Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Bundesliga'da Başlayan Kariyer..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Bundesliga'da Başlayan Kariyer..

Karlsruher SC

Haziran ayında Bodrum'da tatilini yapmakta olan Dikici'ye Bundesliga'nın düşük standartlı takımlarından Karlsruher SC başkanını yolladığı mesaj ile görüşmeler başlamış oldu. Birkaç haftalık görüşmeler sonucu sözleşmedeki tüm pürüzler halledildi ve Dikici'ye Almanya yolları gözüktü. Medya Karlsruher'in bu sene ligi sonuncu bitirip küme düşeceği görüşünde olmasına rağmen Dikici ve yönetim ligde kalınması konusunda oldukça iyimserler.

İşte ateşli taraftarımız

Hazırlık Kampı Fikstürü:

Uzun soluklu bir kariyer olacağını umuyorum arkadaşlar. Yorumlarınızın da bana devam etmem için daha da şevk vereceğini unutmayın.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İlk mesajın benden olsun.başarılar..İnşl.Karlsruher'i istediğin yerlere getirirsin..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılar arkadaşım umarım karlsruhe nin bu sene bundesliga da yaptıklarını sende oyunda yaparsın

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Kolay gelsin transfer çalışmalarını ve taktiğini bekliyoruz...
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    IZmir-ANtalya

güzel takım sürpriz bekliyoruz senden

Başarılar dostum. Takımı iyi yerlere getireceğinden eminim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Takım hazırlık kampına geç girdiğinden tüm oyuncuların kondisyonları berbattı. (%70lerde.) Hazırlık maçlarında beklenen verimi alamamakla birlikte, taktiği oturtmakta kolay olmadı açıkçası. Oyuncuları tanımıyordum, onlar beni tanımıyordu. Ama yavaş yavaş birbirimizi tanımaya başladık. Taktik de oturmaya başladı. Sahaya düzenli çıkaracağım 11'i de şöyle böyle çıkardım aklımda.

Takımdaki en büyük problem defans sıkıntısı. 2. ligde anca oynayacak kalitede defanslarımız var malesef. Çok aradım defans oyuncusu kulübümüze uygun fakat kısıtlı transfer imkanlarından dolayı aradığım özellikte oyuncuları kulübümüze gelmesi konusunda ikna edemedik. Hala sıcak temasta olduğumuz birkaç oyuncu var, görüşmeler sürüyor. Haberdar edicem sizi.

Gelelim hazırlık kampına..

Takımım hücum bakımından en iyi takımlara taş çıkartabilecek oyunculara sahip. Tek sıkıntımız kötü defanslar ve kolay gol yememiz. Hazırlık kampının ilk 3 maçında tamamen farklı taktikler denedim. Taktiği oturttum denilebilir. İleriki maçlarda görücez bunu hep birlikte..

Liga-Pokal Çeyrek Final Maçı

Maça iyi başlayan taraftık, golümüzü de bulduktan sonra hücumdan taviz vermeden önde baskıyı sürdürmekti amacım. Fakat golden hemen sonra kornerden gelen yan topta golü buldu Schalke. Maç boyunca yapılan inanılmaz defans hataları Schalke'yi kolay sonuca götürdü. Ancak hazırlık maçlarında atılacak tarzda goller attılar kalemize. Moralimizi bozmadan buna bir çare bulmayı düşünerek ayrıldı Schalke'den.

DFG-Pokal 1. Tur Maçı

Maçın başından sonuna kadar rahat ve üstün oynayan taraftık. Maçı da rahatça kazandık.

Transferlerimiz..

Kesin olmasa da şimdilik taktiğimiz şu şekilde;

8. Default

kalou çok iyi transfer başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim umarım hedeflediğin başarılara ulaşırsın.Ayrıca Kalou süper transfer.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Kalou iyi transfer. Taktiğin de vasat bir takım için iyi gibi. Sana güveniyorum

sakary Ali Misafir

kolou mükemmel oyuncu değişik bir kariyer olacak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Teşekkür ederim yorumlarınız için arkadaşlar. Biraz sonra güncelleyeceğim kariyeri

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

Kalou iyi transfer kardeş devamını bekliyoruz yeni maçlar filan elkkle yapınca başarılar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ve lig başladı..

Baştan sona sıkıcı bir maçtı. Karşılıklı ataklarla başladı maç. 22. dakikada Herta kalecisinin uzun degajında defansımız hazırlıksız yakalandı malesef. Rakip santrafor ile kalecim harektelendi 18in dışına doğru. Kalecimin boşa çıkması ile top ağlarımıza gitti. Bulduğumuz şansları değerlendiremedik ve maç 1-0 bitti. Kısır bir maçtı da denebilir.

Ortada geçen bir maçı şanssızlıkla kaybettik. Gerçektem umut verici bir futbol vardı sahada. Kalou'nun penaltıyı kaçırmasıyla yıkıldık. Yazık oldu ama olsun.

Nedenini anlayamadım fakat bize çok ters bir futbol anlayışı ile oynadılar. Malesef tek kale oynadılar ve maçı hakkederek kazandılar.

Bu maçlar sonucu takımın gidişatını iyi görmeyerek taktiksel değişiklere gittim. Olumlu sonuç alacağımı umarak.

Yeni taktiğimi hazırladıktan sonra devam ettim lige..

İlk maçımızda olumlu sonuç aldık fakat pivot santraforumuz Kennedy nin sakatlığı hepimizi üzdü. Neyseki 1 hafta sonra sahalara dönecek.

Maçın başından sonuna kadar gol arayan taraf bizdik. 90+3 te Babatz'ın mükemmel golüyle 3 puanı aldık.

Lig tablosu:

Devamı gelecek arkadaşlar takip etmeye devam edin

Yükseliş var, umarım devam eder

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

başarılar dilerim bekliyoruz....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

başarılar ve yükselişler ...

sakary Ali Misafir

yeni taktik işe yaramış bir seri yakalarsın umarım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyi gidiyorsun tebrikler
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

daha da yükselirsin umarım başarılar..
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Devamını bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yeni taktik işe yaramış ve yükselişe geçmişsin tebrikler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bundesliga 6. Hafta Maçı

Bundesliga 7. Hafta Maçı

Bundesliga 8. Hafta Maçı

Bundesliga 9. Hafta Maçı

Bundesliga 10. Hafta Maçı

Bundesliga 11. Hafta Maçı

DFB-Pokal 2. Tur Maçı

Bundesliga 12. Hafta Maçı

12. Hafta Sonunda Lig Tablosu

Beklentilerin üstündeyiz fakat daha da iyi olabilirdi. Yükseleceğimize inanıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

bu dönemi en az kazayLa atLatabiLirsen iLk 8e feLan girersin umut var takımda

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Biraz daha düşme hattından uzaklaşman gerekiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu kadar mı kariyerin takipçisi yahu?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Düşme potasından biraz daha uzaklaşırsan rahatlarsın..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evet devam edelim..

Bundesliga 13. Hafta Maçı

Ligin son sıralarındaki Rostock'a karşı tek kale oynadık maç boyunca. Verdiğimiz ilk kontratakta defans hatası ile yedik golü ve telafi edemedik. Yazık oldu.

Bundesliga 14. Hafta Maçı

Tam bir gol düellosuydu.. 2 takım da birbirine üstünlük sağlayamadı malesef.

Bundesliga 15. Hafta Maçı

İlk yarı müthiş bir oyun ortaya koyarak 2-0 öne geçtik. Skoru korumayı bildik 2. yarıda.

Bundesliga 16. Hafta Maçı

Ligin dibine kazık atmış bir rakip vardı karşıda. İYi başladık 2-1 öne geçtik fakat son 15 dakikada yediğimiz gollerle yıkıldık.

Bundesliga 17. Hafta Maçı

Devre arasından önceki son maçımızda maç boyu saldıran taraftık. Aradığımız golü Kennedy ile kornerden bulduk.

Ayın Oyuncusu Kennedy!

Ve 1 Ocak.. Ara transfer dönemi geldi.. Alican Dikici yönetimle yaptığı görüşmelerden sonra kulüp için yaklaşık 5m$ lık bir transfer bütçesi ayrıldı takıma.

Dikici maaş bütçesini yaklaşık 800 Bin$ aştığı transfer bütçesinden yaklaşık 2m$'lık bir aktarım gerçekleştirdikten sonra geri kalan para ile transfer

çalışmalarına başladı..

İlk olarak Hasebe Makoto'yu kiraladık yıl sonuna kadar.. Fakat biraz sonra açıklayacağım transferlerden dolayı yedek oturmakta..

Ve bomba transfer Ali Karimi! Ortasahanın göbeğini çekip çevirecek bir oyuncu aldığımıza inanıyorum.. Transfer Bedeli; 1.3m$

Zvjezdan Misimovic'i de kiraladık fakat kulübede oturuyor..

Vee son transferimiz Ali Karimi'nin yanına bir orta saha oldu.. İlhan Şahin.. Transfer Bedeli; 750Bin$

Bunlar da oyuncular profilleri..

Kadromuzu biraz daha güçlendirdikten sonra lige devam ettik..

Bundesliga 18. Hafta Maçı

Üstün oynayan taraf bizdik fakat karşılıklı gollerle 1 puana razı olduk.

Bundesliga 19. Hafta Maçı

Güçlü rakip üstümüze geldikçe geldi. Attıkça attı.. Malesef boyun eğmek zorunda kaldık rakibe.

Bundesliga 20. Hafta Maçı

Kariyerimdeki en harika maçtı.. Futbol olarak ezici bir oyun oynayan Karlsruhe rakibi darmaduman etti.. Oyuncular da deşarj oldu..

Bundesliga 21. Hafta Maçı

Tempolu ve bol pozisyonlu bir maçtı.. Karışılıklı gol duellosu gibiydi. Şanslı olan taraf onlardı..

Bundesliga 22. Hafta Maçı

Tamamen üstün futbolumuzun hakkını 2-0lık skorla aldık..

Bundesliga 22. Hafta Puan Durumu

Yorumlarınızı bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim yaptığın transferlerle beraber toparlanmışsın ve 10.luğa yerleşmişsin.

sakary Ali Misafir

kennedy gol kralı olucak böle giderse

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri