Arda'nın fiziğini süper tekniği ve yeteneği kapatıyor, Serdar Özkan Arda kadar yetenekli olmadığına göre bu açığını fizikle kapatabilmeli. Ben oyun zekasının çok iyi olduğunu düşünmüyorum Serdar'ın. Bir Arda kadar oyunu okuyamıyor mesela. Serdar'ın avantajı hızı, ancak ben oynadığı maçlarda öyle iz bırakıcı bir etki göremedim. Hani al da banko onbire koy desen milli takıma çoğu kişinin karşı çıkacağını düşünüyorum ki zaten 23 kişilik aday kadroda esamesi bile okunmadı, hiç adı geçmedi. Mehmet Topuz'un, Hamit'in, hatta zaman zaman orada oynayan Tuncay'ın olduğu sağ kanat için bence Serdar'ın şansı çok zor. İleride ne olur bilemem, daha 21 yaşında, ancak hal ve hareketlerini de düzeltip daha çok çalışması gerekiyor. 2 yıl içinde kendisini çok geliştirir ve çalışırsa zaten 2010 Dünya Kupası için aday kadroda kendisine yer bulabilir.

Kazım konusuna gelince, Chelsea ve Beşiktaş maçları dışında PSV maçında muhteşem oynadı. 2 Şampiyonlar Ligi, bir de derbide çok üst düzey oynadı. Diğer maçlarda zaten sonradan oyuna girdi. Ayrıca Kazım'ın altyapısı çok sağlam, İngiltere'de yetiştiği için Serdar Özkan'dan geleceği çok daha parlak olarak görüyorum.