Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post

Trabzonspor'un yeni transferi Tony Sylva, İstanbul'a geldi!..

Transfer döneminin en hızlı takımı Trabzonspor, kalesini de sağlama aldı!.. Fransa'nın Lille takımında forma giyen Sylva'yı renklerine katmak için uzun süredir uğraşan bordo mavili yönetim, tecrübeli kaleciyi Türkiye'ye getirdi.

Atatürk Havalimanı'na iner inmez ayağının tozuyla MARATON.COM.TR'ye konuşan Senegalli kaleci, bordo mavili forma altında başarılı olacağını söyledi.

Trabzonspor hakkında Yattara'dan olumlu referans aldığını söyleyen Sylva şöyle konuştu:

"Trabzonspor çok iyi bir takım ve çok iyi bir kadro kurdu. Şampiyonluğa oynıyacaklar. Türk futbolu zaten ne kadar kuvvetli olduğunu 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdi. Monaco'da forma giyerken Galatasaray'a karşı oynamıştım. İstanbul ve Türkiye'yi biliyorum ancak Trabzon şehrini hiç görmedim. Yattara'dan çok olumlu referans aldım. Trabzonspor'da başarılı olacağıma inanıyorum."

MARATON.COM.TR ÖZEL
Eğer Nondanın Monacoda oynadığı maçsa pek iyi maç çıkartmamıştı diye hatırlıyorum hatta Hagi çok çok uzaklardan 90'a çok güzel bir gol atmıştı o golü hiç unutmam tabi benim hatırladığım maç öyleydi o maçta o kaleci olmayabilir.