Kadro açıklandığında yapılan yorumlar, Portekiz maçından sonra yapılan yorumlar, bu takıma o dönemde o kadar yüklenildi ki, hatta bu takımın gol bile atamayacağını söyleyenler vardı. Benim inancım tamdı fakat bu kadar iyi olabileceğimizi açıkçası düşünmemiştim.

Gol bile atamaz denilen takım, finali son anda kaçırdığı için kahroluyor. Size ne kadar teşekkür etsek az, hepiniz yüreğinizi koydunuz ortaya, Aurelio'nun bile maçtan sonra suratının aldığı ifadeyi görünce, bu takımın inanamışlığının ne kadar yüksek olduğunu anladım.

Hiçbir oyuncuyu ayırt etmiyorum, hepsi ellerinden geleni yaptılar. Fatih Terim'e de ayrıca teşekkür etmeliyiz. O kadar çok eleştirildi ki ama dünkü maçta kısıtlı kadroyla neler yapabileceğini tüm dünyaya gösterdi, Almanlara futbol dersi verdi.

Bu şampiyonadan sonra çok şey değişecek, artık kulüp takımlarımız bile avrupa maçına çıkarken rakip takımların bir çekincesi olacak Türklerle oynuyoruz diye. Şimdi kulüp takımlarımız da avrupada çeyrek final, yarı final başarılarına ulaşmalı ki daha da ileriye gidelim.

Ve Fatih Terim 2010'a kadar takımın başında kalmalı. Oyuncuların ona güveni çok fazla, 2 sene daha bu takımla devam ederse hem çok başarılı olur hem de giderken arkasında herşeyiyle tam bir takım bırakır.

Bize bu gururu yaşatan herkese tekrar tekrar teşekkürler.