Sayfa 45 / 122 İlkİlk ... 3543444546475595 ... SonSon
1,321 ile 1,350 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Rubin Kazan olayını bildiğim kadarıyla Aziz Üstel söylemişti. Galatasaray.org de falan böyle bir haber yok bildiğim kadarıyla.Aziz Üstel'in de koyu Gs'li olduğunu tvdeki yorumlarından biliyoruz.Onun sözüne inanıp inanmamak bizlere kalmış şahsen ben inanmıyorum.Çünkü Adnan Polat'ın açıklamasını herkes biliyor. 20 Milyon Euro veren Ardayı alır demişti.O halde niye vermedi?? Diyeceksiniz ki Arda Rubin Kazan'a gitmez. Bunu zaten hepimiz biliyoruz. O halde Rubin Kazan GS'ye 50 milyon Euro da teklif etse Arda gitmemiş olacak. O zaman bakın 50 milyon euro veren var Arda'nın fiyatı 50 milyon euro mu diyeceksiniz.

Bu arada arkadaşlar demiş Ribery Gs'de kalsaydı falan diye. Bunu hiçbir zamanj test etme imkanımız olamayacak ama adım gibi biliyorum ki ribery gs'de kalsaydı o kadar paraya falan satılamazdı. Birisi de Anelka ve Henry için 30 yaş üstü flln demiş Anelka Chelsea'ye gittiğinde 28 yaşındaydı yani bir forvetin en verimli yılları.Öbürü ise bahsettiğimiz oyuncu Henry. Bu adam geçen sene Dünyanın en iyi forvetiydi kimilerine göre. Şİmdi de en iyi birkaç forvetten biri.

Bunlara da şimdi fanatizm falan diyen çıkar kesin. Yukarıda belirttiğim gibi Semih için Arsenal İnter deniyor gülüp geçiyorum. Bir arkadaş kıskanmayın demiş nedir bu fanatiklik anlamadım. Niye kıskanıcam sonuçta bir Türk bahsettiğimiz oyuncu.İnatla Uğur Boral'ı küçük görme çabaları var sanki. Bu adam dünyanın en iyi sağ bekini perişan etmiş bir oyuncu. Neyse bunuda fanatizmden söylüyorum zaten...

Saygılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Lincoln bu gunde gelmezse yollarim ben olsam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelecek gibi durmuyor
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bence bu Lincoln olaylarını abartmaya gerek yok.Lincoln'un yaptığını senelerce Mondragon yapmıştı.Kamplara geç gelmişti.Hatta her transfer döneminde başka takıma gitti denildi.Ama Mondragon yine oyunun oynadı.Bnece Lincoln olayını abartmamak lazım.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Lincoln pazartesi günü katilacakmis antremana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla eğer bu mesajımı Galatasaray Yöneticilerinin gördünü bilsem, ilk isteğim Joseph Akpala olacaktır. Adam tam aradığımız adam, müthiş bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Karşılaştırdığın oyuncular son dönemlerini oynuyor 30 yaş üstü adamlara 50 mn euro verilmezdi herhalde..Henry en son teneke karmadaydı hatırlarsan ..Ardanın yaşı ve gösterdiği performan düşünülürse 20 mn euro abartı değil..Sen ribery bizde kalsa onada kimse 25 mn euro vvermez derdin veya modric bizde olsa..He birde dün milli takım taksimdeydi keşke o zaman giseydin moral olurdu takıma
    İlk yorumlarına cevabımı verdiğimi düşünüyorum yukarıda. Son lafın giyseydin falan demişsin kimin o lafı ettiğine dikkat et bence. böyle ağır bir şeyle de yanlış okuyupda milleti suçlama lütfen...

Liverpool´un 2.kalecisi olan İtandje ile anlasmisiz.

Charles-Hubert Itandje 2 Kasım 1982'de Fransa'nın Bobingy Bölgesi'nde dünyaya geldi. 1.93 boyundaki file bekçisi Itandje'nin ailesi ise Kamerun asıllı. Fransa 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda da forma giyen Itandje, gençlik yıllarında (1997-2001) Kızıl Yıldız 93 takımında futbol oynadı. 2001 yılında Fransız ekibi Lens'te forma giymeye başlayan Itandje, 2007 yılına kadar Lens'in kalesini 170 maçta korudu.

9 Ağustos 2007'de Liverpool'la sözleşme imzalayan Itandje, Jerzy Dudek'in Real Madrid'e Scott Carson'un da Aston Villa'ya (kiralık) olarak göndeirlmesinden sonra teknik direktör Rafael Benitez tarafından Pepe Reina'nın yedeği olarak düşünüldü.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

@ hakan_şükürü
    İlk yazdığın mesaj ve ardından gelenler birbirini tutmuyor.

Arda en iyi Türk futbolculardan birisi, Türkiye liglerinin en iyisi. Euro 2008 performansı ortada. Verilen meblalar veya takas teklifleri gayet uygun. Bunu herkes söylüyor, siz neden görmek istemiyorsunuz. Bunun adı objektif olmak değil şov yapıp dikkat çekmeye çalışmaktır kusura bakmayın arkadaşlar.

Ayrıca Itandje'nin alınmasına sevinirim, Isaksson'dan daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum ben.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Abi şöyle yazarsam daha açıklayıcı olur sanırım.
    Fransa ligi mi daha çok izlenir, Türkiye Ligi mi?
    Ne alakası var Hırvatistan ligini kim izliyor ama D.Zagrep ten adam 31 milyon euro ya Tothenhama gitti.Modric.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    @ hakan_şükürü
    İlk yazdığın mesaj ve ardından gelenler birbirini tutmuyor.

Arda en iyi Türk futbolculardan birisi, Türkiye liglerinin en iyisi. Euro 2008 performansı ortada. Verilen meblalar veya takas teklifleri gayet uygun. Bunu herkes söylüyor, siz neden görmek istemiyorsunuz. Bunun adı objektif olmak değil şov yapıp dikkat çekmeye çalışmaktır kusura bakmayın arkadaşlar.

Ayrıca Itandje'nin alınmasına sevinirim, Isaksson'dan daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum ben.
    Oğuz benim kötü bi niyetim yok ki abi Bikini giymemi falan mı istiyosun. Ben hala aynı şeyi düşünüyorum, Arda'ya kimse 20 milyon euro vermez. Sıyrılmaya falan çalışmıyorum. Ne yani bu kadar ağrınıza giden?

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Peki birisi bana Hırvat liginde oynayan Luka Modric 25 milyon euro ederken, avrupa 3. olmuş bir ülkenin en dikkat çeken 21 yaşındaki oyuncusu Arda'nın neden 20 milyon etmeyeceğini açıklayabilir mi ?
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İtandje yeni kalecimiz olmuş

Haberler !!

Galatasaray's move for Itandje leaves Liverpool's Carson in limbo

Galatasaray have made a £2million move for Liverpool goalkeeper Charles Itandje — scuppering Scott Carson's chances of a permanent exit from Anfield in the process.

Former French Under-21 international Itandje, who joined Liverpool from Lens last summer, has agreed a three-year contract with the Turkish champions.

Kaynak : www.dailymail.co.uk

Tercüme:itandje transferi bitmiş beyler hatta ingilizlerin en yüksek tirajlı gazetesi The Daily Mail Itandjenin Galatasaraya gelmesinden sonra liverpoolda oynamak için scott carsonın şansının doğduğunu bile yazmış.Itandje’nin bu sabah Galatasaray ile imzaladigini, kariyerini Türkiyede geri yükseltmek istedigini, 2,5m€ ya anlasildigini yazmislar.

.
    İtandje 2.5M karşılıgında İmza atmış

http://news.maxifoot.com/info-080784_80628/football.php

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Tam bir kapalı kutu benim için. Umarım kulübümüze faydalı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya Aykut'u yeterli görmeleri için ağzıyla kuş tutmasını falan mı bekliyolar??? Adam napsın şakır şakır oynuyo..

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

İtandje bencede tam bir kapalı kutu.Aykut kalede fena değil ama Avrupa için daha iyi bir kaleci şart ama İtandje Aykut'tan iyi mi bunu zaman gösterir.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tigana döneminde İtandje ile bizde ilgilenmiştik ama transfer gerçekleşmemişti.Liverpool'a transfer olmuş olması iyi bir kaleci olduğunu gösterir.Seyretmedim ama verdiği izlenim iyi bir oyuncu olduğu yönünde.Hayırlı olsun..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

İyi kaleci olduğunu göstermez.

Rüştü Barcelona'ya transfer olmuştu, Rüştü iyi kaleciydi ancak orada rezil derecesinde maçlar çıkarmıştı. Tekrar düşündümde, Aykut gibi bir kalecimiz varken gidip hiçbir tecrübesi olmayan sıradan bir ismi almak çok yanlış. Ben bu transfere kesinlikle sevinmedim.

Yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamadım ? Ne gerek vardı BÖYLE bir kaleci almaya.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İyi kaleci olduğu izlenimi veriyor dedim.Çünkü Liverpool gibi kalburüstü bir takıma transfer olmak için çok iyi bir performans göstermen gerekir.İTandje'de bu performansı göstermişki almışlar adamı.Buda onun yetenekli,iyi bir kaleci olduğunu gösterir.Tabii ki izleyenler daha iyi bilir.Ben izlemediğim için fikir yürütüyorum.

Verdiğin Rüştü örneği yanlış bir örnek.La Porta Rüştü'yü plansız programsız bir şekilde transfer etti.Rüştü yabancı kontenjanını kapladığı için oynatılmadı.E madem yabancı kontenjanı sorunu var neden transfer ediyorsun adamı..Yani İtandje için verilecek bir örnek değil..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Ben Itandje'yi bir maçta izledim ve öyle gözüme çarpan bir özelliği olmadı. Refleksleri vasatın üstünde diyebilirim, FM'de öyle diyor zaten.

Rüştü'ye kötü oyuncu demiyorum ben yanlış anlaşılmasın. Sadece "büyük takıma gittiyse iyi futbolcudur. " düşüncesi yanlış bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Itandje kaç maça çıkabilmiş ki liverpool'da.Aslında fena kaleci değil ama elimizde patlayabilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    İyi kaleci olduğunu göstermez.

Rüştü Barcelona'ya transfer olmuştu, Rüştü iyi kaleciydi ancak orada rezil derecesinde maçlar çıkarmıştı. Tekrar düşündümde, Aykut gibi bir kalecimiz varken gidip hiçbir tecrübesi olmayan sıradan bir ismi almak çok yanlış. Ben bu transfere kesinlikle sevinmedim.

Yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamadım ? Ne gerek vardı BÖYLE bir kaleci almaya.
    bu arada aykuttan daha tecrübeli oldugu kesin
    Last edited by King_91 : 28.Haziran.2008 at 17:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bende Rüştü'ye iyi veya kötü demiyorum.Sadece o transferde La Porta'nın hatalı olduğunu söylüyorum.Zaten benim demek istediğimde farklı bir şey.İtandje'nin Liverpool'a transferi ile Rüştü'nün Barcelona'ya transferini karşılaştırarak büyük takıma transfer olmak iyi oyuncu olmak değildir düşüncesine sahip olamayız.Dediğim gibi Rüştü'nün transferi plansız bir transferdir.Eğer ki yabancı kontenjanından yedek kalmasaydı belki Rüştü bugün farklı bir konumda olabilirdi.Neyse dediğim Liverpool İtandje'yi almışsa demektirki İtandje iyi bir performans göstermiş ve Liverpool'da transfer etmiş.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Avrupa tecrübesi olacaktı orası. Sonuçta ligi götürsek bile avrupada kale sorunu yaşayabiliriz diye hemfikir tüm camia.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bende Rüştü'ye iyi veya kötü demiyorum.Sadece o transferde La Porta'nın hatalı olduğunu söylüyorum.Zaten benim demek istediğimde farklı bir şey.İtandje'nin Liverpool'a transferi ile Rüştü'nün Barcelona'ya transferini karşılaştırarak büyük takıma transfer olmak iyi oyuncu olmak değildir düşüncesine sahip olamayız.Dediğim gibi Rüştü'nün transferi plansız bir transferdir.Eğer ki yabancı kontenjanından yedek kalmasaydı belki Rüştü bugün farklı bir konumda olabilirdi.Neyse dediğim Liverpool İtandje'yi almışsa demektirki İtandje iyi bir performans göstermiş ve Liverpool'da transfer etmiş.
    Umarım öyle olur Şemsi ama benim aklımda çok soru işareti var.
    Last edited by hp-fm-gs : 28.Haziran.2008 at 17:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bunlar zaten öngörüler.Ne olduğunu/olacağını gelecek sezon göreceğiz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

zaten haber LigTV'de falan hiç bir yerde yok.daha bişey söylemek için erken sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

İtandje bence gs'ye göre kaliteli bi kaleci değil

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

yabancı bi kaleci alınıyosa bu sezonun yarısından fazla oynayan kalede güven veren bi kaleci olmalıydı.. yetenekleri nedir ne değildir hiç bir bilgimiz yok tamamen kapalı kutu.. aykuta yazık olacak gerisi değil..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya hala bi sağ bek, bi sağ kanat alamadık uğraştığımız şeylere bak ya..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...cle1351516.ece

2.M karşılıgında 3 yıllık sözlesme imzalamışız
    Hemen hemen fransız ve bütün ingiliz basınında sözlesme imzaladıgımız yazıyor..

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Ya hala bi sağ bek, bi sağ kanat alamadık uğraştığımız şeylere bak ya..
    Yaser Yildiz,Aydin Yilmaz,Sabri Sarioglu ...
    Yetmiyormu bunlar ? Ne kadar transfer meraklisi olduk yahu.Kulübün paralarini cöpe savurmasini mi istiyorsunuz ? Tamam transfer yapilir ama nokta transferler olunca yapilir,öyle her sezon 5-6 transfere gerek yok.

Aydin,Yaser cok yetenekli futbolcular,bunlara sans geldiginde bir Arda daha kazanmis olacagiz,Sabrinin yükselen grafigi var,Avrupa Sampiyonasinda gördük bunu.Eee daha ne ?

Sag bekte Ugur oynadigi hangi macta senin yüzünü kara cikardi ? Aslanlar gibi oynadi,oynadigi süre zarfinda takimin asist kraliydi,iki yönlü cok özel bir futbolcu Ugur Ucar.Sabri de orada oynayabiliyor,gerek yok bence sag bek transferine.

Eger yabanci transferi yapacaksak bir stoper,bir kaleci,bir de forvet transferi yapmaliyiz.Ümit ve Nonda 31-32 yasindalar,söyle genc,iyi bir forvet alabilirsek güzel olur.

Ama takimimiz gercekten kaliteli,transfer yapmasak bile diger takimlarla yine sampiyonluk yarisinda oluruz son haftaya kadar,bu takima daha Linderoth,Lincoln gibi isimler eklenecek.Avrupa Sampiyonasindaki futbolcularimizin nasil oynadigini gördük.Bunlar uluslararasi düzeyde tecrübelendiler,gecen sene Leverkusene yenilmemizin sebebi tecrübesiz olmamizdi.Güzel günler bekliyor bizi,yönetim cok aktif,kombineler patlama yapti,store rekorlara kosuyor,stadimiz yapiliyor.1-2 sene icinde daha da güclü takim haline gelecegiz,herseye bu kadar karamsar bakmayin ..

Sayfa 45 / 122 İlkİlk ... 3543444546475595 ... SonSon

Mesaj Yetkileri