1 ile 30 arası toplam 1093 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post

Trabzonspor'un yeni transferi Tony Sylva, İstanbul'a geldi!..

Transfer döneminin en hızlı takımı Trabzonspor, kalesini de sağlama aldı!.. Fransa'nın Lille takımında forma giyen Sylva'yı renklerine katmak için uzun süredir uğraşan bordo mavili yönetim, tecrübeli kaleciyi Türkiye'ye getirdi.

Atatürk Havalimanı'na iner inmez ayağının tozuyla MARATON.COM.TR'ye konuşan Senegalli kaleci, bordo mavili forma altında başarılı olacağını söyledi.

Trabzonspor hakkında Yattara'dan olumlu referans aldığını söyleyen Sylva şöyle konuştu:

"Trabzonspor çok iyi bir takım ve çok iyi bir kadro kurdu. Şampiyonluğa oynıyacaklar. Türk futbolu zaten ne kadar kuvvetli olduğunu 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdi. Monaco'da forma giyerken Galatasaray'a karşı oynamıştım. İstanbul ve Türkiye'yi biliyorum ancak Trabzon şehrini hiç görmedim. Yattara'dan çok olumlu referans aldım. Trabzonspor'da başarılı olacağıma inanıyorum."

MARATON.COM.TR ÖZEL
    Eğer Nondanın Monacoda oynadığı maçsa pek iyi maç çıkartmamıştı diye hatırlıyorum hatta Hagi çok çok uzaklardan 90'a çok güzel bir gol atmıştı o golü hiç unutmam tabi benim hatırladığım maç öyleydi o maçta o kaleci olmayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Eğer Nondanın Monacoda oynadığı maçsa pek iyi maç çıkartmamıştı diye hatırlıyorum hatta Hagi çok çok uzaklardan 90'a çok güzel bir gol atmıştı o golü hiç unutmam tabi benim hatırladığım maç öyleydi o maçta o kaleci olmayabilir.
    o maçya kaleci porato idi kel bartezi andırıyodu.

Mesaj Yetkileri