1 ile 30 arası toplam 486 sonuç

Konu: Turksportal Masaüstü 2008 İçeriği

Hybrid View

Sağlık olsun.Çıkmasada şikayetçi olmam.Çünkü siz karşısında birşey vermeden uğraşıp emek veriyorsunuz.Biz size birşey vermediğimizden dolayı "şunu yapın, bunu yapın, bunu niye yapmıyosunuz,ne zaman çıkacak bu" gibi sözcükler söyleme hakkında sahip değiliz.Bizden hiçbir fedekârlık beklemeden böyle bir Türkçeleştirme yaptığınız için teşekkür ederim size.İyi çalışmalar.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by fyagiz View Post
    Sağlık olsun.Çıkmasada şikayetçi olmam.Çünkü siz karşısında birşey vermeden uğraşıp emek veriyorsunuz.Biz size birşey vermediğimizden dolayı "şunu yapın, bunu yapın, bunu niye yapmıyosunuz,ne zaman çıkacak bu" gibi sözcükler söyleme hakkında sahip değiliz.Bizden hiçbir fedekârlık beklemeden böyle bir Türkçeleştirme yaptığınız için teşekkür ederim size.İyi çalışmalar.
    mesajın için çok teşekkürler
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Talking

http://www.turksportal.net/fmhaber/2...zla-turkce.htm

merhabalar . bu sayfada v1,5 çıktı deniyor. ama tıklayıp girdiğimde eski v1 e yönlendirme yapıyor ?? gerçekten v1,5 çıktımı yoksa bi hatamı var ???
    '' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

Quote Originally Posted by fokocaman View Post
    http://www.turksportal.net/fmhaber/2...zla-turkce.htm

merhabalar . bu sayfada v1,5 çıktı deniyor. ama tıklayıp girdiğimde eski v1 e yönlendirme yapıyor ?? gerçekten v1,5 çıktımı yoksa bi hatamı var ???
    evet çıktı ben güncellememi yaptım rahatım. hayırlı olsun v.1.5 umarım devamı daha güzel olacak.

Unhappy

Quote Originally Posted by Ali Apaydın View Post
    evet çıktı ben güncellememi yaptım rahatım. hayırlı olsun v.1.5 umarım devamı daha güzel olacak.

ali nerden indirdin ?? ben tıklayınca beni v1 e yönlendiriyor ??
    '' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

Quote Originally Posted by fokocaman View Post
    ali nerden indirdin ?? ben tıklayınca beni v1 e yönlendiriyor ??
    arkadaşlar rapid'e upload etmişler bile. teşekkürler. (:

Mesaj Yetkileri