Bu Rubin Kazan olayını bildiğim kadarıyla Aziz Üstel söylemişti. Galatasaray.org de falan böyle bir haber yok bildiğim kadarıyla.Aziz Üstel'in de koyu Gs'li olduğunu tvdeki yorumlarından biliyoruz.Onun sözüne inanıp inanmamak bizlere kalmış şahsen ben inanmıyorum.Çünkü Adnan Polat'ın açıklamasını herkes biliyor. 20 Milyon Euro veren Ardayı alır demişti.O halde niye vermedi?? Diyeceksiniz ki Arda Rubin Kazan'a gitmez. Bunu zaten hepimiz biliyoruz. O halde Rubin Kazan GS'ye 50 milyon Euro da teklif etse Arda gitmemiş olacak. O zaman bakın 50 milyon euro veren var Arda'nın fiyatı 50 milyon euro mu diyeceksiniz.
Bu arada arkadaşlar demiş Ribery Gs'de kalsaydı falan diye. Bunu hiçbir zamanj test etme imkanımız olamayacak ama adım gibi biliyorum ki ribery gs'de kalsaydı o kadar paraya falan satılamazdı. Birisi de Anelka ve Henry için 30 yaş üstü flln demiş Anelka Chelsea'ye gittiğinde 28 yaşındaydı yani bir forvetin en verimli yılları.Öbürü ise bahsettiğimiz oyuncu Henry. Bu adam geçen sene Dünyanın en iyi forvetiydi kimilerine göre. Şİmdi de en iyi birkaç forvetten biri.
Bunlara da şimdi fanatizm falan diyen çıkar kesin. Yukarıda belirttiğim gibi Semih için Arsenal İnter deniyor gülüp geçiyorum. Bir arkadaş kıskanmayın demiş nedir bu fanatiklik anlamadım. Niye kıskanıcam sonuçta bir Türk bahsettiğimiz oyuncu.İnatla Uğur Boral'ı küçük görme çabaları var sanki. Bu adam dünyanın en iyi sağ bekini perişan etmiş bir oyuncu. Neyse bunuda fanatizmden söylüyorum zaten...
Saygılar...