1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: yonetımın oyuna el atması!!!

Hybrid View

Quote Originally Posted by quarizmam View Post
    bunun engellemek için tek etkili yol var bence oyuncunun transfer durumuna girip değerini en küçük miktara hatta 0'a getireceksin gelen teklifler çok cüzi oluyor (bazı arkadaşlar galiba dalgınlıkla tam terini söylemişler).

bir de böyle durumda hemen oyuncumu çok minik bir ücretle takımlara öneriyorum ve tüm teklifleri kabul ediyorum sonra da anlaşma aşamasında iptal ediyorum. bu yöntem %99 tutuyor. ee oyuncu başkanın kabul ettiği kulubü giderse de en son kayıtlı oyundan tekrar başla
    yalnız şöyle bir durum da olabiliyor:

1.orta halli bir kulüp olduğunuz için büyük takımlardan teklif gelince direk gitme istiyorlar ve transfer request verip sözleşme yenilemiyorlar.hatta gitmesine izin verilmeyince medyaya demeç veriyorlar.

2.kulüple çok başarı yakalayınca sizden daha aşağı durumda olan ama yine iyi olan kulüpler isteyince wants a new challenge gibi durumlar olup 1.maddedeki gibi olaylar olabiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    yalnız şöyle bir durum da olabiliyor:

1.orta halli bir kulüp olduğunuz için büyük takımlardan teklif gelince direk gitme istiyorlar ve transfer request verip sözleşme yenilemiyorlar.hatta gitmesine izin verilmeyince medyaya demeç veriyorlar.

2.kulüple çok başarı yakalayınca sizden daha aşağı durumda olan ama yine iyi olan kulüpler isteyince wants a new challenge gibi durumlar olup 1.maddedeki gibi olaylar olabiliyor.
    aynen katılıyorum arkadasa zaten oynadıgım kulupte ajax orta hallı kulup bu sefer fıyatı 0 belırleyıp tam oyuncu transfer asamasındayken ıptal edersem oyuncudan ondan sonra ne verım alabılırsın ne kontrat yenıler buyuk kulube transfer olmak ıstıyorum der. 2 bılınmeyenlı denklem olmus durumda yani
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by SilentForce View Post
    Ben oyunda dahi olsa katlanamıyorum böyle şeylere direk istifa et
    dogru arkadasım en kolay yol bu sanırım ınsanın zoruna gıdıyor ayrıca bazı arkadaslar tecrube edın demıs ama uefa kupası ve 2 lıg sampıyonlugum var daha nasıl tecrube edıncem ve ısıme karısmıyacak yonetım bılemıyorum
    Last edited by klasgs : 24.Haziran.2008 at 15:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    evet takımın değerini oyuncu satarak ve başarılarla artırıyorsunuz.ancak en fazla 2.9 milyar euro oluyor ondan sonraki kazandığınız parayı youth investment veya reserve investment diye geleceğe yatırım ve araştırma yapıyorlar.
    parayı değerlendirme nasıl oluyor. açıklarmısın. daha ilk kez duydum...

Mesaj Yetkileri