Sayfa 206 / 492 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306 ... SonSon
6,151 ile 6,180 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006

Robben bile doğru dürüst oynayamıyor o sistemde,Malouda ne yapacak?
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Robben doğru dürüst oynayamıyoki ztn sürekli sakat... Form tutamıyo...

Fulham hep Ingiltere'de parlamis veya oynamis oyunculari,Amerika'li oyunculari ki Amerika futbol acisindan geri kalmis bi ulke ve teknigi olmayan yeteneksiz Iskandinavlari (genelleme yapmiyorum Fulham'in aldiklarindan bahsediyorum) aliyor sadece belki Claus Jensen bir istisna veya eski Fulham'li Niclas Jensen.Bjorn Runstrom takima ne katti?Heidar Helguson cok parlayabildi mi?Fulham nasil 16.oldu?(17 de olabilir emin degilim)Bunlarin cevabi cok basit.Transfer politikalari cok kotu.Her sene kesin bir Amerikali takima geliyor.Dempsey,McBride,Bocanegra...Fulham bu politikasini degistirmezse hep oyle kalacak.Ayrica hep Ingiltere'de oynamis futbolculari tercih ediyorlar.Bu niye ben hala anlamis degilim.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

malouda kaliteli biri nereye gitse oynar

Default Hargreaves Manchester'la imzaladı

Hargreaves Manchester'la imzaladı
    Premier Lig takımlarından Manchester United, daha önce anlaşmaya vardığı Owen Hargreaves'le 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Manchester United, Bayern Münih'in İngiliz ortasaha oyuncusu Owen Hargreaves'i renklerine kattı.

Net bir rakam verilmemekle birlikte United'la 4 yıllık sözleşme imzalayan 26 yaşındaki futbolcunun İngiliz kulübüne yaklaşık 26 milyon Euro'ya mal olduğu belirtiliyor.

İngiltere Milli Takımı’nda da forma giyen Hargreaves, transferiyle ilgili olarak, "Bayern Münih'te geçen 10 yıl rüya gibiydi. Onlar için herşeyin en iyisini diliyorum. Transferim biraz zaman aldı ama yeni kulübümde başarıyı en kısa sürede yakalamak istiyorum" dedi.

Bayern Münih'le 4 Bundesliga şampiyonluğu yaşayan genç futbolcu geçen sezon Alman kulübünde başarılı bir performans sergileyemedi. Sezon başında kaval kemiği kırılarak şanssız bir yıl geçiren Hargreaves, sadece 9 maçta forma şansı buldu.

NTVSpor

Nesil
    2006

Koskoca bir sezonda 9 maç oynayan bir oyuncu için 26 milyon euro,Bayern işini biliyor
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

iyi oyuncu fakat para fazla geldi bana

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

26 milyon euro çok para ama başarılı olacağını düşünüyorum.....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ferguson genç oyuncuları alıp yetiştirecek demekki sözleri bunu söylüyor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şüpheli olmakta haklı bu yaşa kadar kendini göstermemişse birşeyler aranabilir bunun altında.Ama bu turnuvada iyi oynadı büyük liglerde belki oynayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Barcelona'nın oyuncusu olamaz Westham onun için iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fiyat uygun kendini fazla geliştiremedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Chelsea için süper bir transfer olur ama Madrid satarmı orası şüpheli.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Robinho süper yetenek ama Real Madrid satmaz sanırım

Arshavin fizik olarak çok zayıf zaten, boyu kısa ve fiziği de iyi değil, ikili mücadelelere giremez kolay kolay ve Wenger'in dediği gibi zorlanabilir. Wenger diyorsa bir bildiği vardır, bakalım bu sezon transfer olursa göreceğiz bunu.

Default "Scolarili Chelsea'de oynarım!"

Hayal kırıklığı yarattığı 2007/08 Sezonu'nun ardından Barcelona'dan ayrılacağı tahmin edilen süper yıldız Ronaldinho daha önce Brezilya Milli Takımı'nda da birlikte çalıştığı Luiz Felipe Scolari'yi takımın başına getiren Chelsea'de oynamak istediğini dile getirdi.

"Şu anda Barcelona'nın oyuncusuyum ve formasını giydiğim kulübe saygı duyuyorum. Ayrılacak olursam da güzel bir geçmişimizin olduğuna inandığım Scolari'yle yeniden çalışmak isterim."

"Scolari'nin benimle ilgilendiğini duymak guturumu okşuyor, O çok iyi bir teknik direktör. Eğer kendisiyle yeniden çalışma imkanım olursa bundan keyif alırım."

"Kariyerimin düşüşe geçtiği iddialarına katılmıyorum. Hayatımda değişen çok şey olmadı, futbola ilk başladığım zamana oranla daha çok insan tarafından tanınıyorum o kadar."

Takımdan ayrılacağı düşünülen Brezilyalı süper yıldız Ronaldinho daha önce birlikte çalıştığı Luiz Felipe Scolari'yi takımın başına getiren Chelsea'de oynamak istediğini dile getirdi.

Ajansspor Dış Haberler Servisi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ronaldinho transferide kesinleşse artık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok sık sakatlanan iyi bir oyuncu carrick ile iyi işler çıkarır

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Liverpool'da başarılı olabileceğini pek sanmıyorum.Zaten Atletico'daki oyununuda çok çok iyi bulmuyordum.
    nerde başarılı olcak Adana Demirspor'da mı??
    Fernando Torres şu an dünyadaki en iyi oyunculardandır.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Lennon'dan çok şey bekleniyordu ancak kanıtlayamadı kendini.Fiyat çok uygun başka bir Premier Lig takımına giderse kendine gelebilir..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

arshavin rus liginde oynamaya devam etsin bence 2 macta büyük toplu oldu 26 yasına kadar neredeydi !!

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

bence robinho chelsea da tutunamaz fizik gücü olarak oyun hızı olarak ingiltereye bircok brezilyali ayak uyduramiyor zaten robinho da bunlardan biri olma ihtimali oldukca güçlü robben bile tutunamadi chelsea da ....

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

Almanya macındaki performansını gördükten sonra chelsea taraftari ondan cok sey bekleyecektir.Bence cok isabetli bir transfer

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Lampard gibi gidip sadece şut vurmayacak oyun kuracak atıcak attıracak rahat doldurur Lampard'ı yerini

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Lampardın yerini doldurur iyi transfer

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Yeni Ronaldinho 'tamam'

M.United'ın Porto'dan yeni transferi 19 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Anderson için yaşanan çalışma izni problemi için sürdürülen çabalar sonuç verdi.

Futbol otoritelerince Yeni Ronaldinho olarak adlandırılan yıldız isim ilk başvurusunda Ada'da çalışma izni alamamıştı. Konu ile ilgili olağanüstü olarak toparlanan ve kulübün avukatlarını devreye sokan İngiliz ekibi Anderson için bir ikinci başvuruda daha bulundu ve bu başvuru kabul edildi. Bu gelişmeyle birlikte Anderson'un gelecek sezon Premier League'de oynaması kesinleşti.

Kırmızı Şeytanlar Anderson'u 18 milyon paund karşılığında Porto'dan transfer ederken, bu oyuncunun transferi ile birlikte Sporting Lizbon'dan bir başka yıldız isim olan Nani'yi de kadrosuna katmıştı.

Anderson ise çalışma izni probleminin çözülmesinin ardından yaptığı açıklamada, "Artık daha heyecanlıyım. 19 yaşında bir futbolcunun M.United'da oynayacak olması gerçekten inanılmaz bir şey" dedi.

Genç futbolcu U-20'den yükseldiği Brezilya Milli takımı ile ilk deneyimini Copa America kapsamında geçtiğimiz gün Meksika karşısında yaşamıştı.

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Gerçektende yeni Ronaldinho , Manchester bu sene iyi transfer yaptı , İngiltere

ligi çok zor olduğundan kesin başarılı olur diyemicem bu Ronaldinho içinde geçerli

bence

Manchester Ünited çok yararlı bir transfer yaptı... Büyük faydaları olucak Manuya... Brezilya nın yeni yeteneklerinden...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence Ronaldinho'dan daha iyi olacak... Ferguson onu iyi pişirir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Manchester'ın genç oyuncuları bu kadar yüksek bonservis bedeliyle transfer etmesini hep taktir etmişimdir..Cristiano Ronaldo,W.Rooney ve şimdi yeni Ronaldinho olarak gösterilen Anderson..Harika işler yapıyor yönetim ve Alex Ferguson..
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Mesaj Yetkileri