ben ounu yükledim ama wrong disk hatası veriyor ne yapmalıyım?![]()
ben ounu yükledim ama wrong disk hatası veriyor ne yapmalıyım?![]()
Orijinal oyun kullanmalısın.
İllegal içerikle ilgili sorulara cevap vermiyoruz.
C.rack ve Muhteviyatı
- Turksportal, SIGames' in Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi' dir. Forumlarımızda c.rack veya benzeri yöntemleri sormak, hakkında bilgi verici konular açmak, cevaplar vermek yasaktır.
arkadaşlar bu hata yüzünden oyundan soğudum
fm2008de maça başlamak üzereyken oyundan çıkıyo ve couldt not load next fixture die hata veriyo bazen bunu her devam edişimde aynı hatayı veriyo..
lütfen çaresini bilenler yazabilir mi?
ya ben su siyah ekran sorunu için javanın en son sürümünü yüklediim:S ama gine siyah ekran var..:S:S:S:S:S:S
aciiiil yarrdım istiyorum Fm 08 oynarken oyun birden çıkıyor veşu yazı yazıyor:
'Football Manager 2008 is running dangerously low on memory.Please quit and free some memory.'(bu 1. çıkan ve bunda bişey olmuyr ama 1dk sonra aşağıdaki yazı çıkıyor ve kapanıyo)
'Football Manager 2008 has run out of memory and will now quit'
lütfen yardım edin eskiden oynuyordum ama şimdi bu yazılar çıkmaya başladı ben bu oyunu çok seviyom yardım edin
arkadaslar herkese ıyı aksamlar
fm 08 de oyunu kurduktan sonra oyunun ıcıne gırıyorum ama oyun ac dedıgımde dangerous low memory uyarısı verıp benı oyunun dısına atıor
buna sıstemsel bı mudahelede bulunuyorduk
nasıl oluyordu
acıl yardımınıza ıhtıyacım varrrr
ben fm2008i kurdum oyun oynanıyor.türkçe masaüstü yazılım paketinide indirdim fakat oyunu nasıl türkçe yapıcam?bana yardımcı olabilirmisinz?
arkadaşlar graphics dosyalarının hepsini el ile yaptım ama nafile kafayı yicem bi yardımcı olsanı ya ben 9 senedir cm ve fm oynuyorum ama hiçbiri beni bukar delirtmedi şimdiden teşekkürler saygılarımla PUSULA ...