1 ile 30 arası toplam 197 sonuç

Konu: Cevap bulamadığımız 08 olayları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

işte fm den soğuma nedenlerinden sadece biri bu arada ben ankaragücüyüm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by juanov View Post

işte fm den soğuma nedenlerinden sadece biri bu arada ben ankaragücüyüm
    ee Fb bir gelir pir gelir Şaka bir yana saçmalık gerçekten. Aslında -asla oynayışını ve taktiğini küçümsemiyorum ama- Fenerbahçenin Ankaragücüne 90 dk da 1 şut çekebilmesi de aşırı saçma bir olay.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ms1907 View Post
    ee Fb bir gelir pir gelir Şaka bir yana saçmalık gerçekten. Aslında -asla oynayışını ve taktiğini küçümsemiyorum ama- Fenerbahçenin Ankaragücüne 90 dk da 1 şut çekebilmesi de aşırı saçma bir olay.

aslında saçma değil çünkü bu maçtan önceki ve sonraki maçlarla birlikte 14 maçta 12 galibiyet 2 beraberlik aldım yani bu taktiğimden kaynaklanıyor zaten uefada da çeyrek finale çıktım arada bir de ajax mağlubiyeti var unuttum onu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    bence bu serinin benim görebildigim en kötü oyunu (2003den beri oynuyorum)
    özellikle türkiye liginden bahsedicem, 2 sezonda transfer fiyatları , verilen, teklif edilen paralar havalarda uçuşuyor, ilk sezon 7.5m pound bjk tuncaya, ikinci sezon manisa lamine diarra ya 6 m pound verdi, kayseri pelizzoli ye 4 m pound ile takımına kattı. bu syadıgım trasnferler 2 sezon içinde olanlar, ligimizde cidden bu kadar zengin kulup var mı, fenerbahce hariç,
    ikinci olarak serinin bu oyununda regenler çok çabuk çıkıyor, 2010 a geldim, tüm türk takımlarının alt yapısı, türk-alman, türk-brezilya vatandaşlıklarına sahip oyuncularla doldu.. bu nedir anlamadım
    evet onlar çok para veriyor ama sen de istersen maliyeni geliştirebilirsin regen oyuncu alıp satarak

bence mali gücüm hala düşük çünkü önceki 3 yıl taktiği oturtamayınca tatile girerek oynadım ve sonuç anca bu kadar oldu tabi ilginç olan bu milyonlarca dolar harcayan takımlar benim kadar oyuncu satmadan bu kadar transfer yapıyor ben ise satarak kar yaparak yapmak zorundayım
    Last edited by juanov : 30.Haziran.2008 at 04:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri