Last edited by akhilleus17 : 25.Haziran.2008 at 02:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ilk mesajın bnden olsn umarım başarılı olursun uzun soluklu bir kariyer olması dileğiyle.. versiyon 8.0.2 mi ?
Hayır, malesef ilk versiyon. Çünkü 8.0.2 yi bu ay indirirsem kotayı geçicek.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cimbom' da Georginio Wijnaldum sesleri!
Bu yıl UEFA'da şansını arttırmak isteyen Galatasaray' ın, Hollanda' nın gelecek vaadeden yıldızının peşine düştüğü iddaa ediliyor. Bu oyuncunu bedava olması da Galatasaray' ı cezbediyor.
Sizce alınmalı mı alınmamalı mı?
Last edited by akhilleus17 : 25.Haziran.2008 at 02:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
8.0.2 olsaydı keşke.Yine de başarılar.Wijinaldum 8.0.2'deki gibiyse kaçırma derim.
Arkadaşlar, şimdi yemek yiyip gelcem. Ve hazırlık maçlarının, transferlerin vb. ss' sini koycam.
Bence hedefi biraz yüksek koymalıydın.Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu gibi mesela.Çünkü bizde ne kadar yüksek hedefler koyarsan o kadar gaza geliyorlar...Ama tabi bir de şu var hedefi düşük belirleyip de daha büyük başarı yakalarsan daha büyük mutluluk olur ...Sana kolay gelsin dostum..Wijnaldum 8.0'da da çok iyi.Ben Fiorentina'ya aldım,bütün büyük klüper peşinde.Sakın Riberyi kaçırdığınız gibi onu da elinizden kaçırmayın
![]()
AAritalo yu almayı unutma![]()
başarılar ilk sene uefa güzel ama 2.sezon şampiyonlar ligi isteriz![]()
Bu sezon takım UEFA' ya gittiğinden dolayı bu yılki hedef UEFA, büyük hedef tabiki ŞL.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zaten forvete ben de onu düşünüyodum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zaten hedefimiz 2. sene ŞL kupasını ilk defa müzeye götürmek.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Varan 1: Georginio Wijnaldum
Hollanda' nın gelecek vaadeden futbolcularından biri. Henüz 16 yaşında. Orta sahanın her yerinde oynayabiliyor. Kendisini joker olarak kullanabiliriz. Teknik özellikleri çok iyi. Bedavaya alındı.
Varan 2: Mika Aaritalo
Finlandiya futbolunun yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biri. 21 yaşında ve Levski Sofya, Bayern Münich, Dinamo Kiev gibi takımlar istedi, biz kaptık. 900 bin YTL' ye alındı. Orta sahanın sağında, solunda ve forvette oynayabiliyor. Fakat biz onu forvette oynatacağız.
Varan 3: İlhan Demirci
Kesinlikle alınmalı. Henüz 19 yaşında. Türkiye u-21 takımının defansının bel kemiği. 120 bin YTL' ye alındı.
Varan 4: Özer Hurmacı
Gerçekten çok yetenekli ve teknik. Henüz 20 yaşında. Bire birde ve top sürmede çok etkili. Hızlı. 1.4 milyon YTL' ye alındı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Vee Hazırlık Maçları:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Taktiğimiz:
Oyuncu Komutları:
Last edited by akhilleus17 : 25.Haziran.2008 at 02:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Başarılar..
Başarılar kariyerinde.TAktikle ilgili bir önerim olucak.Defansın ortasında Servet ağır.Diğerini bilmiyorum ama bence beklerin oklarını çıkar.Defans ağır kaldığından çok kontra yersin.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Başarılar.Güzel transferlerle başlamışsın.
arkadasım basarılar ama sana taktik konusunda bi öneri vewreyim bu oyundaki ipuclarında da var kontratak hızlı pas ve hızlı tempo ile oynanır bence bu konuda dikkat et senin pas kısa tempo yavas ve kontratak oynuyorsun sadece uyarayım dedim kusura bakma![]()
TariboWest
Yorumun için sağol.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yorumun için sağol. Önerilerini dikkate alacağım. Fakat İlhan da ağır bi futbolcu. Fakat defansif özellikleri ve fiziksel özellikleri iyi. En iisi sağ ve sol beki sabit tutiyim. Zaten o bekler defansif özelliğiyle ön plâna çıkıyo.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yorumun için sağol. Dalgınlıkla arada kaynamış. Hemen düzeltiyim. Eleştiriye açığım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yorumun için sağol.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar şimdi ligin ilk maçı Fenerbahçe-Galatasaray sizce maç n'olur?
Last edited by akhilleus17 : 25.Haziran.2008 at 12:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Başarılar dilerim transferlerin de güzel takımımızı en iyi yerlee getir Fenerbahçe maçını kazanmışsındır 2-1.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Vee işte büyük derbi:
67. dakikada, Uğur Uçar oyundan atıldı. Bu dakikadan itibaren Fenerbehçe iyice bastırdı. Biz de kapandık. Ve bu dakikadan sonra gol yemedik. Böylece, Fenerbahçe deplasmanında 1 puan kazandık. Hazır, Uğur Uçar kırmızı kart görmüşken 2 hafta maaş kesintisi yapiim de para gitmesin.
Maçın Yıldızı: Mika Aaritalo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yorumun için sağol. İnşallah. Seneye hedefimiz ŞL. Fakat FB-GS= 1-1.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray-Bursaspor:
10 kişi kalmamıza rağmen, 90 dakika boyunca ofansif oynadık. Ve 2-0 kazandık.
Maçın Yıldızı: Özer Hurmacı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Haftanın Takımı:
Ayhan (ne kadar oyundan atılsa da) ve Song haftanın takımına seçildiler. Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa Cup 2nd Qual. Rnd Leg 1:
Ya yine 10 kişi kaldık. Bu sefer de Song atıldı.Ama iyi bir futbolla maçı kazanmayı bildik.
Maçın Yıldızı: Ümit Karan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Basın Toplantısı:
Muhabir: İyi akşamlar efendim!
M.K.: İyi akşamlar değil olum. İyi geceler! Saat 23.30 oldu. Hadi sorularınızı sorun.
Muhabir: Sizin gelişinizde taraftarların büyük tepkisi vardı. Üzerinizde bir baskı hissettiniz mi?
M.K.: Tabiki hissettim. Çünkü, Galatasaray büyük bir camia. Buraya gelen herkesin üzerinde bir baskı vardır.
Muhabir: Her maçta bir oyuncunuz atılıyor. Buna bir önlem aldınız mı?
M.K.: Ben gerekeni yaptım. (2 hafta maaş kesintisi)
Muhabir: Tekrar iyi akşamlar, pardon iyi geceler!
M.K.: İyi geceler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray-Manisaspor:
Bu maçın mutlak hakimiydik. Bu sefer onlardan bir adam atıldı.
Maçın Yıldızı: Şenol Can
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa Cup 2nd Qual. Rnd Leg 2:
Gerçekten şahane bir maçtı. Top bir o kalede bir bu kaledeydi. Ve turu geçtik. Oyuncularımı kutluyorum.
Maçın Yıldızı: Mika Aaritalo
Last edited by akhilleus17 : 25.Haziran.2008 at 17:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kardeş mika süpperrr oyuncu ben ilk sene almayı onutmuştum nereye orta bi klube girmişti ingiltere mi ispanyada mı ne değer 1 sene sonunda 6.25 mi 6.75 mi ne olmuş iine yarar hep oynat ama ok mu hadi başarılar lige de çok ii başlamışsınn devamm al hadi uefa'yı dier uefa'nın türkiye'ye katkısı gitti bi daha başlasın
ewet öle yap 15 mn ye filan satarsın belki![]()
kardeş özel mesja acvp yaz bu kariyerde de devamı bekliyoruz oyna da koy başarılar
transferler mükemmel başarılarının devamını dilerim umarım hedeflediğim başarılara ulaşırsın
Yorumun için sağol. Umarım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray-Sivasspor:
Gerçekten mükemmel bir maçtı. Tam berabere kaldık diye üzülürken, Hasan Şaş tam 30 metreden nefis bir gol attı.
Maçın Yıldızı: Hasan Şaş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uefa Cup 1st Rnd Leg 1:
Gerçekten inanılmaz bir maçtı. Umudumuzun tükendiği Lincoln frikikten nefis bir gol attı.
Maçın Yıldızı: Shabani Nonda
Last edited by akhilleus17 : 25.Haziran.2008 at 17:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ligde ve Uefada süper gidiyorsun tebrik ederim.
Yorumun için sağol. İnşallah bu yıl tüm kupaları alcaz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar Galatasaray' ı dünya klasmanında 1. yapana kadar kariyer devam etçek.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
G. Antepspor-Galatasaray:
Bu maçın mutlak hakimiydik. Gün geçtikçe takımın performansı yükseliyor.
Maçın Yıldızı: Mehmet Topal
Last edited by akhilleus17 : 25.Haziran.2008 at 20:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrikler güzel bir galibiyet Antep gibi bir deplasmanda 3 gol atmakta ayrıca bir başarı.
İşte Puan Durumu:
1 hafta maç eksiğimiz olmasına rağmen 1. yiz. İnşallah böle devam eder.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler. O maçta yedek kadroyla çıktım nerdeyse. Lincoln, Arda, Nonda gibi isimler cezalıydı. Bu arada Linderoth 2 ay, Hakan Şükür 5 ay sakat.Linderoth' u satçam değeri paso düşüyo. 600 milyar oldu.
![]()
Last edited by akhilleus17 : 25.Haziran.2008 at 20:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)