Transferler oldukça iyi başlamışlar bence ligeGüzel kariyer olmaya aday.
Tebrikler Eralp.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
başarılar transferler ve gidişin gayet iyi
Güzel formalar EralpTransferler güzel.Maçlar güzel.Taktik güzel.Bundan iyisi mi olur yahu
Başarılar dilerim potansiyelli genç![]()
Last edited by GReeN BeReT : 30.Haziran.2008 at 01:37 Reason: Ne facepack i yahu forma yazacaktım :D
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Sivas beraberliği kötü olmuş toparlanman gerek
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Tebrik ederim Eralp Sivas maçı hariç süper gidiyorsun.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Evet çok iyi başladılar lige murat abi bütün transferlerimden çok memnunum.. ayrıca güzel kariyer olmaya aday adayı göstermenize çok sevindim
Teşekkür Ederim Kazma
Teşekkürler Emreciğim yorumun için evet bende bir potansiyel var
Zaten Toparlandım merak etme..
Teşekkürler Yunus
turu biraz zor geçmişşin ama geçmişsin
Evet turda zorlanmışsın
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Ewet zorlanmışın ama geçmişin daha da iyi olursun inşallah devam et kardeş başarılar
Devamını bekliyoruz
Futbolcu Bilgileri
guzel gidiyorsun devamini bekliyoruz .avrupada başari isteriz
Ligde iyisin ama uefada değil![]()
Agouda ii transfer fb galibiyeti güzel olmuş uefadan elenmen büyük şok
devamını bekliyoruz
Teşekkür Ederim Avrupa da başarı gelecek emin olun.
Yakın UEFA'da da güzel günler göreceğiz
Ahh Ahh arkadaşım keşke biraz daha dikkatli baksan resimlere ben UEFA'dan elenmedim turu geçtim deplasman golüyle.
Aslında zor olmadı 90 dakika tek kale oynadım ama bir türlü gol atamadım
Teşekkür Ederim daha iyi olcağımdan emin ol.
Liderlik süper, devamını bekliyorum
Futbolcu Bilgileri
Gruptan rahat çıkacağın düşüncesindeyim. Yine de asıl maçlara![]()
Bu gruptan rahat çıkarsın.Lazio,Sparta Prague ve sen çıkarsın.
Ligde zaten mükemmelsin ona yorum yapmaya gerek yok EralpŞl grubundan rahat çıkarsın en kötü ihtimalle 2.olursun.
Evet haklısın grupta Lazio dışında beni zorlayacak takım yok
Aynen katılıyorum
Yorumun için sağol yunuscum evet ligde iyiyim ayrıca şl değil UEFA
Evimde Çalışma odamda yeni antrenman programları üzerinde çalışırken birden açık olan faks makinamdan bir kağıt geldi. Hemen çalışmayı bıraktım ve kağıdı okumaya başladım faks Levante klübünden geliyordu satılık listesine koyduğumuz Hasan Şaş'a teklifte bulunmuşlardı. Teklif biraz istediğimiz miktarın aşağısındaydı ama sonuçta 31 yaşında bir futbolcu için bir daha bulamayacağımız bir teklifte olabilirdi hemen faks yoluyla kabul yazısını yolladım ve 3-4 gün içinde Levante Hasanla da anlaştı ve transfer onaylandı.
Hasan Şaş Ocak Transfer Döneminde Levante Klübüne imza atıcaktır Kamuoyuna duyurulur!..
güzel kariyer eralp taktiğin enterasan transferler güzel başarıların devamını dilerim
Kaça verdin Hasan'ı onu yazmamışsın![]()
benden de sana bir başarılar dilryeyim dedim sen herkesin kriyerini takip ediyorsun yorum yazıyorsun birazda biz senin kariyerini takip edelim![]()
Eralp kariyer bayağı güzel gidiyor.Uefa kupasında bayağı zorlu maçlar oynayacaksın sıradaki rakibinle.Rakibini biliyorum ama ben demeyeyim ki heyecanı kaçmasınLigde harika bir gidişatın var.Umarım çakılırsın
Hasan Şaş'ı göndermen iyi olmuş.Bence seneye birkaç oyuncu daha elinden çıkartıp kadroyu iyice gençleştirmelisin.Galatasaray'ın yeni Agouda lara ihtiyacı var
![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Hasan Şaş'ı göndermen iyi olmuş... Ne kadar aldın transferden
Futbolcu Bilgileri
Teşekkür Ederim Ferdi
Teşekkürler
Hiçte bile çakılmıycam emreevet kurtuldum hasan şaş tan. Evet yeni agoudalar alıcağım seneye
Klubümüz bu transferden 400 milyar kazanmıştır
PSV'yi Ali Sami Yen'de yenebilirsin...
Futbolcu Bilgileri
PSV'yi geçersin Eralp ligde zaten şimdiden şampiyonsun![]()
Devamını bekliyoruz Eralp
Futbolcu Bilgileri