kafamdan
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by hayfandoğan View Post
    hollanda ligindede yabancı sınırlaması yok
    sen okumadan cvp yazdın galıba zaten hollanda lıgını calıstırıyorum yazdım oraya baska lıg varmı dıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Fransada da yok zannedersem.
    fransa ve almanya dıyorsunuz bır denıyım. italyayı actım orda da avrupa bırlıgı dısında sadece bır sezona ait 1 oyuncu olabılıyorsun sacmalık yani
    Last edited by klasgs : 24.Haziran.2008 at 16:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by amasyali View Post
    Biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar diye bir laf vardır.

1. İngiltere Ligi potansiyeli yüksek olmayan oyunculara çalışma izni vermiyor.
    2. Hollanda Liginde ve bir çok ligde yabancı sınırlaması yok.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sanalkaos View Post
    Biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar diye bir laf vardır.

1. İngiltere Ligi potansiyeli yüksek olmayan oyunculara çalışma izni vermiyor.
    2. Hollanda Liginde ve bir çok ligde yabancı sınırlaması yok.
    katılıyorum kardes
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by karlkani#23 View Post
    Bu liglerde maç kadrosunda yabancı sınırlaması getiriliyor. En fazla 8 yabancı maç kadrosunda olur diye hatırlıyorum.
    aynen oyle en azından rusya lıgını bılıyorum cskada oynadıgım ıcın belkı ıstedıgın kadar alabılırsın ama kadroda 8 yabancı oyuncu oynayabılır. diger kalan rus olması sart...
    Last edited by klasgs : 30.Haziran.2008 at 15:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Quote Originally Posted by klasgs View Post
    aynen oyle en azından rusya lıgını bılıyorum cskada oynadıgım ıcın belkı ıstedıgın kadar alabılırsın ama kadroda 8 yabancı oyuncu oynayabılır. diger kalan rus olması sart...
    3 tane de rus oynat nolcak =)

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

vay bee neyse saolun

Mesaj Yetkileri