Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
Abi şöyle yazarsam daha açıklayıcı olur sanırım.
Fransa ligi mi daha çok izlenir, Türkiye Ligi mi?
Abicim sana soruyorum, Galatasaray'da çok iyi performans göstermiş bir oyuncu mu, yoksa Marseille'da çok iyi performans göstermiş bir oyuncu mu daha çok dikkat çeker, değer yapar? Ben taraflı konuşmuyorum. Ben de Galatasaraylıyım. Ama gerçekçi olmak lazım.
edit: Yaw parayı sokakta mı buluyosun, kim verir arda'ya 30 milyon
Abi şöyle yazarsam daha açıklayıcı olur sanırım.
Fransa ligi mi daha çok izlenir, Türkiye Ligi mi?
Peki Ribery Marsilya'ya gitmeseydi bizde de aynı performansla oynamayacak mıydı? Milli takıma seçilmeyecek miydi?

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
Bir oyuncu için verilen para onun ülkesinin futbol arenasındaki değeri ile de ilgili.Modric astronomik paralara gidiyor çünkü aynı ülkeden çıkmış Boban,Boksic,Suker gibi büyük takımlarla başarıya ulaşmış isimler referans oluyor.

Türkiye'den İtalya'ya gitmiş olan Okan,Emre,Hakan Şükür'ün başarısızlıkları ise Arda'nın fiyatının düşmesine ve teklif yapılırken 2 defa düşünülmesine neden oluyor.
Bir de şöyle düşünmek gerekiyor. Türk Milli Takımı EURO 2008'de 3. oldu, Fenerbahçe ŞL'de yarı finali son anda kaçırdı. Peki Hırvatistan'ın kulüp bazında başarısı yok, EURO 2008'de bize elendi. Bu demek oluyor ki hem kulüp bazında hem de milli takım bazında Hırvatistan'dan daha da üstünüz. Bu da demek oluyor ki Arda, Modric'ten daha değerlidir. Bir takım geçmişe bakarak transfer yaparsa vay o takımın haline.