TRANSFER Mİ KONUŞULDU?

Geçtiğimiz sezon teknik direktör Feldkamp’ın kendisini kadroda düşünmemesinden dolayı Galatasaray’dan önce Ankaraspor’a daha sonra ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a kiralık olarak gönderilen Necati Ateş’in geleceği konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

İddialara göre bu akşam İstanbul İstinye Park Alışveriş merkezinde ilginç bir buluşma yaşandı. Bu buluşmanın tarafları ise Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı ve halen Galatasaray’a sözleşme bağıyla bağlı olan Necati Ateş’ti.

Bu buluşmada tarafların neler konuştuğu tabi ki bilinmiyor ancak akla ilk gelen konunun transfer olduğu bir gerçek. Bakalım bu buluşmanın arkasından ne gibi gelişmeler yaşanacak ve Galatasaray’da kalıp kalmayacağı netlik kazanmamış olan Necati gelecek sezon hangi takımın formasını giyecek?

MARATON.COM.TR ÖZEL