Bu sezon takım UEFA' ya gittiğinden dolayı bu yılki hedef UEFA, büyük hedef tabiki ŞL.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zaten forvete ben de onu düşünüyodum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zaten hedefimiz 2. sene ŞL kupasını ilk defa müzeye götürmek.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Varan 1: Georginio Wijnaldum
Hollanda' nın gelecek vaadeden futbolcularından biri. Henüz 16 yaşında. Orta sahanın her yerinde oynayabiliyor. Kendisini joker olarak kullanabiliriz. Teknik özellikleri çok iyi. Bedavaya alındı.
Varan 2: Mika Aaritalo
Finlandiya futbolunun yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biri. 21 yaşında ve Levski Sofya, Bayern Münich, Dinamo Kiev gibi takımlar istedi, biz kaptık. 900 bin YTL' ye alındı. Orta sahanın sağında, solunda ve forvette oynayabiliyor. Fakat biz onu forvette oynatacağız.
Varan 3: İlhan Demirci
Kesinlikle alınmalı. Henüz 19 yaşında. Türkiye u-21 takımının defansının bel kemiği. 120 bin YTL' ye alındı.
Varan 4: Özer Hurmacı
Gerçekten çok yetenekli ve teknik. Henüz 20 yaşında. Bire birde ve top sürmede çok etkili. Hızlı. 1.4 milyon YTL' ye alındı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Vee Hazırlık Maçları:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Taktiğimiz:
Oyuncu Komutları:

Ama tabi bir de şu var hedefi düşük belirleyip de daha büyük başarı yakalarsan daha büyük mutluluk olur ...Sana kolay gelsin dostum..Wijnaldum 8.0'da da çok iyi.Ben Fiorentina'ya aldım,bütün büyük klüper peşinde.Sakın Riberyi kaçırdığınız gibi onu da elinizden kaçırmayın