Gerçekten çok iyi gidiyorsun bence Sergio Aguero'yu aldın..
Gerçekten çok iyi gidiyorsun bence Sergio Aguero'yu aldın..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Aguero gerçekten çok iyi bir oyunca David Villa ile iyi bir ikili olacaklardır..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
ovv süper ikili villa-aguero
başlık biraz ilginç geldi ilk gördüğümde güldüm hatta sonuçta bu başlığı valladolid recrativo gibi bi takımı yönetirken atsan daha uygun olurdu
Devamını bekliyoruz
Futbolcu Bilgileri
teşekkürler
valencia nında ilk transfer döneminde 1.2m $ parası var o yüzden öyle bir başlık koydum
villa-nihat arkada agüero
agüero yu fm 08 de güzel yapmışlar her takıma lazım bir tane
evet! valencia takımı Nihat'ı da kadrosuna katmış bulunmaktadır bu oyuncu için villareal kulübüne albelda+18m $ verilmiştir
Nihat'ı da onların arkasına koy,oynat ve coş![]()
Futbolcu Bilgileri
evet ss ler geliyor...
maçta fazla birşey yapamadık ancak bir daha ki karşılaşmada guardadonun olmaması bizim için avantaj
benim açımdan güzel maçtı
0-0 ın rövanşında 1-1 berabere kaldık turu geçtiğimiz için mutluyuz
betis'i 4-1 yendik bu kadarını beklemiyordum
yeni oyuncumuz agüero'nun takımıyla evimizde berabere kaldık bir de penaltı kaçırdık üzgünüz...
david villa olmamasına rağmen deplasmanda barcelona'yı 1-0 geçmeyi başardık ilk maçı onlar almıştı rövanşı kaptırmadık
şampiyonluğun mutlak favorilerinden r.madrid 24. hafta sonunda zirveden iyici kopmuş durumda buda bizim işimize yarıyor tabi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
farketmez nihat'la agüero yer değiştirebilirler duruma göre
Last edited by n1ghtm4r333 : 29.Haziran.2008 at 16:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Liderlik bekliyoruz senden iyi gidiyorsun
Futbolcu Bilgileri
Barcelona'yı inşallah geçersin deplasmanda Barçayı yenmen süper olmuş zira puan farkı açılabilirdi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Devamını bekliyoruz
Futbolcu Bilgileri
geliyorrr....
chelsea yı 4-2 yenmemiz çok iyi oldu maç benim açımdan süper geçti
barcelona'dan hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık copa del rey den elendik gibi görünüyor
villareal'le oynadığımız maçı kazanamadık üzgünüz
0-0 şl yarı finaldeyiz....
maç güzel geçti ama beraberliği bozamadık
2-0 güzel sonuç zorlanmadık
maç çok zevkli geçti 3-0 bitti ancak uzatmalarda yediğimiz 2 gol copa del rey den elenmemize sebep oldu
barça'nın yenildiği maçta yenmemiz iyi oldu puan farkını kapattık
murcia yı 2-0 yendik mutluyuz
werder'i 2-1 yendik açıkçası avantajlı bir skor deil
evet bu maçtan itibaren liderliği almış bulunuyoruz çok mutluyuz
liderlik bizim sezon sonu tabloda böyle olur inş.
Tebrik ederim liderliği alman çok güzel.Copa Del Rey'den elenmen önemli değil ŞL de harika gidiyorsun.Werderi elersin.
Ben barcayla kariyer yapıyorum bilen bilir bu kariyerde ennnnn sevmediğim takım valencia sen de iyi götürmüşün tebriikler başarılar
eminim bu kariyerdeki barcelonanında en sevmediği takım valencia dır
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ve en taze ss ler geliyor...
werder i 2-0 yendiğimiz maçta yarı finale çıktık ve rakip real madrid
sevilla yı 1-0 geçtik mutluyuz
levante'yi 2-0 geçtik mutluyuz ve çok iyi gidiyorz
yarı final ilk maç real e 2-1 yenildik evimizde yenmemiz gerek
real madrid le oynadığımız lig maçı da aynı skorla bitti üzüldük doğal olarak
şl yarı final 2. maçında real i 1-0 yendik ve finale adımızı yazdırdık rakibimiz arsenal
90. dk. da penaltı kaçırdık 2 puan ı ellerimiz le verdik
son 2 hafta 2 galibiyet alırsak şampiyonuz....
ve bu maçı da aldık ARTIK ŞAMPİYONUZZ!!!!!!!!!!!
Last edited by n1ghtm4r333 : 30.Haziran.2008 at 17:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
"Parayla pulla değil yürekle" sözü cuk diye oturur. Harika bir kariyerTebrik ederim.
Şampiyonlukdan dolayı tebrikler......:
Futbolcu Bilgileri
evvet aynen öyle as kadroda oynayabilecek tek bir oyuncu almadan şampiyon olduk rakiblerimiz çatlasın...
çok teşekkürler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu seneyi bu gün bitiriym dedim ve şampiyonlar ligi finalinide oynadım ssler geliyor....
şampiyonluğa rağmen rakbimizi 5-1 le geçtik artık önemli değil rahatız
önümüzde final var...
ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL KARŞILAŞMASI
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
90 dk ve uzatmalar sonunda eşitlik bozulmadı ve penaltılarda kupayı evimize görütdük çok mutluyuz taraftarlar uçuyor sevinçten
ve 2007-2008 sezonu bitmiş bulunmaktadır 38. hafta sonu puan durumu...
bnce yorum yapmaya gerek yok herşey ortada barcelonanın düşüş dönemini iyi değerlendirdik ve mutlu sona ulaştık r.madrid çoktan kopmuştu zaten zirveden
Last edited by n1ghtm4r333 : 30.Haziran.2008 at 22:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrik ederim tüm kupaları topladın büyük başarılara imza attın.
evet tebrikler bütün kupaları toplamışsın....Devamını bekliyoruz
Futbolcu Bilgileri
ve işte transferler geliyor bu sezon daha iyi bir takım kurduk ve şampiyonluğu kaptırmamayı düşünüyoruz...
ilk olarak agüero bu oyuncu için takımına 38.5 m $ verilmiştir
miguel veloso bu oyuncu için takımına 45m $ verildi biras pahalı oldu ancak defansımıza güç katacağından eminim
luis jimenez bu oyuncu için takımına 2.8 m $ ödenmiştir iyi bir alternetif olduğu için kadromuza kattık
NİHAT KAHVECİ milli takımımızın en iyi oyuncularından Nihat için kulübüne 18m$ + david albelda yı verdik karlı bir transfer yaptığımızı düşünüyorum
ignacio gonzalez kadro derinliği için kadromuza kattığımız bir oyuncu çoğu maçta yedek oturacak büyük ihtimalle
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ilerleyen zamanlarda transfer olursa onlarıda paylaşacağım
Last edited by n1ghtm4r333 : 01.Temmuz.2008 at 18:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrik ederim bu transferlerle seneye hiçbir kupa bırakmazsın![]()
bu sene de bırakmadık sayılır copa del rey avcumuzun içinden kaçtı çk köyü oldu seneye onuda alırıs
son transferimide yapmış bulunmaktayım bundan sonra alırsam genç yetenek alırım anca tavsiyeleriniz varsa söyleyebilirsiniz
bunlarda gelenler gidenler eski oyuncularımıza yeni takımında başarılar dileriz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar çok zevk aldığım bir kariyerdi ancak save dosyası bozuldu o yüzden burada tamamlamak zorunda kaldım çok yakında yeni bir kariyer ile karşınızda olacağım
bu arada adminlerden kilit rica ediyorum boşuna durmasın burada
Last edited by n1ghtm4r333 : 02.Temmuz.2008 at 13:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)