Quote Originally Posted by anilton View Post
Evet benimde dikkatimi en çok çeken bu oldu.Yaşadığı sakatlıklardan dolayı korkuyor olsa gerek pozisyon alamıyor eskisi gibi...
ayrıca tackle yapma konusunda da eskisi kadar kendinden emin ve güvenli değil gibi görünüyor...

Bu arada Koray dan, Aydın Karabulut ile ilgili bir iki ricam olucak, tabi kendisi de katılırsa, Aydın Paf Maçlarında (tv den gördüğüm) gerek sağdan gerekse soldan oyunda olduğu sürece kornerleri kendisi kullanıyor (sol ayağıyla kullanıyor 2 taraftanda) ve özellikle sağ kanattan kale sahasına oldukça etkili ve kavisli ortaları var, bu nedenle Aydın ın corner özelliğini tekrar gözden geçirebilir misin acaba (sanırım 10 verilmiş oyunda) ? Ayrıca daha önce de belirttiğin gibi çok değişik bir oyuncu, anlaşılması sınıflandırılması gerçekten zor bir oyuncu ama bence en dikkat çeken özelliklerinden biri oyun görüşü, ve çabuk düşünüp düşündüklerini oyuna aktarmaya çalışması gibi geldi bana, vision ve decision konusunda senin de düşüncelerin aynı paralel de ise bazı oynamalar mümkü olabilir mi?

ayrıca koray şanlı paf maçların da genelde stoper mi oynadı, yoksa benim izlediğim 2-3 maçta zorunluluktan mı orda görev yaptı?

yanıtlarını bekliyorum, saygılar...