Sayfa 59 / 142 İlkİlk ... 949575859606169109 ... SonSon
1,741 ile 1,770 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Guiza'nın transfer edilmesini çok istiyorum. Takıma katkısı büyük olacaktır. Tabii olabilmesi için tek forvet değil, çift forvetlik bir sistem kullanmamız gerekiyor. Yeni gelecek teknik adamımız ile umarım bu tip bir sistem kullanırız.
    Sen değil miydin geçen gün Güiza'nın Kezman'dan hiçbir farkı olmadığını söyleyen?

Kesinlikle Malesef. Guzia'nın Kezman'dan hiçbir farkı yok.
    Şimdi de Güiza'nın transfer edilmesini çok istiyorum diyorsun. Ayrıca Güiza tek forvet oynadı Mallorca'da, yani tek forvet oynayabilecek düzeyde bir santrafor, çift forvet oynayacaksak zaten Güiza'yı neden alalım, Kezman-Semih oynarız.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Wink

Aziz Yıldırım'ın dediği çok doğru
    Bir takımda 4 tane santrafor olması gerekiyor diyor kendileri
    Ayrıca Aragones Güiza'yı getiriyor zaten 2 forvet oynatacağı için getiriyor
    Bence Fenerbahçe'yi parlak günler bekliyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alex varken çift forvet çok zor..Bence aragonez alex tarzında bi oyuncuyu istemeyecektir..Yani koşmayan pres yapmayan..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İspanyol basını, gelecek sezon için Fenerbahçe ile anlaştığı öne sürülen İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones'in, Türkiye'ye gitmemesi için yardımcılarının kendisine baskı yaptığını iddia etti.

İspanya'da Avrupa Futbol Şampiyonası başlayana kadar en fazla eleştirilen teknik direktörlerden olan, ancak turnuvada İspanya'nın başarı elde etmesiyle önemi artan teknik direktör Luis Aragones'in 30 haziranda İspanya Milli Takımı ile sözleşmesi sona erecek olmasına rağmen 2 yıl daha kalması için milli takımdaki yardımcılarının ve federasyon yetkililerinin ısrarcı oldukları belirtiliyor.

Cadena Ser radyosu, İspanya'nın Avusturya'daki kampından gelen haberlere dayanarak, Luis ile yardımcılarının kapalı kapılar arasında 50 dakika süren bir toplantı yaptığını ve yardımcılarının Luis'e, ''Eğer Türkiye'ye gidersen 11 torununun büyümesini göremeyeceksin. İspanya'da yaşamak ile İstanbul'da yaşamak aynı şey değil'' dediklerini ileri sürdü. İspanyol radyosuna göre, perşembe günü Rusya ile oynanacak yarı final maçından sonra İspanya Futbol Federasyonu'nun Luis'e somut son bir teklif daha yapacağı kaydedildi.

Bu arada İspanya Milli Takımı'nda yılda 600 bin Avro maaş alan Aragones'in Fenerbahçe'nin kendisine yaptığı 2 yıllık teklifte sezon başına 1 milyon 200 bin Avro alabileceği, İspanyolların ise asla bu rakamı veremeyecekleri ifade edildi. Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde yapılan açıklamalarda, Luis'in milli takımı bırakacağını söylemesinin ardından yerine Vicente Del Bosque'yle anlaşıldığı da hatırlatılırken, yeni durumun Del Bosque'ye söz veren federasyon başkanını da zor durumda bırakacağı bildirildi.

Her şeye rağmen Avrupa Futbol Şampiyonası'na konsantre olduğu için geleceği ile ilgili açıklama yapmak istemeyen Luis Aragones, şimdiye kadar sadece milli takımdaki döneminin 30 Haziranda biteceğini söylemekle yetindi.

Maraton.com.tr

Umarım yardımcıları başarılı olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umarım başarılı olurlarda gelmez şu ''Dede''.

Bakalım Güiza savaşında Aziz Yıldırım Gilberto Silva'nın rövanşını alacakmı Arsenal'den

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Joahim Löw Fenerbahçe'den teklif almadığını söyledi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Fenerbahçe'de Burak Yılmaz'ın transferi yeni teknik direktöre bağlı... Sarı lacivertlilerin Manisaspor ile prensipte anlaştığı ancak yeni teknik direktörü onayı alınmadan bu transferi resmileştirmek istemediği öğrenildi.

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı Ligtv.com.tr'ye yaptığı açıklamada "Fenerbahçe yönetimi yeni teknik direktör geleceği için görüşmeleri durdurdu. Ancak anlaşmamızda sadece küçük pürüzler kaldı. Transfer büyük ihtimal perşembe ya da cuma biter." diyerek transferin bitmek üzere olduğunu ve yeni teknik direktörün onay vermesi durumunda Burak'ı vereceklerini doğrulamış oldu.

Bu arada Ligtv.com.tr'nin edindiği bilgilere göre görüşmelerde kapıyı 2.5 milyon Euro'dan açan Manisaspor 2 milyon Euro'ya kadar indi. Parada biraz daha indirim isteyen Fenerbahçe ayrıca Manisaspor'a Olcan'ı vermeyi de kabul etti.

Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe getirilmesi beklenen Aragones hakkındaki resmi açıklamanın EURO 2008'in bitmesinin ardından en geç gelecek hafta başında yapılması bekleniyor. İspanya'nın perşembe gecesi Rusya'ya elenmesi durumunda ise açıklama hafta sonu da yapılabilir.

Ligtv.com.tr

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Olcan + 2 milyon € mu ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Olcan bonservisiyle verilmez, kiralık olarak verilir ve 2 milyon Euro verilir. Aslında Olcan'ı kiralık vereceğimize bonservisiyle Kemal'i versek daha iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Burak Yilmaz sonunda Galatasaraya kalacak, Trabzon u istemedi, Fenere gitcem derken TD sorun cikarcak.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Sen değil miydin geçen gün Güiza'nın Kezman'dan hiçbir farkı olmadığını söyleyen?

Şimdi de Güiza'nın transfer edilmesini çok istiyorum diyorsun. Ayrıca Güiza tek forvet oynadı Mallorca'da, yani tek forvet oynayabilecek düzeyde bir santrafor, çift forvet oynayacaksak zaten Güiza'yı neden alalım, Kezman-Semih oynarız.
    Evet bendim. Fikrim değişti. Ama Guzia'nın aman aman bir forvet olacağına inanmıyorum. Çift forvetli sistemde Semih ile çok iyi oynayacaktır. Kezman kulübe nasıl bir tavır alacak merak ediyorum. Mallorca'nın bu sezon ligde başarılı olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

TRANSFER Mİ KONUŞULDU?

Geçtiğimiz sezon teknik direktör Feldkamp’ın kendisini kadroda düşünmemesinden dolayı Galatasaray’dan önce Ankaraspor’a daha sonra ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a kiralık olarak gönderilen Necati Ateş’in geleceği konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

İddialara göre bu akşam İstanbul İstinye Park Alışveriş merkezinde ilginç bir buluşma yaşandı. Bu buluşmanın tarafları ise Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı ve halen Galatasaray’a sözleşme bağıyla bağlı olan Necati Ateş’ti.

Bu buluşmada tarafların neler konuştuğu tabi ki bilinmiyor ancak akla ilk gelen konunun transfer olduğu bir gerçek. Bakalım bu buluşmanın arkasından ne gibi gelişmeler yaşanacak ve Galatasaray’da kalıp kalmayacağı netlik kazanmamış olan Necati gelecek sezon hangi takımın formasını giyecek?

MARATON.COM.TR ÖZEL
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    TRANSFER Mİ KONUŞULDU?

Geçtiğimiz sezon teknik direktör Feldkamp’ın kendisini kadroda düşünmemesinden dolayı Galatasaray’dan önce Ankaraspor’a daha sonra ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a kiralık olarak gönderilen Necati Ateş’in geleceği konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

İddialara göre bu akşam İstanbul İstinye Park Alışveriş merkezinde ilginç bir buluşma yaşandı. Bu buluşmanın tarafları ise Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı ve halen Galatasaray’a sözleşme bağıyla bağlı olan Necati Ateş’ti.

Bu buluşmada tarafların neler konuştuğu tabi ki bilinmiyor ancak akla ilk gelen konunun transfer olduğu bir gerçek. Bakalım bu buluşmanın arkasından ne gibi gelişmeler yaşanacak ve Galatasaray’da kalıp kalmayacağı netlik kazanmamış olan Necati gelecek sezon hangi takımın formasını giyecek?

MARATON.COM.TR ÖZEL
    Haaayydaaaaa

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu transfer olmaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Beyler büyük ihtimalle Neco Fenerdeymiş öle diyolar.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

KUşlar söylemiştir..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    KUşlar söylemiştir..
    Evet aynen öyle.

Şaka bi yana sağlam bi kaynak.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

ua forumlarında tartışılıyor sanırım şu an.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

fenerbahceden necati daha önceden teklif aldığını acıklamıştı bir röportajında. tekrar teklif almış olabilir. Bizde durumu kesin degil kadroda düşünülmüyor sanırım alabilir fener necoyu.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bana göre bu transferin gerçekleşme ihtimali yok. 1. sebep Semih,Kezman,İlhan + yeni gelecek forvet. Yani yeteri sayıda forvetimiz oluyor. 2. sebep Fenerbahçe kendisine Galatasaray'ın kovduğu adamı aldı dedirtmez.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    ua forumlarında tartışılıyor sanırım şu an.
    Transfer topicinde haber yazıldı ama kimse oralı olmadı Song un gitmiş olması duygusal anlmda üzdü o kadar . Tabi işi düzgün düşününce songun gitmiş olması mantıklı ; ama taraftar olarak biz duygusal bakıyoruz olaya

Burak Yılmaz neyse de Necati asla! Neden mi? Geçen yılki demeci hala aklımda, Sivasspor'a gol attıktan sonra "Galatasaray'a hizmetim sürüyor." demişti. Bize transfer olursa ve berbat bir performans gösterirse yine demeç verebilir, "Galatasaray'a hizmetim sürüyor, Fenerbahçe'yi yakıyorum." diyebilir. Aman ha, uzak dursun.

Burak Yılmaz gelebilir, bence iyi bir transfer olur, mutlaka hatalarından ders çıkarmıştır ve o vaziyette bize faydalı olacaktır. Zaten Burak Yılmaz transferi de bitti gibi bir şey.

Tarık abi yukarıda güzel bir laf söylemiş, ama benim çekincem hangi takımdan olduklarından çok gösterecekleri performans. Emre Belözoğlu mesela, kesinlikle tasvip etmediğim bir transfer, zira adam sakat sürekli. Yahu sakat adama o kadar para verilip de alınır mı? Ha Emre gelir, paşa paşa oynar, o zaman da başımın tacı olur, gider formasını bile alırım ama yatacaksa bütün sezon sakatlık ayağına o zaman bu kulüpte işi yok. Terim ise en başından beri karşıyım, zaten ihtimal de vermiyorum.

Bir de başkanın planlarında Necati'nin olacağını da sanmıyorum, zira 2 Haziran'da yurtdışında oynayan bir Türk santrafor alacağını söylemişti, bu isim ya Mevlüt ya da Eren Derdiyok olmalı. Semih, İlhan, Kezman, yeni santrafor ve lejyoner santrafor, Kezman'ın gittiğini düşünürsek 4 tane santraforumuz olmuş olacak. Necati olmaz bence, alacağımız son adam. Necati'yi alıp oynatacağımıza İlhan'ı oynatırız, böylece İlhan potansiyelini gösterir, yani İlhan'a sabrederiz belki ama Necati'ye asla.

Şu bir iki gün içinde açıklanır umarım artık, Aydın Toscalı iddiaları da var, bakalım o da alınabilir ama alınacaksa da Can Arat ile yollar sonsuza dek ayrılmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Necati miiiiii, Allahım yaaa Allahım yaaaa daha neler duyacammm aman aman valla Guizaya razıyım o gelsin yaa

Şaka bi yana , sezon hazırlıklarına başlıcaz adam akıllı ne hocamız belli ne de transferimiz.. Emre ile bombayı patlattık da devamı gelmedi , ki ben Emrenin ii bir performans göstereceğini umuyorum, Marco durumunu tam hallettik derken menejeri serbesttir diyor, aniden bi takımla imzaladığını duyarsak şampiyonadan sonra ölece kalmayalım alternatif bulunmalı anlaşılmadıysa.. Öte yandan Önderin durumu belirsiz mi ? Sağ bek'e idare eder bi yedek şart !
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım hep bir B planı C planı olduğunu söyler ama ben bunların sadece kağıt üzerinde olduğunu düşünüyorum. Bizzat bir görüşme yaptığını sanmıyorum. Yani x oyuncumuz gittiğinde onun yedeği olan y oyuncuyu çağırıp hemen imza attamayız.

Aziz Yıldırım Hocamız ve golcümüz 25-26 Haziranda başlayacak olan kampımızda hazır olacak demişti. Bugün 25 haziran kamp ne zaman başlıyor acaba onu bilen varmı ? Şu anki duruma bakılırsa bize bir hoca ve bir golcü kesmez. Aurelio'nun yerine yabancı bir ön libero, Edu'nun yerinede bir defans oyuncusu gerekiyor. Ayrıca yedek klübesinede kaliteli oyuncular almamız lazım. Yeri geldi çok sıkıntıya düştük.

Edu sanırım Zico'nun gitmesinden çok rahatsız oldu. Yaptığı açıklamalar bunu gösteriyor. 2 hafta içinde Fransa'ya transfer haberini duyarsanız şaşırmayın derim.

Aurelio konusunda ise tamamen menejer kurbanı olduk. Aurelio Tutumlu'nun gazına geldi yıllık 3 m € istiyor. Acaba avrupa klüpleri bu parayı vermeyince ne yapacak.

Egemen birde Can Arat'la yollar ayrılmalı demişsin. Ben hala umutluyum Can'dan keşke düzenli oynama şansını yakalayabilse. Fiziği çok yerinde çok büyük futbolcu olabilir. Ama benim kendi fikrime göre o kadar çok şans verilmedi Can'a bence bu sene kiralık verilip performansı takip edilmeli.

Necati konusunda ise kendi fikrimi söylüyorum. Necati bana göre 2-3 sene öncesinde Türkiye'nin en iyi golcüsüydü. Gerek fiziği gerek gücü hızı koşması gol atması. 4-4'lük bir golcüydü. Sakatlıktan sonra kendisine sabır gösterilmediğini düşünüyorum. Ankaraspor'da çokda iyi performans gösteremesede Belediyespor'da sanki eski günlerine döneceğini hissettirdi. Çok iyi bir 6 ay geçirdi. Hatta Skibbe'nin yerinde olsam bir yere bırakmazdım Necati'yi. Bize transfer konusuna gelirsek. Zaten ileri uçta 3 adamımız var. + Yeni gelecek golcü, Avrupa'dan gelecek golcü ile bu sayı 6'ya çıkacak forvetteki sayımız. Burak ve Kazım'da forvette oynayabiliyorlar. Kalabalıktan başka birşey olmaz Necati transferi. Olan Necati'ye olur.

Şu forvet işine bakarsak:

Elimizde: Kezman,Semih,İlhan P. ve büyük ihtmalle (Güiza) var.

Almak istenilen: Biz bu listeye artı olarak Necati ve Burak'ı istiyoruz.Tamam Burak sağ açık filan da oynuyor ama Necati hem adı GS ile anılan bir oyuncu hem de biz eskiden BJK bizim artıkları topluyor derdik şimdi biz GS'nin artıklarını toplamaya başlarız.O yüzden Burak gelmeli sadece.Necati değil!!!

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Fener'de Güiza çıkmazı

İspanyol yıldızın menajerinin, Arsenal'in şok teklifiyle ilgili olarak AS Gazetesi'ne, "Her şey değişebilir" demesi Fenerbahçe yönetimini fazlasıyla tedirgin etti.

Bu hiç hesapta yoktu
    Fenerbahçe'nin tüm konularda anlaşma sağladığı ve ön protokol imzalattığı golcü futbolcu Güiza'nın transferinde sürpriz gelişme. Gerek İspanyol, gerekse Türk medyasında da yer aldığı gibi Sarı-Lacivertli yöneticiler Mallorca ile 15 milyon euro karşılığı anlaşmaya varmış, Güiza'ya da yıllık 3 milyon euroyu kabul ettirmişti. Ancak yöneticiler, "Bu iş tamam" dedikleri anda İngiltere'nin ünlü kulübü Arsenal'in Güiza için devreye girmesi işleri karıştırdı.

Hafta sonuna kalmaz
    İspanya'nın önde gelen gazetelerinden AS, bu sürpriz gelişmeye geniş yer verdi. Arsenal'in ciddi girişimlerde bulunacağını da iddia eden gazete Güiza'nın menajerlerinden Felix Menoa'nın açıklamalarını yayınladı. Menoa, İngiliz ekibinin yapacağı teklif sonrasında işlerin değişebileceğini belirterek, "Fazla bekleyeceğimizi sanmıyorum. Bu hafta sonuna kadar Güiza'nın transferi sonuçlanır" şeklinde açıklama yaptı. Yönetim bu sözler sonrasında telaşlandı.

Kimi tercih edecek?

Arsenal'in de devreye girmesisonrasında Güiza'nın hangi takımı tercih edeceği şimdiden merak konusu oldu.
    Takvim

---------------------

Torunlarını asla göremezsin

Aragones'in yardımcıları, "Türkiye'ye gidersen 11 torununun büyüdüğünü göremeyeceksin"dediler.

Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı Aragones ile ilgili ortaya atılan iddia şok etkisi yarattı. Cadena Ser Radyosu, İspanya Milli Takımı kampında, yardımcılarının Aragones'e, "Eğer Türkiye'ye gidersen 11 torununun büyüdüğünü göremeyeceksin. İspanya'da yaşamak ile İstanbul'da yaşamak aynı şey değil" dediklerini iddia etti. Radyo ayrıca şampiyona sonrası İspanya Futbol Federasyonu'nun Aragones'e bir teklif daha yapacağını belirtti.
    Takvim

-------------------

Önder F.Bahçe'de kaldı

Teknik direktör Artur Zico ile bir türlü yıldızı barışmayan ve bu nedenle Rusya'nın FC Moskova takımı ile sözleşme imzalayan Önder Turacı, Brezilyalı teknik adamın gitmesiyle yuvasına geri döndü. Rus kulübü ile yapılan görüşmeler sonrası futbolcunun sözleşmesini feshettiren Sarı-lacivertli yönetim, yaklaşık bir haftadır futbolcu ve menajeri Doğan Ercan ile yaptığı görüşmeler sonrası mutlu sona ulaştı. Yıldız futbolcunun dün kulübü ile üç yıllık daha sözleşme imzaladığı ve oyuncunun kampa

25.06.2008
    Kaynak : İHA

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Yönetim neler yapıyor yau 70 yasındakı dedeyi getiriyor takımın basına yok Burak Yılmazü,yok Necati.
    Zico'yu yollayan yönetim umarım yanılmaz..

Sayfa 59 / 142 İlkİlk ... 949575859606169109 ... SonSon

Mesaj Yetkileri