Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
OoO süper kariyer olur bu konu..
Başarılar süper başlamışsın
Yorum için teşekkürler. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.
Bugün son olarak İcelandic Upper League Cup'un geri kalanını sizlere yansıtacağım. Ve çeyrek final maçım, rakip Breidablik...

İULC 1/4

Ve yarı finaldeyiz... Takım olarak iyi bir maç çıkardık ve maçı rahat aldık(3-1). Goller, ortasahamızın dinamosu Olafsson, genç savunmacı Hallgrimsson ve yeni transfer Brown'dan geldi. İlk yarının 3-0 sona ermesi de bizi çok rahatlattı. Maçın henüz başında sakatlanan Villhjalmsson'un ise önemli bir sakatlığı yok. Yarı finaldeki rakibimiz daha önce 1'i hazırlık, 1'i grup maçı olmak üzere 2 maç yaptığımız ve hiç yenilmediğimiz Grindavik. Umarım gelenek değişmez...

İULC 1/2

Çok zorlu bir maç oldu. Sezon öncesi yaptığımız hazırlık maçı gibi başladı maç. Maç, ortasaha mücadele şeklinde ilerledi ta ki ilk yarının son dakikasında Fransız Ahandour golü bulana kadar. İkinci yarıda ise Liberyalı oyuncumuz Brown sahneye çıktı. Gol bulmakta zorlanırken bu gol ilaç gibi geldi. Takımın morali arttı ama başka gl bulamadık ve 90 dakika 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Uzatmalara İzlanda Milli Takımı'nın formasını 35 kez giymiş tecrübeli Gudmundsson'la başladık ve o da beklentileri boşa çıkarmayıp golünü kaydetti. Ama Grindavik 110'da Hjaltalin ile skoru eşitledi ve maç penaltılara kaldı. Ben kazanacağımızdan emindim. Kalede tecrübeli Larusson vardı ve kurtardığı 2 penaltı ile finali FH'ye getirdi. Finaldeki rakip Keflavik. Bu 2 takım geçen sezon da finalde karşı karşıya gelmiş gülen taraf FH olmuştu. Bakalım bu kez sonuç ne olacak? HAYDİ FH...

İULC Final

Final maçı tarafsız sahadaydı ve İzlanda'nın başkenti Reykjavik'teydi. Maç, tipik bir final maçı gibi başladı. İki takımda kontollü oyunu tercih etti. İlk yarı 0-0 sona erdi ama FH biraz daha ataktı. İkinci yarıda ise bu sefer baskılı futbol sonuç verdi ve Kabaso kilidi açtı, Bjarnason güzel frikik golü ile skoru belirledi. Muyluyuz, yaklaşık 13.000 kişi önünde, İULC ile sezonun ilk kupasını da kaldırdık. Umarız ligde de aynı başarılar devam eder. Yarın lig maçlarını da iletmeye başlayacağım. Yorumlarınızı bekliyorum...