1 ile 30 arası toplam 486 sonuç

Konu: Turksportal Masaüstü 2008 İçeriği

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    İlk önce emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Benim v1.0'de 'Çeviri Problemleri' başlığında belirttiğim onlarca hata vardı. Bilmiyorum sorun benden mi kaynaklanıyor (gerçi kulüp güveni falan Türkçe oldu) ama şimdi bir baktım hâlâ 'Kiracılar' yazıyor hâlâ 'TFF 2. Lig Yükselme' yazıyor 'TFF 2. Lig' yazacağına. Hayır yani, bizim bu problemleri belirtmemiz bir işe yaramıyorsa boşuna yazmayalım, bunu öğrenmek istiyorum sadece. Yazdıklarımız kaale alınıyor mu?

Bir de, şuan nereye yazacağız çeviri hatalarını? Yarından itibaren gördüğüm hataları yazmaya başlayacağım da...
    Niye kaale alınmasın güzel kardeşim?

Sorun senden kaynaklanmıyor, update içerisinde kullanılan dil dosyasında bir sorun olmuş hata bundan kaynaklanıyor.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Niye kaale alınmasın güzel kardeşim?

Sorun senden kaynaklanmıyor, update içerisinde kullanılan dil dosyasında bir sorun olmuş hata bundan kaynaklanıyor.
    Tamam, peki. Ben zaten kimseyi suçlamak istemiyorum ama o mesajı yazalı belki 1, belki 1,5 ay oldu ve hâlâ düzeltilmediğini görünce insan ister istemez "Neden?" diyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Tamam, peki. Ben zaten kimseyi suçlamak istemiyorum ama o mesajı yazalı belki 1, belki 1,5 ay oldu ve hâlâ düzeltilmediğini görünce insan ister istemez "Neden?" diyor.
    Şu an ayrıntılar önemsizdir bence, asıl olan işin kendidir..

Teşekkürler Turksportal Ekibi...

Mesaj Yetkileri