Sayfa 44 / 122 İlkİlk ... 3442434445465494 ... SonSon
1,291 ile 1,320 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya beyler fanatizm falan yok ortada. Arda'ya 20 milyon euro verecek takım ne dünyada, ne samanyolunda ne evrende var. Yanılıyorsam çıkarım taksim meydanında bikini giyerim.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

rubin kazan'ın yaptığı 20 milyon euroluk teklif reddeildi.

resmi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Uğur Boral'a olsa verirdi ama değil mi
    Fanatizmi çııkarın artık olaydan. Arda bu paranın daha üstünde değere sahip bence. 1 yıl daha beklersek 25 Milyondan aşağıya satacağımızı düşünmüyorum. Kaldı ki, kendi gitmek istemediği sürece bence elimizde tutmalıyız onu. Gerçek bir Galatasaraylı olması bence çoğu şeyden daha önemli çünkü.
    durup dururken fanatizmi çıkaran sensin. Ben kendi fikrimi söyledim. Ayrıca Semih'in adı Arsenal ile İnter ile geçiyor ve bu haberlere de gülüyorum.Biraz mantıklı olalım niyemi. Henry 23 milyon euro ya barcelonaya transfer oldu. Dikkat Henry... Anelka 22 milyon euro ya Chelsea'ye gitti. Anelka'yı da fanatizm olsun diye örnek veriyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar diğer üyelerin yorumlarına saygılı olalım.Sen fanatikçe düşünüyorsun,şu olsa böyle düşünmezdin değil mi diye cevaplar yazarak ortamı germeyin.Adam gibi görüşlerinizi belirtin,birbirinize katılmadığınız noktaları nedenleriyle belirtin.Eğer ki fanatikçe bir yorum olduğunuda düşünüyorsanız yöneticilere bildirin.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

şu an ki degerini 20m euro olarak bıcen awrupa zaten bız uydurmuyoruz galatasaraylılar olarak. Ayrıca avrupa sampıyonası oncesı degerı 10m euroydu. Cıkarın su at gozluklerını kıskanmanızda gerekmıyor keske ugur boral destan yazsaydı da bu paralar sızın takım ıcın konusulsaydı. Ayrıca dipnot rubın kazan zaten 20m euroyu resmı olarak kulube ıletmıstı. Arda capındakı futbolcunun oraya gıtmesı soz konusu olmayacagı ıcın reddedıldı bilmeyenlere duyrulur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Ya beyler fanatizm falan yok ortada. Arda'ya 20 milyon euro verecek takım ne dünyada, ne samanyolunda ne evrende var. Yanılıyorsam çıkarım taksim meydanında bikini giyerim.
    Bu kadar iddialı konuşmamak lazım

rubin kazan'ın yaptığı 20 milyon euroluk teklif reddeildi.

resmi

2 maçta parlayan ama İspanya maçında fos çıkan 28 yaşındaki Arshavin'e Barcelona'nın 15 milyon € teklif yapmış. Arda 21 yaşında, siz düşünün ne kadar verirler...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Arda'ya 20 milyon teklif etmişlerse satmayalım çünkü Arda o kadar ucuz değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by klasgs View Post
    şu an ki degerini 20m euro olarak bıcen awrupa zaten bız uydurmuyoruz galatasaraylılar olarak. Ayrıca avrupa sampıyonası oncesı degerı 10m euroydu. Cıkarın su at gozluklerını kıskanmanızda gerekmıyor keske ugur boral destan yazsaydı da bu paralar sızın takım ıcın konusulsaydı. Ayrıca dipnot rubın kazan zaten 20m euroyu resmı olarak kulube ıletmıstı. Arda capındakı futbolcunun oraya gıtmesı soz konusu olmayacagı ıcın reddedıldı bilmeyenlere duyrulur
    N O K T A.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler yapmayın Allah aşkına. Rubin Kazan, parası bol olan, fakat popülerliği olmayan ve fazla parayla oyuncuları ve takımları cezbederek istediğini almaya çalışan bir Rus takımıdır. Katar'ın bir boy küçüğü işte (para olarak).
    Zaten Arda o takıma gitmek istemeyeceği için, doğal olarak reddetmiş başkan. Şahsen sen başkan olsan, Arda'yı Rubin Kazan'a verirmiydin? Sorun bakalım başkana, avrupadan bir takım teklif yapmışmı? Juventus, Newcastle, 20 milyon Euro verirmi? Verirse bikini giyerim diyorum hatta jartiyer bile giyerim
    Ben istemez miyim para kazanmasını takımımın?

Beyler yapmayın Allah aşkına. Rubin Kazan, parası bol olan, fakat popülerliği olmayan ve fazla parayla oyuncuları ve takımları cezbederek istediğini almaya çalışan bir Rus takımıdır. Katar'ın bir boy küçüğü işte (para olarak). Sorun bakalım başkana, avrupadan bir takım teklif yapmışmı? Juventus, Newcastle, 20 milyon Euro verirmi? Verirse bikini giyerim diyorum hatta jartiyer bile giyerim
    Ben istemez miyim para kazanmasını takımımın?
    Sen bikiniyi hakettin zaten. Dünya üzerinde hatta evrende yok yazmışsın şimdi kıvırıp olayı avrupa takımlarına getirme.

Hadi bakalım bikiniyi giy doğru taksime...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Verecek takım yok dedim işte. Kabul etseydi vermiş olurdu, o zaman da giyerdim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ms1907 View Post
    durup dururken fanatizmi çıkaran sensin. Ben kendi fikrimi söyledim. Ayrıca Semih'in adı Arsenal ile İnter ile geçiyor ve bu haberlere de gülüyorum.Biraz mantıklı olalım niyemi. Henry 23 milyon euro ya barcelonaya transfer oldu. Dikkat Henry... Anelka 22 milyon euro ya Chelsea'ye gitti. Anelka'yı da fanatizm olsun diye örnek veriyorum.
    Karşılaştırdığın oyuncular son dönemlerini oynuyor 30 yaş üstü adamlara 50 mn euro verilmezdi herhalde..Henry en son teneke karmadaydı hatırlarsan ..Ardanın yaşı ve gösterdiği performan düşünülürse 20 mn euro abartı değil..Sen ribery bizde kalsa onada kimse 25 mn euro vvermez derdin veya modric bizde olsa..He birde dün milli takım taksimdeydi keşke o zaman giseydin moral olurdu takıma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Karşılaştırdığın oyuncular son dönemlerini oynuyor 30 yaş üstü adamlara 50 mn euro verilmezdi herhalde..Henry en son teneke karmadaydı hatırlarsan ..Ardanın yaşı ve gösterdiği performan düşünülürse 20 mn euro abartı değil..Sen ribery bizde kalsa onada kimse 25 mn euro vvermez derdin veya modric bizde olsa..He birde dün milli takım taksimdeydi keşke o zaman giseydin moral olurdu takıma
    Abi yalnız sana bişey söyliyimmi, ribery bizde olsaydı ona kimse 25 miyon euro vermezdi zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Verecek takım yok dedim işte. Kabul etseydi vermiş olurdu, o zaman da giyerdim
    Bu kadarda kıvırtmayalım. Evrende verecek yok denildi, verildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Sırf bu tartışmalardan sonra ben Arda olsaydım klüpte kalmaya gönlüm olsa bile kalmazdım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    Bu kadarda kıvırtmayalım. Evrende verecek yok denildi, verildi.
    Öff be. Ne yapmamı istiyorsunuz giymemi mi? O sadece bir espriydi. Futbolda iddialı konuşulmaz. Avusturya zamanında faroe adalarıyle berabere kalmıştı. Bunlar olabilir
    Yok abi şaka maka Arda'dan o parayı kazanması çok zor Galatasaray'ın bence. Ama isterim Juve'ye gitmesini. Almiron, Zebina ve biraz da para verin, oldu bu iş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaşlar bizim bu sene hiç transfere ihtiyacımız yok çünkü geçen sene sakatlanan futbolcular bu sene yeni transferimiz olacak

Linderoth,Uğur,Lincoln(!) ve daha birçok futbolcu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Abi yalnız sana bişey söyliyimmi, ribery bizde olsaydı ona kimse 25 miyon euro vermezdi zaten.
    Neden vermezdi. Marsilya'daki Bayern'deki oyununu burdada sergilerdi ve büyük takımların dikkatini çekerdi. Türk takımlarından pahalıya oyuncu alınmaz diye bir kaide mi var ki Galatasary'da olsaydı kimse 25 mn £ vermezdi diyorsun. Görüyorsun işte Arda'ya 20 mn £teklif ettiler. İlerde bu 25 de 30 da olabilir. Ribery de ayrılmsaydı daha da fazlasına satardık.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arda Juvenin yeni Nedved'i olabilir Juvedende iyi teklifler geliyorMUŞ

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    Neden vermezdi. Marsilya'daki Bayern'deki oyununu burdada sergilerdi ve büyük takımların dikkatini çekerdi. Türk takımlarından pahalıya oyuncu alınmaz diye bir kaide mi var ki Galatasary'da olsaydı kimse 25 mn £ vermezdi diyorsun. Görüyorsun işte Arda'ya 20 mn £teklif ettiler. İlerde bu 25 de 30 da olabilir. Ribery de ayrılmsaydı daha da fazlasına satardık.
    Yok be Ömer o kadar vermezler doğru diyor arkadaş. Arda'ya bir Avrupa klübü en fazla 15 M Dolar verir. Ama Ribery konusunda haklısın. Sonuçta adam milli takım formasını'da giydi. Oradan bile artar fiyatı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    Abicim sana soruyorum, Galatasaray'da çok iyi performans göstermiş bir oyuncu mu, yoksa Marseille'da çok iyi performans göstermiş bir oyuncu mu daha çok dikkat çeker, değer yapar? Ben taraflı konuşmuyorum. Ben de Galatasaraylıyım. Ama gerçekçi olmak lazım.
    edit: Yaw parayı sokakta mı buluyosun, kim verir arda'ya 30 milyon

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Galatasaray'da çok iyi performans göstermiş bir oyuncu mu, yoksa Marseille'da çok iyi performans göstermiş bir oyuncu mu daha çok dikkat çeker, değer yapar?

Hakan Sükürü bunu yazmışsın ama Galatasaray'lı bir oyuncu daha çok dikkat çeker bunu unutma..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Galatasaray'da çok iyi performans göstermiş bir oyuncu mu, yoksa Marseille'da çok iyi performans göstermiş bir oyuncu mu daha çok dikkat çeker, değer yapar?

Hakan Sükürü bunu yazmışsın ama Galatasaray'lı bir oyuncu daha çok dikkat çeker bunu unutma..
    Abi şöyle yazarsam daha açıklayıcı olur sanırım.
    Fransa ligi mi daha çok izlenir, Türkiye Ligi mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Öff be. Ne yapmamı istiyorsunuz giymemi mi? O sadece bir espriydi. Futbolda iddialı konuşulmaz. Avusturya zamanında faroe adalarıyle berabere kalmıştı. Bunlar olabilir
    Yok abi şaka maka Arda'dan o parayı kazanması çok zor Galatasaray'ın bence. Ama isterim Juve'ye gitmesini. Almiron, Zebina ve biraz da para verin, oldu bu iş
    Tamam konu anlaşılmıştır. Şaka başka bir şeye dönüşmeden.

Nesil
    2006
    Yer

Abi şöyle yazarsam daha açıklayıcı olur sanırım.
    Fransa ligi mi daha çok izlenir, Türkiye Ligi mi?
    Hacı tamam doğru diyorsunda sonuçda Ribery Fransa Milli takımında da oynadı. Ayrıca Galatasaray yerel bir klüp değil ki. Neredeyse her sene Avrupa kupalarına katılıyor. Bence yine aynı fiyata giderdi...

Del Piero_10 Misafir

Bir oyuncu için verilen para onun ülkesinin futbol arenasındaki değeri ile de ilgili.Modric astronomik paralara gidiyor çünkü aynı ülkeden çıkmış Boban,Boksic,Suker gibi büyük takımlarla başarıya ulaşmış isimler referans oluyor.

Türkiye'den İtalya'ya gitmiş olan Okan,Emre,Hakan Şükür'ün başarısızlıkları ise Arda'nın fiyatının düşmesine ve teklif yapılırken 2 defa düşünülmesine neden oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Del Piero abim olayı özetlemiş. Yoksa yetenek farkından falan değil yani. Şu Dünyanın en büyük derbisi dediğimiz GS-FB maçını belki de azarbeycan kanalı bile vermiyor. Fakat Fransa ligi öyle mi mesela?

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Arkadaşlar bizim bu sene hiç transfere ihtiyacımız yok çünkü geçen sene sakatlanan futbolcular bu sene yeni transferimiz olacak

Linderoth,Uğur,Lincoln(!) ve daha birçok futbolcu.
    Lincoln haric dediğin doğru ama yine de sanki bir-iki transfer lazım be

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Zaten lincoln de Parantez içinde Ünlem var ne yapacağı belli olmaz Bence o 1-2 transferde yapıldı Yaser çok katkı sağlar. Adnan polat 3 tecrübeli futbolcu alıcaz demişti o sözünde durur en olmadı 1 e de razıyım ben

Sayfa 44 / 122 İlkİlk ... 3442434445465494 ... SonSon

Mesaj Yetkileri