Sayfa 47 / 122 İlkİlk ... 3745464748495797 ... SonSon
1,381 ile 1,410 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hyypia çok mu aradılar acaba..?Doğruysa tabi...Liv üstüne para bile verebililir..

Galatasaray yönetimi Liverpool'un yedek kalecisi Charles İtandiye'yi İstanbul'a getirdi.

NTV SPOR

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Aykut ne düşünüyordur acaba şimdi, çok merak ediyorum ?
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Kendinizin bile inanmadığı haberleri buraya koyup, ...
    Bir tek fanatikte geçiyor arkadaşlar bu haber.
    Ntvspor G.Saray'ın İtandje'yi gizlice İstanbul'a getirdiği ve anlaşmaya vardığını söyledi.Liverpool'a 2 milyon sterlin verilecekmiş...

Hayırlı olsun,iyi transfer ama Aykut'un akıbetini merak ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ntvspor G.Saray'ın İtandje'yi gizlice İstanbul'a getirdiği ve anlaşmaya vardığını söyledi.Liverpool'a 2 milyon sterlin verilecekmiş...

Hayırlı olsun,iyi transfer ama Aykut'un akıbetini merak ediyorum...
    Canım benim Hyppia'dan bahsediyorum ben.

itandje bence iyi bir transfer,Aykut yedek kaleci olarak kalir takimda(umarim).

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Hyypia'yı ne yapacakmış Galatasaray çok merak ediyorum pek inandırıcı gelmiyor bu adamın transferi
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Canım benim Hyppia'dan bahsediyorum ben.
    Tamam o zaman pardon...

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Itandje'yi bir defa izledim ben. Üst düzey bir kaleci değil bana göre.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Aykut formayı kaptırmaycak bu yeni gelene tabi belli de olmaz hayrlı olsun Gs' ye...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Itandjenin aykuttan çokta iyi birisi olduğunu düşünmüyorum boşa alıyor gs kanımca

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Itdandje gelirse gereksiz bir transfer olur kaleci dediğin 1 kere alınır sonuçta
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Sen git Isaksson gibi adamı elinden kaçır sonra git Itandje diye bi adamı getir.Umarım iyi bir kalecidir hiç izlemedigim için yorum yapamayacagım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bende kendisini hiç izlemedim. Nedir ne degildir bilmiyorum. İzleyip görecegiz. Fransa liginde iyi performans gösteriyormuş ve o dönem milli takıma kadar yükselmiş. L'pool a yedek kaleci olarak transfer olmuş ve doğru dürüst forma sansı bulamamış.

Bunlar duyduklarım. Ben izlemedigim için kendim yorum yapamıyorum. Umarım boşa transfer olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu transfer kesin Ogan Tarhan imzalı bence...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İtandje ilginç gercekten ismi cıkmadan önce sorulsa bana kimde oynadığını bilmiyordum acıkcası Umarım iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Ben Itandje'yi Lens'te iken de biliyordum ancak hiç dikkat etmemiştim. Liverpool'a transfer olmadan önce ligde 170 maçta görev almış. Bu konuda tecrübe sıkıntısı olmaz ama avrupa için yeter mi onu bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Taylan kaynak nedir?

Eğer doğruysa Orkun ve Aykut'a yazık oldu gerçekten. Gelecek vaadeden 2 kaleci varken Yabancı bir kaleciye hiç gerek yoktu.
    Orkun mu Orkun'u Konyaspor istiyor diye neredeyse bayram ediyoruz.Hem elimizden çıkartmış hemde para kazanmış olcaz .Galatasaray gibi bir takımın kalecisi olcak adam degil Orkun.Kötü bir kalecimi hayır asla degil ama yeterli degil gercekleri kabul etmemiz gerekiyor.
    Aykut'a gelince cok sevdigim bir isim kendisi ama çok eksikleri var onunda.Bu sezon tüm maçlarda Aykut oynamış olsaydı gelişmesi daha fazla olurdu.
    Isaksson'u kimi arkadaslar küçümsüyor hayretle karsılıyorum.Elimizden kaçırmamız cok büyük bir kayıp oldu.Umarım bu afrika panteri gözümüzü kara çıkartmaz :P

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Orkun gitsin de Aykut takımda kalmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Alman ''Bild am Sonntag'' gazetesi, Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Lincoln'un VfL Wolfsburg'a gelmek istediği için Türkiye'ye dönmediğini iddia etti.

Haberde, ''Lincoln, Magath'a gitmek için mi asıyor?'' başlığıyla verilen haberde, FC Schalke 04'ün eski oyun kurucusu Lincoln'un Galatasaray'dan kovulmanın eşiğinde olduğu ve Lincoln'un mazereti olmadan 3 gündür antremanlara katılmadığından dolayı da 150 bin Avro ceza ödeyeceği belirtildi.

Lincoln'nun Galatasaray'da mutlu olamadığı, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Michael Skibbe'nin Lincoln'a bağımlı olmadıkları sözlerine de yer verilen haberde, Lincoln'u 2006 yılında Ballack'in yerine Bayern München'e transfer etmek isteyen şimdiki VfL Wolfburg'un teknik direktörü Felix Magath için bir şans olduğu belirtildi.

Magath, Lincoln'un iyi bir orta saha oyuncusu ve güçlü bir oyun kurucusu olduğunu söyledi.

Haberde ayrıca, Lincoln'un Wolfsburg'da oynayan Grafite'nin arkadaşı olduğu, kendisinin Wolfsburg'a gelmesinden dolayı sevineceği, iki arkadaşın sürekli telefonla görüştükleri kaydedildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Güzel olur. Sorumsuzluk diz boyu, gitsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Ne Lincolnmüş abicim ya.. Direk Almanyaya geçiş yapsın gelmesin Türkiyeye.. Bu vakitten sonra gelse zaten ne yararı olur ki..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla gitse üzülmem acıkcası. Bedava gidemez zaten. Wolfsburg Wolfswagen gibi bir gücü arkasına almış bu sene önemli isimler takımına kazandırmış bir kulüp. Verirlerse Bonservisi yönetim de satmayı ciddi olarak düşünür bence..

Bir de bu arkadaslık mevzusu var ya tam komedi Herkesin bi arkadası var diye o kulübe yolluyor basın. bknz Kuranyi - Lincoln arkadas ve Kuranyi Gs flörtü; Carlos - Ronaldo ile arkadas Ronaldo fb de ; Özhan canaydın - Haim Fresco ile arkadas , Fresco ne zaman fransa liginden oyuncu almaya kalksak bize yardım eder(nedense hiç bir oyuncu gelmedi ) vs vs .

Yahu yaziklar olsun bu adama.Okadar arkasinda durdu bu taraftar,1 sene boyunca yatti ama yine taraftar Lincooollln diye bagirdi,onu bagrina basti.Bu adam ise yan gelip yatmaya,gününü gün etmeye devam ediyor.Yahu insanda biraz utanma,gurur,terbiye olur yav ! Okadar para aliyor,hicbirsey oynamiyor,bari antremanlara zamaninda katil !

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Yahu yaziklar olsun bu adama.Okadar arkasinda durdu bu taraftar,1 sene boyunca yatti ama yine taraftar Lincooollln diye bagirdi,onu bagrina basti.Bu adam ise yan gelip yatmaya,gününü gün etmeye devam ediyor.Yahu insanda biraz utanma,gurur,terbiye olur yav ! Okadar para aliyor,hicbirsey oynamiyor,bari antremanlara zamaninda katil !
    ve ne yazık ki gelicek ilk maça çıkacak butun stad lincoooooln lincooooooln diyecek orda varını yoğunu ortaya koyan adamlara ayıp olacak.Bence de gelmese de olur hem wolfsburg iyi para verir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    ve ne yazık ki gelicek ilk maça çıkacak butun stad lincoooooln lincooooooln diyecek orda varını yoğunu ortaya koyan adamlara ayıp olacak.Bence de gelmese de olur hem wolfsburg iyi para verir.
    Yok Lincoln için cicim ayları gecti, treni kacırdı. Adam gibi oynamazsa taraftar yüzüne bakmaz onun. Genel tepkiler bu yönde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar iyi diyosunuz hoş diyosunuz da, şimdi yıllardır sorun çektiğimiz AMC mevkisine oyuncu mu arayalım tekrar? Elindeki kaybetmek kolay, kazanmak zordur. Biz kolaya kaçmayalım, ben hala güveniyorum Lincoln'e. Takıma faydası olacaktır. Biz desteğimizi yine yaparız arkadaş. O oynamazsa kendi ayıbı artık..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Yok Lincoln için cicim ayları gecti, treni kacırdı. Adam gibi oynamazsa taraftar yüzüne bakmaz onun. Genel tepkiler bu yönde.
    inşAllah. çünkü bu vurdumduymazlıkları artık sınırı aştı.Millet tüm sezon sakat oynuyor çalışıyor didiniyor,lincoln yatıyor antrenmana katılmıyor.maça çıkınca lincoooolln yazık günah!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

kullanıcı adımdan utanıyorum resmen...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar iyi diyosunuz hoş diyosunuz da, şimdi yıllardır sorun çektiğimiz AMC mevkisine oyuncu mu arayalım tekrar? Elindeki kaybetmek kolay, kazanmak zordur. Biz kolaya kaçmayalım, ben hala güveniyorum Lincoln'e. Takıma faydası olacaktır. Biz desteğimizi yine yaparız arkadaş. O oynamazsa kendi ayıbı artık..
    Amc siz oynarız. Klasik 4-4-2. Ortasahanın göbegi de Tobi-Topal olur. Daha da iyi olur

Sayfa 47 / 122 İlkİlk ... 3745464748495797 ... SonSon

Mesaj Yetkileri