1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: [11] Pavel Nedved

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by cagriadilkilic View Post
    fazla yeteneklı olmadıgına emınım
    bu mesaja sadece derim hiç bir maçını izlemediğindende ben eminim . Dünyaca ünlü adama yeteneksiz diyorsun

Nedvedi fifadan tanımıştım (daha bukadar ünlü olmadan önce ) baktım süper oynuyor sonra gerçektede takip etmeye başladım Bi ara fotogol de Galatasarayı Nedved Bombası diye bir haber çıkmıştı ister istemez inandım belkide inanmak istedim Ama maalesef yalan haber çıktı Olsun ben genede her sene Galatasaray formamın arkasına NEDVED yazdırıyorum

Şimdi tek ümidim Galatasarayın Juve ile eşleşmesi ve o efsaneyi canlı olarak görebilmek

Daha çok kendimi anlatan bir yazı oldu demi

Youtubede çok güzel videoları vardı fakat kapalı olduğu için yayınlayamayacağım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

aktif futbol yaşantısını sürdüren Ryan Giggs ile beraber türünün 2 örneğinden birisidir kendisi..fazla söze gerek yok..efsane..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Şimdi tek ümidim Galatasarayın Juve ile eşleşmesi ve o efsaneyi canlı olarak görebilmek
    2007'de bu mesajı yazmışım buraya. Hala bekliyoruz

Bu arada İyi ki doğdun reis !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Önceki mesajlara baktım da 2007'de bunu yazmışım 2013'ün sonunda kısmet oldu

Darısı 2014'ün Şubat'ında Trabzon'da inşallah

Mesaj Yetkileri