1 ile 30 arası toplam 1093 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Keske vazgecseler su kaleciden, Kuzey Avrupadan kaleci arasak bizim icin daha iyi olur bana gore

Unhappy

duran toplarda çok saçma goller yediğini biliyorum. toplara çıkışının iyi olmadığını ve zamanlama hataları yaptığını. umarım yanılırım... daha ıyı bır kalecı bulunabılırdı gibime geliyor..
    Last edited by fokocaman : 27.Haziran.2008 at 14:37
    '' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Trabzon'da 'kral' olacağım

Gökhan Ünal, "Yeni takımımda krallık tacını takmak istiyorum" dedi.
    27.6.2008

Bordo-Mavililer'in yeni golcüsü Gökhan Ünal, "Bana duyulan güveni asla boşa çıkarmam. Bu takımda krallık tacını takmak istiyorum" dedi.

Tatilini Kuşadası’nda geçiren Trabzonspor’un yeni transferi Gökhan Ünal, iddialı açıklamalar yaptı. “Gol krallığını Trabzonspor’a getirmek için elimden geleni yapacağım” ifadesini kullanan golcü, “Bana çok güvenildiğini biliyorum. Bunun için herkesten çok çalışacağım. Avni Aker’de taraftarlarımızın huzuruna çıkacağım günü iple çekiyorum” yorumunu yaptı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ersun Yanal´ın yönetimden istediği oyuncuların hepsi Bordo-Mavili formayı giydi. Şimdi hepsinin gözü, gelecek hafta başlayacak kampta.
    27.6.2008

Yalnız bırakmıyor
    Hazırlıklarının ilk etabına önümüzdeki hafta başlayacak olan Trabzonspor’da geri sayıma geçildi... Ligin bitmesiyle beraber yönetime isteklerini sunan ve “Transferlerin tamamının kampa yetişmesini istiyorum” mesajını veren teknik direktör Ersun Yanal’ın bu yönde yaşanan pozitif gelişmelerden çok memnun olduğu belirtildi. Oyuncularını sık sık arayıp yakın ilgisini eksik etmeyen deneyimli hocanın yeni yıldızlarının iddialı konuşmalarıyla iyice havaya girdiği öğrenildi.

Taraftarlara mesaj
    Tamamen kendi istekleriyle yepyeni bir kadro kuran Karadeniz temsilcisinin hocası, artık her fırsatta topun kendilerinde olduğunun altını çiziyor. Mücadele gücü yüksek, oyundan hiç kopmayan, puan kaybettiği maçlarda dahi alkış alan ve hep pozitif futbol oynayan bir takım olacaklarını belirten Yanal, “Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Çünkü bu takımın ilgiye fazlasıyla ihtiyacı olacak. Biz de karşılığını mutlaka vereceğiz” diye konuştu.

Kısa...Kısa...

Statta çalışma devam ediyor

Yeni sezon öncesinde bakıma alınan Avni Aker Stadı’ndaki çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Kapalı tribündeki direkleri kaldırıp, numaralıdaki düzeni daha modern bir hale getirmeyi planlayan yönetim, kale arkalarını da sahaya yaklaştırıp ek koltuklar yerleştirecek. Hazırlıklar yeni sezonun ilk haftasına kadar tamamen bitecek.
    Taraftarların inancı yüksek
    Yönetimin yaptığı flaş transferler, taraftarları da havaya soktu. Satışa çıkarılan kombinelere büyük ilgi gösteren Trabzonsporlular, bordomavi.net isimli internet sitesinde de bu inancı bir kez daha gözler önüne serdiler. “Yapılan transferler, Trabzonspor’u Şampiyonlar Ligi’ne taşıyabilir mi?” sorusuna yüzde 90 oranında ‘evet’ yanıtı verildi.
    ‘Hedef büyük durmak yok’
    Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, bu sezon büyük hedeflerle yola çıktıklarını belirtip, transferlerin son ana kadar devam edebileceğini söyledi. Şimdilik sadece bir bekleme periyoduna girildiğini açıklayan Aytekin, “Uzun yıllardır süren hasretleri bitirmek istiyoruz. Bunun için de üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

Ayman Zamalek’te
    Trabzonspor ile yollarını ayıran Ayman, Zamalek ile anlaştı. Kariyerini ülkesi Mısır’da tamamlamak isteyen deneyimli oyuncu, Türkiye’de geçirdiği günleri asla unutmayacağını söyledi. “Mutlaka sık sık Türkiye’ye geleceğim” diyen Ayman, “Burada çok güzel dostluklar edindim. Benden ilgisini eksik etmeyen ve her konuda yardımcı olanlara bir kez daha teşekkür ederim. Trabzonspor’a da yeni sezon öncesinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.
    Last edited by kumralyakisikli : 27.Haziran.2008 at 11:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri