Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 128 sonuç

Konu: İzlanda macerası...(takımın adı yeter Fimleikafélag Hafnarfjarðar)

Smile İzlanda macerası...(takımın adı yeter Fimleikafélag Hafnarfjarðar)

Arkadaşlar turksportal'da bir ilk gerçekleştirerek, bir İzlanda takımının başına geçmeye karar verdim.İnternetten yaptığım araştırmalar sonucunda seçeceğim takımı belirledim...

Takımın adı, Fimleikafelag Hafnarfjardar; kısaca FH...

Kariyerime başlamadan önce; takım, stad ve kasabamız hakkında bir kaç resim koymanın yararlı olacağını düşündüm.

TAKIMIMIZIN AMBLEMİ

STADIMIZ "KAPLAKRİKİ"

KASABAMIZ

Fotoğraflardan da anlaşıldığı gibi kasabamız küçük bir liman kasabası.
    Ama sponsorumuzun ADİDAS olması sevindirici...

En yakın zamanda hazırlıklarımızı ve transferlerimizi aktarmaya çalışacağım. Umarım uzun soluklu bir kariyer olur.

Not1: Zaman zaman oyuncuların adlarında geçeceğinden şu harflerin nasıl okunduğunu da belirtmek de fayda var.

ð: bu harf bizim dilimizdeki "d" harfiyle eş değerde.
    þ: ingilizcedeki "th" sesini veriyor.
    æ:"ay" sesini veriyor.

Not2: Açık olan ligler İskandinav ligleri yani İzlanda, Norveç, Finlandiya, İsveç ve Danimarka'nın ilk 2 ligleri...

sakary Ali Misafir

çok ilginç bir şeçim başarılar dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Başarılar..

Nesil
    2007

başarılar inşallah başarılı olursun

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Başarılar dilerim ilginç bir lig ve takım ligde kaç takım var

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Başarılar dilerim.İlginç bir takım seçmişsin.Lig hakkında bizi bilgilendirebilir misin?

başarılar dilerim ilginç bir seçim umarım uzun soluklu olur

Öncelikle yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. İnşallah hep beraber başarılı olacağız...

Malumunuz, ülkemiz çook kuzeyde olduğundan diğer İskandinav ligleri gibi geç başlıyor. Bizim ligimiz yani "Landsbanka Deildin" (evet ligin adı bu) mayısta başlıyor. Ancak oyuncuların Avrupa kupalarına hazır olması ve kışı boş geçirmemesi için bir turnuva düzenleniyor. Adı İcelandic Upper League Cup.Bu kupaya birinci ve ikinci lig takımları katılıyor. Bu kupanın Avrupa kupalarına katılmakla ilgilisi yok. Amaç, sadece lige daha hazır olmak ve kışı değerlendirmek. Ancak, bu maçlar havaların soğukluğu nedeniyle tam verimle gerçekleşmiyor.

Bu kupanın bitmesinin ardından, yaklaşık 15 gün sonra, lig başlıyor. Ligde 10 takım var. Her takım 18'er maç yapıyor. Kısa bir ligimiz var yani. Ligi birinci bitiren takım şampiyonlar ligine, ikinci uefa kupasına, üçüncü intertotoya katılma hakkı kazanıyor. Lig sonuncusu ise ligden düşüyor.

Her takımın kadrosunda 3 non-EU oyuncu bulundurma hakkı var. Ancak çoğu takım maddi yetersizliklerden dolayı bu hakkını kullanmıyor. Merak ettiğiniz başka konular varsa onlara da cevap verebilirim. Sorular ve yorumlar için teşekkürler...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca ligdeki oyuncuların neredeyse hepsinin futbolculuk dışında farklı meslekleri var. Bu nedenle oyuncuların sözleşmeleri part-time olarak ayarlanmış. Bu da oyuncuların yeteri kadar antreman yapamamasına neden oluyor. İleriki dönemler için bir hedefim de oyuncuları full-time yapmak. Böylece gelişmemiz daha da hızlanacak...
    Last edited by demirhanmurat38 : 23.Haziran.2008 at 17:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Çok ilginç bir kariyer.Sabırsızlıkla gelişmeleri bekliyorum.Başarılar dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Transfer yapacakmısın

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Transfer yapacakmısın
    Transferlerim var, en yakın zamanda belirticem...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Göreve geldikten kısa bir süre sonra ilk transferimizi gerçekleştirdik. Bu transferi yaparken herhangi bir bonservis bedeli ödemedik. Oyuncumuz ise takımımızdan yılda 30.000€ alacak. Transferdeki amacımız genç ve potansiyeli olan oyunculardı. Bu nedenle Buston Brown'ı kadromuza kattık. Oyuncumuz henüz 18 yaşında ve gelecek vaad ediyor. Ülkesinde yeni George Weah olarak tanımlanıyor. İzlanda, oyuncumuzun Malezya'dan sonraki 2. durağı olacak. Umarız uzun seneler burda başarı ile oynar...
    Unutmadan söyleyelim oyuncumuz Afrika'nın fakir ülkelerinden olan Liberya'nın vatandaşı. Bu transfer ile ilk non-EU oyuncumuzu kadromuza katmış olduk. İşte oyuncumuzun SS'i.

Transferlerimiz devam edecek...
    Last edited by demirhanmurat38 : 23.Haziran.2008 at 18:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya / Merzifon

Gerçekten ilginç bir kariyer sabırsızlıkla maçlarını bekleyeceğim :P

Bu arada takımdaki iyi oyuncuların ss'lerini koyarsan sevinirim çok merak ettim nasıl oyuncular var diye

Şu anda takımdaki en önemli ve en pahalı oyuncumuz Davið þor Viðarsson. Kendisi heüz 23 yaşında ve Avrupa'da oynayabilecek yeteneğe sahip. Fiyatı ise 650.000€. Bu da profili...

Last edited by demirhanmurat38 : 23.Haziran.2008 at 21:26

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kariyerinde başarılar fakat keşke ingiltere liginide açsaydın

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yaptığın transfer takımına göre iyi

sakary Ali Misafir

benim birkaç sorum olacak
    1-)bu takım normalde şampiyonluğa oynuyormu
    2-)hedeflerin neler?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

FH iyi takımdır. bende IBV ile deneme yapmıştım ama fazla sürmedi sildim kariyeri liginde başarılı olsan bile avrupada başarı imkansıza yakın. yinede farklı ve eğlenceli olabilir başarılar
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

ilginç bi takım seçimi basarılar

Naçizane benimde bir sorum olacak.Sen orada menajerlik yaptığın için bilirsin.İzlandanın havası gibi insanı da soğuk mu

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

yok öyle değiller, özellikle bayanlar çok sıcakkanlı
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    yok öyle değiller, özellikle bayanlar çok sıcakkanlı
    bendemi gitsemkiİsveçten teklifler geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Kariyerin gerçekten çok hoşuma gitti yeni arayışlarda bulunma eyleminden dolayı seni kutluyorum başarılarının devamını dilerim

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Kariyerinde başarılar fakat keşke ingiltere liginide açsaydın

İngiltere Ligi'ni açmak iyi olabilirdi ama bir sene sonra tüm dandik İngiliz oyuncular İzlanda'ya geleceklerdi bu da benim hoşuma gitmiyor. Bu nedenle açmadım. Benim amacım İzlanda'dan sonra Norveç veya İsveç'e gitmek belki sonra da Danimarka...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    benim birkaç sorum olacak
    1-)bu takım normalde şampiyonluğa oynuyormu
    2-)hedeflerin neler?
    Ben işin biraz da kolayına kaçtım ve ligin en güçlü takımını seçtim. Medyaya göre şampiyonluğun en önemli adayıyız. İnşallah da ligi şampiyon olarak bitireceğiz.
    Öncelikli hedefim ligde şampiyon olmak, Avrupa'da da yapabileceğimizin en iyisini yapmak. FH'de yapabileceğim her şeyi yaptıktan sonra da İsveç, Norveç veya Danimarka'ya gitmek istiyorum.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Caretta Caretta View Post
    Naçizane benimde bir sorum olacak.Sen orada menajerlik yaptığın için bilirsin.İzlandanın havası gibi insanı da soğuk mu
    Nerzull arkadaşıma katılıyorum özellikle bayanlar çok sıcakkanlı. İşin şakası bi yana İzlandalıların Türkleri pek sevmediğini okumuştum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Kariyerin gerçekten çok hoşuma gitti yeni arayışlarda bulunma eyleminden dolayı seni kutluyorum başarılarının devamını dilerim
    Teşekkürler, ben de hergün Chelsea'nin, Newcastle'nin veya Milan'ın maçlarını kariyer bölümünde görmekten sıkıldım ve yeni bir şeyler yapmak istedim umarım beğenilmiştir...
    Last edited by demirhanmurat38 : 24.Haziran.2008 at 00:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sakary Ali Misafir

devamını sabırsızlıkla bekliyoruz

Transferlerimiz hız kaybetmeden devam ediyor. Birinci lig takımlarından Vikingur'un genç defans oyuncusu ile sözleşme imzaladık. Oyuncumuzun adı Petur Hallgrimsson. Oyuncumuz ile 2007 yılının eylül ayına kadar anlaştık. Bu transfer için Vikingur'a 1.000€ ödedik. Oyuncumuz ise yıllık 2.000€ alacak. İnşallah takımımıza yararlı olur. İşte oyuncumuz.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve bir bomba daha... Petur Hallgrimsson'u aldığımız gün, bu sefer de Musonda Kabaso ile anlaştık. 22 yaşındaki genç forvet, Kongo vatandaşı ve FH'ye Güney Afrika'nın Black Leopards takımından geldi. Bu transfer için kasamızdan 3.000€ çıktı. Oyuncumuz ise 2.5 yıl için bizden yaklaşık 30.000€ alacak. Umarız başarılı bir performans sergiler.İşte oyuncumuz...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Transferler hakkındaki yorumlarınızı merakla bekliyorum...
    Transferlerimiz devam edecek...
    Last edited by demirhanmurat38 : 24.Haziran.2008 at 00:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Çok ilginç bir seçim olmuş Başarılar Dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

valla güzel bi kariyer ilk bakışta bende zevk aldım diebilirim

Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Gelelim transfer haberlerine...
    FH yönetimine verdiğim rapor doğrultusunda takımımıza 1'i yerli olmak üzere 2 oyuncu katarak transferi şimdilik kapattık.İşte yeni oyuncularımuz:
    İlk olarak ligdeki en önemli rakibimiz ve geçen senenin şampiyonu Valur'un tecrübeli ön liberosu Kristinn Haflidason'u renklerimize bağladık. Bu transfer bize 1.000€'ya mal oldu. Oyuncumuz ise bizden yıllık 4.500€ alacak. Açıkçası bu oyuncumuzu ligde pek oynatmayı düşünmüyorum ama kendisi iyi bir yedek olabilir.Bu da profili...

Ve şimdilik son transferimiz:
    Güney Afrika'nın Jomo Cosmos takımında oynayan ofansif orta saha oyuncusu Bonginkosi Macala'yı 6.000€ karşılığında kadromuza kattık. Bu oyuncumuz kadromuzdaki 3. Afrikalı oyuncu. Kendisi bizden yıllık 14.500€ alacak. Taraftarlarımız Macala'dan büyük başarılar bekliyorlar. Umarız kendisi bu beklentileri boşa çıkarmaz.İşte profil:

Ayrıca Gana'nın Kessben takımında oynayan 16 yaşındaki forvet Ransford Osei ile anlaştık. Ancak Ganalı oyuncuların 18 yaşından önce yurt dışına çıkmalarının yasak olmasından dolayı bu transfer 2008'in aralık ayında gerçekleşecek. O zamana kadar acaba FH'de olur muyum?

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yarın hazırlık kampımız ve İcelandic Upper League maçlarıyla karşınızda olacağım. İnşallah şu ana kadar kariyerim hoşunuza gitmiştir...
    Last edited by demirhanmurat38 : 24.Haziran.2008 at 02:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ligin standartı çok düşük ben de hindistanla bir kariyer yapmıştım ama orası daha beterdi san marino lu adamlar bile beni kabul etmiyordu en yakın rakibimin değeri 5 milyon $ dolar iken benim değerim 100 milyon $ oldu ben de kariyerimi paylaşmak isterdim ama olmadı sana başarılar özellikle şu transfer ettiğin AMC oyuncunu beğendim

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

İzlanda maceranda başarılar.Takipçinim.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri