Quote Originally Posted by EmperoR View Post
Fatih Terim yönetiminde cok iyi top oynadigimiz söylenemez,bu sampiyonada sans yanimizdaydi,iyi futbol oynamadik(Almanya ve bazi maclarin son dakikalari haric)ama futbolcular iyi motive olmuslardi Fatih Terim tarafindan.Bu turnuvadaki basarimizin sirri bu zaten.Kaybetmeme istegi,hirs,inanc ... Bu yönden Fatih Terim basarilidir,Milli takima kazanma ruhunu asilamistir.Ama gerek oyuncu secimlerinde gerek taktik secimlerinde basarisiz oldugu alanen ortadadir.Eger düzgün bir kadro ile gelseydik Sampiyonaya bence daha basarili olurduk.

Ayrica mactan hemen sonra istifa etmesi isin sov kismiydi,bunu kimse inkar etmesin.

Dilegim küstürdügü yildizlarla barismasi,onlarin gönlünü almasi ve 2010 icin düzgün bir kadro hazirlamasi.
Virgülüne kadar katılıyorum, muhteşem yorumlamışsın

Terim ile devam kararına üzüldüm açıkçası, maaşı da artmış %100, yıllık 3,4 milyon YTL, ayda 284 bin YTL alacakmış, fazla bir maaş, bence haketmiyor.

Terim resmen şov yaptı, güven tazelemek için böyle bir girişim yapması doğru değildi. Soyunma odasında gidiyorum deyip de sonra gitmemek şovunun kanıtı oldu. Avrupa'dan teklif almadığı da ortaya çıktı bana göre, eğer teklif alsa kesin giderdi.

Terim ile bundan sonra ne yapacağız, çok merak ediyorum. Bir kere Yıldıray gibi bir oyuncuyu kaybettik, Terim varsa ben yokum dedi, bir daha gelmez. Halil Altıntop, İbrahim Kaş, Mehmet Topuz gibi isimler de çağrılmaları durumunda aflarını isteyeceklermiş, spor yazarlarının öyle bir görüşü var. Bu turnuvaya hakettiği halde çağrılmayanları tekrar takıma kazandırmamız çok zor görünüyor, Terim olduğu sürece kolay kolay gelmezler artık.

Motivasyon konusunda dünyanın en iyi teknik direktörü Terim olabilir ama teknik-taktik anlamda yeterli olduğunu düşünmüyorum, ama dediğim gibi motivasyon açısından bir numara, zaten başarılı olmamızı sağlayan da buydu.

Hayırlısı olsun, umarım hayırlı olur, eğer başarısız sonuçlar alıp da Terim'i kovmaya kalkarsak inanılmaz bir tazminat ödemek zorunda kalacağız, 3.4 milyon YTL'den 4 yıllık tazminat, 13.6 milyon YTL, o zaman çok kötü olur.