Takım hazırlık kampına geç girdiğinden tüm oyuncuların kondisyonları berbattı. (%70lerde.) Hazırlık maçlarında beklenen verimi alamamakla birlikte, taktiği oturtmakta kolay olmadı açıkçası. Oyuncuları tanımıyordum, onlar beni tanımıyordu. Ama yavaş yavaş birbirimizi tanımaya başladık. Taktik de oturmaya başladı. Sahaya düzenli çıkaracağım 11'i de şöyle böyle çıkardım aklımda.
Takımdaki en büyük problem defans sıkıntısı. 2. ligde anca oynayacak kalitede defanslarımız var malesef. Çok aradım defans oyuncusu kulübümüze uygun fakat kısıtlı transfer imkanlarından dolayı aradığım özellikte oyuncuları kulübümüze gelmesi konusunda ikna edemedik. Hala sıcak temasta olduğumuz birkaç oyuncu var, görüşmeler sürüyor. Haberdar edicem sizi.
Gelelim hazırlık kampına..
Takımım hücum bakımından en iyi takımlara taş çıkartabilecek oyunculara sahip. Tek sıkıntımız kötü defanslar ve kolay gol yememiz. Hazırlık kampının ilk 3 maçında tamamen farklı taktikler denedim. Taktiği oturttum denilebilir. İleriki maçlarda görücez bunu hep birlikte..
Liga-Pokal Çeyrek Final Maçı
Maça iyi başlayan taraftık, golümüzü de bulduktan sonra hücumdan taviz vermeden önde baskıyı sürdürmekti amacım. Fakat golden hemen sonra kornerden gelen yan topta golü buldu Schalke. Maç boyunca yapılan inanılmaz defans hataları Schalke'yi kolay sonuca götürdü. Ancak hazırlık maçlarında atılacak tarzda goller attılar kalemize. Moralimizi bozmadan buna bir çare bulmayı düşünerek ayrıldı Schalke'den.
DFG-Pokal 1. Tur Maçı
Maçın başından sonuna kadar rahat ve üstün oynayan taraftık. Maçı da rahatça kazandık.
Transferlerimiz..
Kesin olmasa da şimdilik taktiğimiz şu şekilde;