1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Terim Milli Takımı Bırakıyor mu?

Hybrid View

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    "Fatih Terim bu turnuva berbattı tamamen şansımızla buraya kadar geldik rezil rüsva olduk Avrupa'ya" oldu mu?

Oynadığımız futbol için bile herkes bize teşekkür ederken kötü oynuyoruz demek gerçekten çok ama çook saçma..
    Oynadığımız futbol ile değil, turnuvaya kattığımız renk ve neşeyle herkes bize teşekkür ediyor, bu mucizeleri gerçekleştirdiğimiz için.

Şans, inanç, motivasyon faktörüyle buraya geldiğimizi düşünüyorum. Futbol adına bir Rusya'nın yaptığını yapabildik mi? Ya da Hollanda'nın? Neden dünyada Rusya, Hollanda gibi takımların kaliteli futbolu konuşuluyor da bizim mucizemiz, şansımız konuşuluyor?

Dediğim gibi sadece KENDİMİZE YAKIŞACAK FUTBOLU dün gece oynadık, muhteşem oynadık, keşke her maç öyle oynayıp öyle tur atlasaydık.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Oynadığımız futbol ile değil, turnuvaya kattığımız renk ve neşeyle herkes bize teşekkür ediyor, bu mucizeleri gerçekleştirdiğimiz için.

Şans, inanç, motivasyon faktörüyle buraya geldiğimizi düşünüyorum. Futbol adına bir Rusya'nın yaptığını yapabildik mi? Ya da Hollanda'nın? Neden dünyada Rusya, Hollanda gibi takımların kaliteli futbolu konuşuluyor da bizim mucizemiz, şansımız konuşuluyor?

Dediğim gibi sadece KENDİMİZE YAKIŞACAK FUTBOLU dün gece oynadık, muhteşem oynadık, keşke her maç öyle oynayıp öyle tur atlasaydık.
    Oynadığımız oyun ve sergilediğimiz performan için de teşekkür ettiler..
    Son olarak 'Kendimize Yakışacak Futbol' dedin o futbolu kısıtlı kadroya rağmen oynatan kimdi?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Fatih Terim'e teklif sunulduğunda Fatih Terim benim için paranın önemi yok demişti. Yani Fatih Terim paranın peşinde olsaydı Türk Milli Takımı'nın başına geçmezdi kulüp takımı çalıştırarak şimdiki kazandığından çok daha fazla para kazanabilirdi. İşin yetkilileri Fatih Terim'e imza attırarak zaten herşeyi karara bağlamışlar bir de meclisin bu konuya dahil olması doğru değildir. Fatih Terim'den daha ucuzunu getirebiliyorsalar buyursun mecliste Terim'in maaşına itiraz edenler kendileri yönetsinler.

Doğmuş çocukların don fiyatlarından anlaşılabilir. Aragones,Skibbe ne kadar alacak ? Ertuğrul Sağlam ne kadar alıyor ? Bunları da geçtim diğer Mili Takımların teknik direktörleri ne kadar kazanıyor ?
    Aynen katılıyorum..Ruslar Hiddink'i getirmek için servet ödediler..
    Last edited by Oghuse : 26.Haziran.2008 at 21:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri