Abi şu konuda haklısın Aydın ölü noktalara,rakibin arkasına kendini unutturup çok iyi koşular yapabiliyor,çünkü süratli bir oyuncu.Bunu kullanmazsa zaten Aydın'ı konuşmanın bir manası olmaz.Ama hem G.Saray hem milli takım rakiplerine karşı baskı ile oynayan bir rakip.G.Saray sezonda 45 maç yapıyorsa 35'inde rakip kapanıyor.Milli takım keza öyle,20 maç yapıyorsa 15'inde biz hakimiz oyuna.İşte burada Aydın'ın koşu yapabileceği alan olmayacak.Mecbur rakibi eksiltme gereği hissedecek.Bence Aydın bu konuda çok iyi değil.Bir kere bilekleri kıvrak değil.Pas isabetide çok iyi değil.Ve en önemlisi top kontrolü konusunda çalışması gerek.Ben hem G.Saray'da,hem genç milli takımlarda bir çok kez izleme fırsatı buldum.Son Toulon turnuvasında da özellikle buna dikkat ettim.Topu istediği gibi kontrol edemiyor bir türlü.Bir çok top geldi ayağına,iyi kontrol etse çok net fırsat yaratacak kendine ya da arkadaşlarına ama,nedense o dengeyi ayarlıyamıyor.Ya ayağından kaçırıyor,ya da çok önüne düşürüyor defans kademeye yerleşiyor.Ama S.Özkan yüksek tekniği sayesinde kapalı defansları açmak için her özelliğe sahip.Takım arkadaşlarını oyuna sokma konusunda eksik demişsin Serdar için.Ben Serdar'ı A takıma ilk çıktığı 17 yaşından beri takip ediyorum.Serdar her zaman pozisyon hazırlayan,asist yapan oyuncu oldu.Çünkü asıl mevkii ofansif orta sahaydı.Paf takımda olsun,kiralık gittiği takımlarda olsun göbekte oynadı sürekli.Bu yüzden bu konuda bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum.Zaten baktığımızda bu sene Beşiktaş'ın en az 20 golünde imzası var.Senin için söylemiyorum ama Serdar'ı bu sezon hariç izlemeyenler bencil,kendine oynuyor,takım oyunu yok diyorlar,öyle görüyorlar.Ama Serdar'ın bir röportajı vardı,muhabir şu soruyu yöneltti "Serdar ben bir futbolsever olarak senin biraz fazla kendine oynadığını düşünüyorum,sen ne dersin bu konuda?" Serdar ise "Hocam bana orta saha çizgisini geçtiğim andan itibaren serbest olduğumu,yeteneklerimi sergilemem gerektiğini ve özgür olduğumu söylüyor,bende onu yerine getiriyorum" dedi.İşte Serdar bu yüzden dışarıya böyle bir izlenim verdi.Yoksa Serdar'ı bilenler böyle bir futbolcu olmadığını biliyor zaten.Genç milli takımlarda hem Aydın'ın hem de Arda'nın kaptanlığını yapmış bir isim Serdar.Aydın'ı henüz süper ligde bir sezon boyunca izlemedik bile.Aydın bir 11'e girsin,oynasın üst düzey maçları,ondan sonra değerlendirelim.Oynamayan bir oyuncuyu,oynayan oyunculardan önde görmek garip biraz.Bu sezon bize çok şey gösterecek.Bekleyip görelim derim ben...

Bu arada Ömer abi PAF'ta Aydın Arda'dan hiç önde olmadı.Bunu senin daha iyi bilmen lazım...