Almanya Ligini Son Sırada tamamlamış bir takımın santrafou.. Ve Şampiyonlar Liginde başarı hedefleyen Galatasaray?? Sizce de biraz tuhaf değil mi?
Almanya Ligini Son Sırada tamamlamış bir takımın santrafou.. Ve Şampiyonlar Liginde başarı hedefleyen Galatasaray?? Sizce de biraz tuhaf değil mi?
Böyle özelliklere bakilmamasi gerekiyor oyuncu transfer edilirken.2.ligden olmus,3.ligden olmus ne fark eder,önemli olan onun yetenegi degilmidir ?
Kezman Chelseade,Madridte oynamista ne olmus ? Fenerbahceye 2 senedir ne katki saglamis ? Ribery son siralara oynayan Metz´den alinmadi mi ? Simdi Fransanin en iyi futbolcusu kendisi.
Bu örnekleri rahatlikla cogaltabiliriz,bence olaya bakis acin yanlis.
İyide Ribery alındığında 20 yaşındaydı ve Galatasaray Keşfetti.. Ama bu adam Bundesliga gibi bi yerde 25 yaşına gelmiş ve halen büyük takımlar tarafından keşfedilmemişse ben soru işaretini koyarım..
Doğru veya yanlış bu benim bakış açım..
Galatasaray aptal değil..Bir özelliği vardır ki bu oyuncuyu almıştır.Konuyu boşuna uzatmayalım bence.
bence galatasaray ve diğer takımlarımız avrupada başarılı olmak için daha iyi ve daha akıllı transferler yapmalı ama yinede oynamadan yorum yapıp haksızlık yapmayalım
tabiki galatasaray bu adam alınsa da alınmasa da şampiyonluğun en büyük favorisidir. şayet cl'de başarı isteniyorsa crespo kuranyi gibi isimlere yönelinmesi gerekiyor
Emre Aşık dönüyor
Teknik direktörümüz Skibbe geçen sezon Ankaraspor'a kiralanan Emre Aşık'ın yeni sezonda G.Saray'da forma giyeceğini açıkladı. Alman hoca, millilerin geç dönmesinin önemli olmadığını belirterek, "Şampiyonanın tadını çıkarsınlar" dedi.Kaynak: Pasfotomaç
Bence iyi oldu Emre'nin dönmesi çünkü Servet lige yetişemeyecek gibi gözüküyor..
Yabancı bir stoper alınacak zaten Servet gelene kadar yabancı stoper ve Emre Güngör oynar.Emre Aşık'ın yedek bekliyeceğini düşünüyorum..
servet 3-4 hafta sonra idmanlara baslayabilirmiş.
İshiaku iyi transfer olabilir yaşı iyi 25 yaşında oyun stili amokachiye benziyor taklalarıyla martinsi andırıyorben simdiden heyacanlıyım tabi net bir acıklamada yok. Galatasaray taraftarlarının gönlününü kazanabılır daha adam oynamamıs yok yaramaz yok bılmem ne ben belkı yeterlı degıl ama 3-4 macını ızledım hırslı yıpratıcı seri oyuncu ilginc vurusları var simdiden hayırlı olsunn
![]()
İshiakubile alacağımıza inanmıyorum..Artık ya birini alsınlar yada oyalamasınlar..
Eşyalarını Topladı
Galatasaray'la yolları resmen ayrılan İsmael Bouzid, Florya'daki eşyalarını topladı.
27.6.2008
Galatasaray’la yolları resmen ayrılan İsmael Bouzid, Florya’daki eşyalarını topladı. Son umudunu Skibbe’ye bağlayan, ancak takımda tutunamayan 24 yaşındaki Cezayirli stoper, “Gerçekten çok üzgünüm. Pek katkım olmasa da, burada güzel bir sezon geçirdim. Galatasaray’ı asla unutmayacağım” dedi.
Kaynak:Fanatik
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yazık oldu bouzid'e değerlendiremedik
Arda için bu kez iştahı kabaranlar İtalyanlar oldu.
27.6.2008
Uzun süre İngiliz kulüplerinin yakın markajına maruz kalan genç yıldız için şimdi de İtalyanlar'ın aşkı kabardı. Milano'dan 'Arda' sesleri yükseliyor...
Bulut öyle diyor!..
İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United, Galatasaray’ın yıldızı Arda Turan’la aylardır ilgileniyordu. Genç futbolcunun menaceri Ahmet Bulut, Newcastle’dan transfer teklifleri geldiğini defalarca dile getirmişti. Ardından Arsenal girdi araya. Fransız teknik adam Arsene Wenger’in, 21 yaşındaki futbolcuyu çok beğendiği ve mutlaka takımında görmek istediği iddia edildi. Menacer Bulut, Arsenal’den de teklif aldıklarını ve değerlendirdiklerini bildirmişti.
Boğaz’ın Ronaldo’su
Arda için bu kez iştahı kabaranlar İtalyanlar oldu. Serie A’nın en güçlü kulüplerinden Milan, Inter ve Juventus’un, Sarı-Kırmızılı futbolcuyu transfer edebilmek adına sıraya girdiği öne sürüldü. Menacer Ahmet Bulut ise bu defa daha iddialı konuştu: “Arda, her ne kadar Avrupa’nın çeşitli kulüplerinden teklifler alsa da, eminim ki Seria A’da top koşturacak.” İtalyanlar’ın, Arda Turan için, ‘Boğaz’ın Cristiano Ronaldo’su yorumunu yapması da hayli dikkat çekici.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
A Milli Takım formasıyla EURO 2008´de mücadele eden Galatasaraylı futbolcuların değerleri Avrupa piyasasında tavan yaptı.
27.6.2008
Avrupa onları konuşuyor
İsviçre ve Avusturya’nın ortaklaşa düzenlediği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’na, yarı finalde elenmesine rağmen Türkler damga vururken, Galatasaray da ihya oldu... Çünkü, Sarı-Kırmızılı kulübün altyapısından yetiştirdiği ya da yok pahasına renklerine bağladığı futbolcular, ortaya koydukları başarılı performansla, değerlerini zirveye taşıdılar. Şimdi Avrupa bu oyuncuları konuşuyor, gerçekleşmesi olası transferler, Galatasaray’ın kasasını dolduracak gibi görünüyor.
Yaklaşık 50 milyon Euro
Arda Turan... Altyapıdan yetişti, maliyeti sıfır. Devler genç yıldız için 20 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Servet Çetin... Sivas’tan 600 bin Euro’ya alındı. Şimdi teklif edilen bedel 10 milyon Euro. Mehmet Topal... Çanakkale’den 1 milyon Euro’ya getirildi. Artık piyasa değeri 8 milyon Euro. Hakan Balta... 1 milyon Dolar’a geldi Cim Bom’a, şimdi değeri 2.5 milyon Euro. 400 bin Dolar’a alınan Emre Güngör’ün değeri 3, altyapıdan yetişen Sabri’nin değeri ise 2.5 milyon Euro’ya çıktı.
MEHMET TOPAL
1 milyon Euro’ya geldi. Değeri 8 milyon Euro
HAKAN BALTA
1 milyon Dolar’a geldi. Değeri 2.5 milyon Euro
EMRE GÜNGÖR
400 bin Dolar’a geldi. Değeri 3 milyon Euro
SABRİ SARIOĞLU
Altyapıdan yetişti. Değeri 2.5 milyon Euro
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray, dün yeni sezonun ikinci idmanını yaptı, Lincoln hâlâ ortalıkta yok. Taraftar tepkili, tarihi para cezası yolda.
27.6.2008
Skibbe de çok şaşırdı
Galatasaray'da Lincoln krizi... Önceki gün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan sezon açılışına mazaretsiz olarak katılmayan Brezilyalı futbolcu, dün de ortalıkta yoktu. Lincoln’ün bu umarsız tavırları, daha birkaç gün öncesine kadar tecrübeli futbolcuya ne kadar güvendiğini açıklayan Skibbe’yi bile çileden çıkardı. Alman hocanın daha şimdiden büyük hayal kırıklığına uğradığı ve yeni sezondaki kadro oluşumunda bu durumu göz önünde bulunduracağı belirlendi.
Bedeli 20 milyon Euro
Sadece geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla tam 6 milyon Euro kazanan, ayrıca bonservisine 5 milyon Euro verilen, bundan sonraki 3 sezon boyunca da 7.5 milyon Euro ödenecek olan Sambacı’ya taraftar da tepkili. Futbolseverler, internet siteleri ve forumlarda Lincoln’e ateş püskürüyor. Brezilyalı oyuncuya bir türlü ulaşamayan yönetim ise şokta... Sarı-Kırmızılı idareciler, Lincoln’e tarihi para cezası verecek, transfer teklifi gelirse de hemen kabul edilecek.
Last edited by kumralyakisikli : 27.Haziran.2008 at 11:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arda ve Sabri hariç hiçbiri satılmamalı..Arda da satılmasa 2 yıl sonrayı beklese iyi olur ama 20 milyon euro gibi bir para verilirse durmasınlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"Arda'yı isteyen Galatasaray'a gitsin"
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde gösterdiği performans ile Avrupa kulüplerinin gözdesi haline gelen genç yıldızımız Arda'nın menajeri Ahmet Bulut, genç oyuncunun İtalya'dan bazı kulüplerle anlaştığı şeklindeki haberleri yalanladı. Ahmet Bulut, kendisi için medyada çıkan ''Arda için İtalyan kulüpleri ile görüşecek'' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını dile getirerek, ''Arda'yı isteyen kulüp, benden önce Galatasaray'a başvurmalı. Arda'nın sözleşme devam ediyor ve kararı Galatasaray verecek. Bana gelen kulüplere, önce Galatasaray ile anlaşmaları gerektiğini bildiriyorum. Arda'nın iddia edildiği gibi seneye kesinlikle İtalya'da olduğu doğru değil'' dedi.
Kaynak: AA
Last edited by Revolution : 27.Haziran.2008 at 13:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arda şimdi gitmesin ve ya satmayalım çünkü 2-3 sene sonra daha fazla para edecek.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
ardayı diyelim sattık 20 mil euro ya iyi güzel hoş parada peki ardanın yerini doldurabileceğimiz garanti bir isim bulunacak mı?
Arda satilsin, tam zamani bence. 20 milyon euro cok guzel bi rakam.
Ondan sonra Galatasaray Mehmet Topuz ve bi yabanci alir ve Arda'nin gittigini bile hissetmez
Arda'nın yerini bu sene Aydın doldurur bence..Aydın'dan müthiş patlama bekliyorum bu sene.Ama Lincoln böyle yaparsa Arda'yı satmayız forvet arkası oynar..
Galatasaray Arda tam gözdeyken satsın, hem maddi olarak güçlensin hem de futbolcusunun önünü açıp yeni yıldızlar yaratsın. Arda'sız da Galatasaray başarılı olabilir. Galatasaray'da daha yetenekli gençler var, bunlar da kullanılır büyük ihtimalle, gelecekte yıldız yapılabilir
20 Milyon euro verecek olan varsa Arda kesinlikle satılmalı.1-2 sene daha beklerse çok geç kalabilir.Arda'nın astronomik bir ücretle satılması hem Arda için iyi olur,kulübüne iyi para kazandırır,hem de Galatasaray için iyi olur.Galatasaray Arda'dan gelen parayla yeni Arda'larını çok rahat bulur,keşfeder.
lıncoln gonderılsın arda 1 sezon daha kalsın...bu lıncolnden bı cacık olmaz vurdumduymazın tekı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sabrıde almanya macından sonra 2.5mılyon eurodan cok daha yuksek bı degere ulasmıstır
Last edited by RIDVAN TLM : 27.Haziran.2008 at 16:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ardayı satalım bence bir Hasan Şaş vakası daha yaşamayalım.
Arda gitsin. Hem yıldız olsun hem bizim içinde finansal açıdan iyi olur. Biz yeni Arda'lar çıkartırız ama Arda kalırsa Hasan Şaş'ın yaşadıklarına benzer şeyler yaşayabilir.
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Arda'yı satsak en iyisi. Arda seneye bu kadar ilgi görmez. Onun yerinde Ferdi ve Aydın var. Arda'yı satmasak bunlardan biri oynayamaz ve yine bu 2 oyuncuyu keşfedemez Galatasaray. Oysa ki satsak banko oynarlar (yerine yabancı alınmazsa) ve bu iki oyuncu da Arda gibi olur.
Kanal D spor son dk olarak Kaleci konusunda Liverpool un yedek kalecisi İtandje'ye teklif götürüldüğünü duyurdu.
Lincoln'ün antremana gelmemesiyle ilgili mesajlar silinmiştir.Lütfen burada transfer konuşalım.
Lincoln ile ilgili yorum yapmak için;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=62740
So what?
Saike
Valla hiç kimse kusura bakmasın ama ben kimsenin Arda'ya 20 milyon euro vereceğini sanmıyorum. Basın inanılmaz abartıyor rakamları...
Uğur Boral'a olsa verirdi ama değil mi
Fanatizmi çııkarın artık olaydan. Arda bu paranın daha üstünde değere sahip bence. 1 yıl daha beklersek 25 Milyondan aşağıya satacağımızı düşünmüyorum. Kaldı ki, kendi gitmek istemediği sürece bence elimizde tutmalıyız onu. Gerçek bir Galatasaraylı olması bence çoğu şeyden daha önemli çünkü.