Kariyerin hoşunuza gitmesi beni çok mutlu etti ama daha yolun başındayız. Devamı gelecek...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler, devamı bugun gelecek. İzlanda Süper Kupası Finali ve ligteki ilk bir kaç maçımı bugun sizlerle paylaşacağım ayrıca sürpriz olarak 2 transfer daha yaptık. Bakalım beğenecek misiniz?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu sene tam 5 kupaya katılacağız. Bunlar:
1. Şampiyonlar Ligi (1.ön elemeden itibaren)
2. İzlanda Ligi
3. İzlanda Kupası
4. İzlanda Upper Lig Kupası (Finalde KR'yi 2-0'la geçip, kupayı aldık.)
5. İzlanda Süper Kupası (Finalde Valur'la oynuyoruz.)
Şimdi sizlerle İzlanda Süper Kupası Finali'ni paylaşıyorum. Bu kupaya geçen sezonun lig şampiyonu ile İzlanda kupası şampiyonu katılıyor. Biz ise kupaya İzlanda kupası sahibi olarak katıldık. Finaldeki rakibimiz KR'den sonraki en önemli rakibimiz, geçen senenin lig şampiyonu Valur. Valur'la daha önce İULC "A" Grubu ilk maçında evimizde karşılaşmıştık ve maçı 4-1 almıştık. Bakalım bu sefer neler yapacağız?
İzlanda Süper Kupası Finali.
Maçı tarihi bir skorla kazandık. Geçen sene bu kupayı evine götüren Valur'u adeta sahadan sildik. Maça fırtına gibi başlayıp, henüz 4. dakikada Kongolu golcümüz Musonda ile öne geçtik. Yine Musonda 14'te skoru 2-0 yaptı. Ben bile şaşırmıştım. Ama Valur bu gole 18'de cevap verdi. Ancak Musonda coşmuştu bir kere. Attığı 4 gole ile kupayı eve götürmemizde baş rol oynadı. 6-2'lik sonuç taraftarları ve başkanımızı çok mutlu etti. Daha şimdiden taraftarların sevgilisi olduk. Kısa bir süre sonra lig başlıyor. Yaklaşık 15 gün sonra. İlk maçımız seyircimiz önünde, Kaplakriki'de. Rakibimiz ise HK. Bakalım sonuç ne olacak?
Ve FH'de bomba bir transfer...
Taraftarlarımız 32 yaşındaki tecrübeli kalecimiz Larusson'a pek güvenmiyorlardı. Açıkçası ben de sezon başından beri performansını pek tatmin edici bulmuyordum. Başkana verdiğim rapor doğrultusunda kaleci arayışlarımıza başladık. Kısa bir süre sonra ise yeni kalecimizi bulduk. İsveç'in Sport takımında oynayan 17 yaşındaki Jeferson'u renklerimize bağladık. Transfer için bonservis ödemedik. Kendisi ise bizden yıllık 24.500€ alacak. Bu transferdeki önemli bir etken de Jeferson'un benim gibi İsveçce bilmesi oldu. İnşallah kalemizi uzun süre ona emanet edebiliriz. Bu transferden sonra kadromuzdaki non-EU oyuncu sayısı 4'e çıktı. Kadroya ise sadece 3 oyuncu alabiliyorum. Bakalım ileriki haftalarda kadroya giremeyen oyuncu kim olacak?
Bu da genç Jeferson:
Akşama doğru lig maçlarıyla karşınızda olacağım...
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maç ve transfer hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum...