Sayfa 72 / 142 İlkİlk ... 2262707172737482122 ... SonSon
2,131 ile 2,160 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Rezaletin alası yuh

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aziz Yıldırım hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum.

Zico ilk geldiği zaman takımı şampiyon yapmasına rağmen oynattığı oyun beğenilmiyordu.Basın ve taraftar tarafından sürekli gönderilmesi gerektiği vurgulanıyordu.Aziz Yıldırım o zaman Zico'nun arkasında durmuştu ve 2.senesinde Zico Fenerbahçe'ye Avrupa'ya yaşamadığı ve yaşamayı uzun süredir beklediği duyguları yaşattı ama ligde şampiyon yapamadı takımını.Bu sefer Aziz Yıldırım arkasında durmadı.

İlk senesinde Zico'yu göndermediği zaman ve 2.sezon Avrupa'da başarılı olduğu zamanki düşüncem Aziz Yıldırım Türk futbolun kanayan yarası istikrarın ne kadar önemli olduğunun farkına varmış olmasının güzel bir şey olduğuydu.Ama bugün görüyorumki Aziz Yıldırım'ın kriteri istikrar değil ligde şampiyonlukmuş.Daum'uda ligde şampiyon olamadığı için göndermişti.

Bu konuda tam olarak kendisini geliştirememiş demekki Aziz Yıldırım.He belki Aragones Zico'dan daha başarılı olur orası belli olmaz ama geçen sezondan aldığı tecrübelerle Zico bu sene hem ligde hem Avrupa'da başarılı olabilirdi..

Bu yazıyı yazmamın sebebi Ntvspor'u seyrederken alt yazıda Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalardan birisinin şöyle olmasıdır."Yeni teknik direktör ile anlaşmamızda geçen seneki kaçan şampiyonluğun etkisi var."

Bakalım Aragones bu sezon ligde takımı şampiyon yapamazsa sonu ne olacak? Hep beraber göreceğiz..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 02.Temmuz.2008 at 00:22

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Aziz Yıldırım
    ...

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde gelinen yere, kazanılan başarılara rağmen, yurtiçinde belirlenen hedeflerinin gerisinde kalmamız, çok kolay bir şekilde elde edebileceğimiz şampiyonluğu kaçırmamız ve bu nedenle tüm camiamızda yaşanan burukluğu ortadan kaldırma düşüncemiz yeni teknik direktör arayışımızda etkili olmuştur.

Eğer kazanılan bir takım başarılar nedeniyle, bir takım başarısızlıkları göz ardı etmeye, tolere etmeye kalkarsak, bunu Fenerbahçe'de gelenek haline getiririz ki, bu da Fenerbahçe'nin geleceği açısından çok büyük bir tehlike oluşturur. Fenerbahçe yarıştığı her kulvarda, gelinebilecek en üst seviyeyi kendisine amaç edinmiş bir kulüp ve camianın adıdır.
    ...
    Aziz Yıldırım kaçan lig şampiyonluğuna çok sinirlenmesinin bir nedeni de futbolcuların maç seçmesi olabilir. Bunu engelleyemediği için Zico'nun da ipi çekildi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence bu bahsedilen durum bu senede söz konusu olsaydı o zaman Aziz Yıldırım kararında %100 haklı diyebilirdik.Geçtiğimiz sezon şampiyon olunsaydı bu durum göz ardı edilecekmiydi? Tamamen kaçan şampiyonluğa değilde kaçış sebebinden dolayı Zico'ya yol verilmiş olmasından dolayı Aziz Yıldırım'a hak verebiliriz ama yinede istikrar yanlısı bir tutum sergilemesi kulüp menfati için daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Daha öncede dediğim gibi belki Aragones daha başarılı olur bu durum hiç gündeme gelmez ama Aragones yönetimindeki Fenerbahçe başarılı olamazsa (özellikle Avrupa'da) bu konununu gündeme geleceğini düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

@Semsi,katılıyorum görüşlerine yani bir takımda istiktar olması lazım dimi Manuyu 21 yıldır aynı adam yönetiyor Dünya'nın en önemli devlerinden biri haline getirdi.A.Yıldırım kişiliği itibarıyla sabırsız kanımca ama cok cok büyük basarılar sabırla gelir.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Aziz Yıldırım kaçan lig şampiyonluğuna çok sinirlenmesinin bir nedeni de futbolcuların maç seçmesi olabilir. Bunu engelleyemediği için Zico'nun da ipi çekildi.
    Geçen sezon'un suçluları sadece futbolcular ve teknik ekip değil geçen sene herkes şampiyonlar ligine o kadar odaklandı ki herkes ligi boşladı en baştada taraftar. CL maçları hariç tribünlerin yarısı hep boştu bence ilk başta taraftar istemeli. İstemeliki takımıda buna teşvik etsin.

Geçen sezon kaçan şampiyonluk için bir suçlu aranıyorsa bu sadece td değil tüm camiadır

Başkanın sözlerini çok doğru buluyorum. Dediklerinde çok haklı.

Biz bu ligi domine etmeliyiz, gerek ekonomik gücümüz, gerek stadımız, gerek kadromuz, gerek camiamız, gerek taraftarımızla. Her şeyimizle üstünüz diğer takımlardan ve bunu da kullanarak ligi domine etmeliyiz, tıpkı Lyon'un yaptığı gibi. Fransa'nın tek patronu Lyon, her yıl ligi domine ediyorlar, biz de onlar gibi bunu yapmalıyız. Mesela bir 3 yıl üst üste şampiyonluk olsa, inanılmaz büyük başarı olur.

Avrupa'da başarı çok önemli ama biz ikisini birden yapmalıyız, esas o zaman çok başarılı oluruz. Hem ligde şampiyon, hem de Avrupa'da başarılı olursak o zaman herkes memnun olur. Avrupa'da başarı nedir, o da önemli, şimdi biz mutlaka her yıl istikrarı sağlayıp grupları geçmeliyiz, daha sonra da üstlere oynamalıyız. Bundan sonra 5 yıl boyunca grupları dahi geçemezsek, o zaman anlamı olmaz. Avrupa'da önce istikrarı sağlayıp, sonra da daha üst yerlere gelmeliyiz, yarı final gibi, final gibi.

Biz bunları yapacak potansiyele sahibiz, başkan da bunu biliyor ve bunu istiyor, bunun için de Zico ile yollar ayrıldı zaten. Zico kendi kariyeri uğruna ligi boşladı ve sonuç hüsran oldu. Eğer Avrupa'da yarı finale kalmış olsaydık, o zaman şampiyonluk kaçsa bile Zico kalabilirdi belki.

Başkan "bu takım yürüyerek şampiyon olmalıydı" diyor, bu sözden de anlaşılıyor neyi istediği. Başkan ligde şampiyonluğu cepte görmek istiyor, akabinde gelecek başarıları da ekstra olarak değerlendiriyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

@Jesus_FB

Kimse taraftara suç atmasın. Avrupa nın en pahalı bilet satan takımlarından biriyiz ve Türkiye nin ekonomik durumu belli. Ülkenin bir çoğu karnını doyuramıyorken insanlardan iki haftada bir 30-40 ytl bilet, yol, yemek parası vs bekleyemezsiniz. Kıytırık anadolu takımı maçına 30-40 ytl bilet çıkar, tribünlerin bir numaralı grubunun olduğu tribüne sırf onlarla inatlaşmak için kombine çıkarma, sonra taraftar suçlu olsun. Tabi boş olacak stad nasıl verecek bu insanlar sürekli bu paraları. Aziz Yıldırım, insanlara kulubü daha iyi yerlere getirmek için bilet fiyatları böyle diyor fakat tribünler boş. Bileti 20 ytl yapsa şuan ki kazandığı parayı yine kazanacak artı tribünler her maç dolu olacak. Her şeyi iyi hoşta başkanın, koskoca Fenerbahçe tribünlerini yedi bitirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Marca: Real Betis, Aurelio'yu alabilir

İspanyol Marca gazetesi, Fenerbahçeli Mehmet Aurelio'nun Real Betis kulübüyle sözleşme imzalayabileceğini iddia etti.

Aurelio, EURO 2008'deki başarılı futboluyla Avurpa kulüplerinin ilgisini çekmeyi başardı.

İspanyol spor gazetesi Marca, Real Betis Kulübü'nün, Fenerbahçe'de oynayan milli futbolcu Mehmet Aurelio'yu transfer etmek için görüşmelere devam ettiğini yazdı. Gazete, ''Önümüzdeki saatlerde transfer gerçekleşebilir'' iddiasında bulundu.

Real Betis'in, Aurelio'ya 3 yıllık sözleşme teklif ettiği, ancak ekonomik konularda anlaşmanın henüz sağlanamadığı ileri sürülüyor.

Aurelio ile ayrıca Deportivo'nun, Villarreal'ın ve iki İngiliz kulübünün de ilgilendiği belirtiliyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default 'Reddedilemezdi'

Fenerbahçe´den ekonomik olarak geri çevrilemeyecek bir teklif aldığını açıklayan Luis Aragones, "Sıcak taraftara sahip büyük bir kulübe gidiyorum" dedi.
    2.7.2008

‘Futbol futboldur’
    İspanya Milli Takımı’nı Avrupa Şampiyonu yapan Fenerbahçe’nin yeni Teknik Direktörü Luis Aragones’ten samimi itiraf. İspanyol ABC Gazetesi’nde röportajı yapan gazetecinin, “Affet beni ama Türkiye biraz delilik gibi geliyor bana” yorumuna, tecrübeli hoca şu karşılığı verdi: “Neden? Futbol futboldur. Ekonomik olarak geri tepilemez bir teklif aldım. Taraftarının sıcak olduğu büyük bir kulübe gittiğimi biliyorum. Ayrıca her yer aynıdır. Kazanırsan her şey iyi, kaybedersen her şey kötüdür.”

Yıllık 4 milyon Euro

Ben, güçlüyüm ve güçlü olup teklif aldığım sürece teknik direktörlük yapacağım. Bu, benim işim. Ailem de bu maceraya atılmam için beni destekledi.” Aragones bunları söylerken, ABC gazetesi, Fener’in yıllık net 4 milyon Euro’dan 2 senelik sözleşme önerdiğini, ayrıca sonuca göre prim vereceğini, ev ve araba tahsis edeceğini yazdı. Marca gazetesi, geçmişte istifasını istediği Aragones’in, Madrid’de, doğduğu Hortoleza kasabasındaki stada adının verilmesini istedi. İspanyol hocanın yarın Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.

Aragones imzalıyor
    İspanyol spor gazetesi Marca, teknik direktör Luis Aragones'in bugün Madrid'de Fenerbahçe Kulübü ile resmi sözleşme imzalayacağını yazdı.

Madrid'de bulunan Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu'nun, Luis Aragones ve menajeri ile bugün masaya oturacağı ve resmi imzaların atılacağı bildirildi.

İspanyol teknik adamla, sezon başına 3 milyon Euro'dan 2 yıllık garanti sözleşme yapılacağı kaydedildi. Aragones'in gelecek cuma günü İstanbul'da olacağı da ifade edildi.

Bu arada Marca gazetesine göre Aragones, İstanbul'a teknik ekibinin tamamını getiremeyecek. Kaleci antrenörünün daha önce verilmiş sözleri olduğu gerekçesiyle Fenerbahçe'de çalışamayacağı belirtildi.

NTV Spor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aragones'ten çok övülen yardımcı ekibi gelmiyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Oyuncularımızdan Önder Turacı, sezon sonunda yaşadığı karar verme sürecindeki belirsizlikler ve transfer karmaşası nedeniyle, ön kontrat yaptığı FK Moskova takımından ayrılarak yeniden Fenerbahçe'ye dönmesinin, kendisine 250 bin dolara mal olduğunu belirterek, "Ancak bunun benim için fazla bir önemi yok. Fenerbahçe'ye değil 250 bin dolar, milyon dolarım feda olsun" dedi.
    Geçtiğimiz sezon sözleşmesi biten, ilk başlarda kulübümüzle yeni sözleşme imzalamayarak Rus takımı FK Moskova ile ön kontrat imzalayan, ancak daha sonra kendi cebinden 250 bin dolar tazminat ödeyerek bu anlaşmayı bozan ve yeniden Fenerbahçe'ye dönerek yeni anlaşma imzalayan Önder Turacı, transfer döneminde yaşadığı bu gidiş gelişlerle ilgili resmi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Temel amacının Fenerbahçe'de sürekli oynamak olduğunu belirten Önder Turacı, "Geçen sezon sonunda bir karar vermem gerekiyordu. Ben çok sevdiğim Fenerbahçe'de kalmak ve sürekli oynamaktan yanaydım. Ancak sezon boyunca kadroya girememiş, yedek soyunmak zorunda kalmıştım. Devamlılığım olmadığı için de; sakatlıklar veya oyuncu dinlendirme amacıyla yapılan kadro değişikliklerinde bulduğum şansı da iyi değerlendirememiş ve bu maçlarda pek iyi performans gösterememiştim. Sezon sonu eski hocamız Zico ile görüştüm. Beni, sahaya süreceği ideal kadrosunda düşünmediğini, açık yüreklikle bana söyledi. Bu andan itibaren, bir profesyonel olarak, başka bir takıma gitmeyi düşünmeye başladım. Şartları bana uygun gelen FK Moskova takımıyla da sezon öncesi ön kontrat imzaladım ve resmi sözleşmeye imza atmak için beklemeye başladım Ancak daha sonra Fenerbahçe'de başka gelişmeler oldu. Zico ile anlaşma sağlanamadı ve Zico takımın başından ayrıldı. Bu gelişme üzerine ben de durumumu bir kez daha gözden geçirdim ve Fenerbahçe'ye geri dönmeye karar verdim. Başkanımız da anlayış gösterdi ve Fenerbahçe'ye geri dönerek yeni anlaşma imzaladım. Fakat bunun için FK Moskova ile yaptığım ön kontratı bozmam ve 250 bin dolar tazminat ödemem gerekiyordu. Ancak bunun benim için fazla bir önemi yok. Fenerbahçe'ye değil 250 bin dolar, milyon dolarım feda olsun. Benim için öncelik Fenerbahçe'de oynamak ve şans bulmak. Önemli olan bu diye düşünüyorum" dedi.

Resmi site

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Kaleci antrenörü gelmeyecekmiş. Diğerleride mi gelmiyor yoksa
    Sanıyorum gelmek istemeyenler varmış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Resmi açıklamayı bekleyelim derim, basının bir uydurması olabilir. Bizim kulüpten 4 yardımcı antrenör geliyor diye açıklama geldiyse, ben geleceklerini düşünüyorum.

Önder'e helal olsun, geldiği günden beri hep sevmişimdir, çok efendi bir sporcu, sadece işini yapıyor ve kulübe bağlı. Umarım bu yıl hakettiği değeri fazlasıyla bulur.

Carlos'a sürpriz talip

Fenerbahçeli futbolcuların transfer haberleri İspanyol basınını süslemeyi sürdürüyor. Marca, Aurelio'nun ardından bugün de Roberto Carlos'a teklifler olduğunu yazdı. Marca'ya göre Carlos'un talibi Chelsea.

İspanyol gazetesi, Fenerbahçe'nin Brezilyalı defans oyuncusu Roberto Carlos'a İngiltere'nin Chelsea kulübünden teklif geldiğini, Chelsea'nin yeni teknik direktörü Brezilyalı Scolari'nin Carlos'u istediğini iddia etti. Haberde, Carlos'un Fenerbahçe ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen Chelsea'nin 5 milyon Avro civarında bir maaş önermesi halinde Brezilyalı defans oyuncusunun Fenerbahçe'yi bırakabileceği ileri sürüldü.

Lig TV
    Last edited by eGowiCh : 02.Temmuz.2008 at 16:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006

Default Fenerbahçe Transfer Haberleri

Oyuncularımızdan Önder Turacı, sezon sonunda yaşadığı karar verme sürecindeki belirsizlikler ve transfer karmaşası nedeniyle, ön kontrat yaptığı FK Moskova takımından ayrılarak yeniden Fenerbahçe'ye dönmesinin, kendisine 250 bin dolara mal olduğunu belirterek, "Ancak bunun benim için fazla bir önemi yok. Fenerbahçe'ye değil 250 bin dolar, milyon dolarım feda olsun" dedi.

Geçtiğimiz sezon sözleşmesi biten, ilk başlarda kulübümüzle yeni sözleşme imzalamayarak Rus takımı FK Moskova ile ön kontrat imzalayan, ancak daha sonra kendi cebinden 250 bin dolar tazminat ödeyerek bu anlaşmayı bozan ve yeniden Fenerbahçe'ye dönerek yeni anlaşma imzalayan Önder Turacı, transfer döneminde yaşadığı bu gidiş gelişlerle ilgili resmi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Temel amacının Fenerbahçe'de sürekli oynamak olduğunu belirten Önder Turacı, "Geçen sezon sonunda bir karar vermem gerekiyordu. Ben çok sevdiğim Fenerbahçe'de kalmak ve sürekli oynamaktan yanaydım. Ancak sezon boyunca kadroya girememiş, yedek soyunmak zorunda kalmıştım. Devamlılığım olmadığı için de; sakatlıklar veya oyuncu dinlendirme amacıyla yapılan kadro değişikliklerinde bulduğum şansı da iyi değerlendirememiş ve bu maçlarda pek iyi performans gösterememiştim. Sezon sonu eski hocamız Zico ile görüştüm. Beni, sahaya süreceği ideal kadrosunda düşünmediğini, açık yüreklikle bana söyledi. Bu andan itibaren, bir profesyonel olarak, başka bir takıma gitmeyi düşünmeye başladım. Şartları bana uygun gelen FK Moskova takımıyla da sezon öncesi ön kontrat imzaladım ve resmi sözleşmeye imza atmak için beklemeye başladım Ancak daha sonra Fenerbahçe'de başka gelişmeler oldu. Zico ile anlaşma sağlanamadı ve Zico takımın başından ayrıldı. Bu gelişme üzerine ben de durumumu bir kez daha gözden geçirdim ve Fenerbahçe'ye geri dönmeye karar verdim. Başkanımız da anlayış gösterdi ve Fenerbahçe'ye geri dönerek yeni anlaşma imzaladım. Fakat bunun için FK Moskova ile yaptığım ön kontratı bozmam ve 250 bin dolar tazminat ödemem gerekiyordu. Ancak bunun benim için fazla bir önemi yok. Fenerbahçe'ye değil 250 bin dolar, milyon dolarım feda olsun. Benim için öncelik Fenerbahçe'de oynamak ve şans bulmak. Önemli olan bu diye düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Fenerbahçe Resmi Sitesi

Carlos'u bu saatten sonra kimse almaz.

Aragones yarın geliyor

Kulübümüzün yeni sezonda Profesyonel Futbol A Takımımızı çalıştırmak üzere ön kontrat yaptığı Luis Aragones, yarın İstanbul'a geliyor.
    Luis Aragones, yarın saat 17.50'de İspanya'dan kalkacak olan Iberia Havayolları'na ait bir uçakla, yardımcı antrenör ve kondisyoner ile birlikte İstanbul'a gelecek. Geceyi otelde geçirecek olan Luis Aragones, 4 Temmuz Cuma günü, kulübümüze gelecek. Aynı gün yöneticilerimiz ve takımımızla tanışacak olan Aragones, 6 Temmuz Pazar sabahı, takımımızla birlikte, hazırlık kampı için Avusturya'ya gidecek. Aragones'in imza töreninin yer ve zamanı daha sonra kulübümüz tarafından açıklanacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

analşılan kaleci antrenörü gelmiyor.Neyse hayırlısı bakalım

SENNA FENER'E GELMEK İSTİYOR

Bu ismi bir köşeye yazın. Avrupa şampiyonu olan İspanya Milli Takımı’nda oynayan 1.77 boyunda zenci bir futbolcu vardı. Orta sahanın göbeğinde oynamasına rağmen sürpriz hücumlara çıkmış, verdiği paslarla da arkadaşlarını gol pozisyonuna sokmuştu. Almanya maçında ikinci yarıda oyuna giren Güiza’nın verdiği pası gol yapamamıştı.

ARAGONES DE SEVİYOR

İşte o futbolcu, Brezilyalı Senna, Fenerbahçe’ye gelmek istiyor. Sarı-Lacivertli yöneticilere haber gönderen bu futbolcu, “Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi’nden tanıyorum. Orada birçok arkadaşım var. Oynamak isterim. Benim gibi bir oyuncuya ihtiyacınız varsa gelin görüşelim” dedi.

Villarreal’de Nihat’ın takım arkadaşı olan Senna Fenerbahçe’deki Brezilyalı oyuncular Alex, Roberto Carlos, Deivid ve Aurelio’nun iyi arkadaşı. Yeni Teknik Direktör Luis Aragones’in de sevdiği bir oyuncu.

Fenerbahçe’ye gelmek istediğini bana yöneticiler anlattı.

O da şöyle oldu: Almanya’yı yenen İspanya’nın şampiyon olduğu gece Aragones’in sohbetini yapıyorduk. Fenerbahçe’nin Avrupa şampiyonu olan bir hoca ile anlaştığını, bunun çok büyük bir olay olduğunu konuşurken, söz bir ara maçın sonlarında Güiza’nın Senna’ya verdiği gol pasına geldi. Güiza istese o pozisyonda topu kaleye vurabilirdi. Daha iyi durumda olan arkadaşına pas vermesi, bir golcünün egoist olmamasının en güzel örneğiydi.

İSTEDİĞİ PARA ÇOK DÜŞÜK

İşte o anda Senna’nın Fenerbahçe’ye gelmek istediği, Fenerbahçe’ye yakın olan menajerler aracılığı ile de bu teklifini resmen yaptığını söylediler.

Önceleri inanamadım. Çünkü Arsenal ve Juventus’un da bu futbolcunun peşinde olduğunu duyuyordum.

Olayın gerçek olduğunu anlattılar. Hatta istediği rakamın da çok büyük olmadığını, Aurelio’ya yapılan iyileştirme rakamından da aşağı olduğunu söylediler.

AURELİO İLE BİRLİKTE OYNAR

O an aklıma Aurelio geldi. Senna da onun yerinde oynuyor. Fenerbahçe Aurelio’yu bırakmak istemiyor ama yabancı kontenjanında bir boşluk yaratabilirse bu ikiliyi yan yana oynatmayı bile düşünüyor. Bu konuda en son kararı Teknik Direktör Luis Aragones verecek.

Güzel olan ise Arsenal ve Juventus’un peşinde koştuğu Senna gibi bir yıldızın Fenerbahçe’ye gelmek istemesi.

Alaattin METİN

Senna alınırsa yılın transferi olur, umarım Alaattin Metin'in söyledikleri doğrudur. Maldonado gönderilir, Senna alınır, Aurelio da kalırsa Avrupa'nın en iyi orta sahalarından birine sahip oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Senna - Aurelio - Emre Önlerinde ALEX tam olarak Aragones'in istediği ortasaha olur. Senna'nın İspanya için ne kadar önemli olduğunu turnuvada gördk inş. doğrudur

aziz başkana sonuna kadar güveniyorum seneye avrupada enaz yarıfinal türkiyede süperkupa dışındaki tüm kupalarda bizim. . . mütiş kadro olacak mütiş

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Haber ne kadar doğrudur bilemiyorum fakat Senna'yı istemeyecek teknik direktörü yoktur herhalde. Kontenjan bakımından hiçbir problem olmaması gerek, Maldonado gönderilebilir. Fakat Villarreal bu sene Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak, La Liga Turkcell Super Lig'den daha kaliteli bir lig. Ayrıca Senna'nın kariyerinin zirvesinde bir gömlek düşük lige gelmek isteyeceğini zannetmiyorum.

........Alex

Emre Aurelio Senna

muhteşem..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Haber ne kadar doğrudur bilemiyorum fakat Senna'yı istemeyecek teknik direktörü yoktur herhalde. Kontenjan bakımından hiçbir problem olmaması gerek, Maldonado gönderilebilir. Fakat Villarreal bu sene Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak, La Liga Turkcell Super Lig'den daha kaliteli bir lig. Ayrıca Senna'nın kariyerinin zirvesinde bir gömlek düşük lige gelmek isteyeceğini zannetmiyorum.

........Alex

Emre Aurelio Senna

muhteşem..
    Senna'nın Fenerbahçe'ye gelmesini kolaylaştıracak faktörler:
    + Senna Brezilya asıllı, Fenerbahçe'de de Brezilyalı oyuncu sayısı yeterince fazla.
    + Senna İspanyol, Aragones de Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü, Güiza'nın da geleceği söyleniyor, Senna bu durumda uyum sorunu yaşamaz.
    + Senna kariyerinin sonlarına yaklaşan futbolcu, en fazla 3-4 yıl oynayabilir futbol, belki de artık daha mutlu olabileceği bir yere gitmek istiyor. Genç bir oyuncu olsa almamız imkansız ama şu durumda alabiliriz.

Alaattin Metin yanılmıyorsam Appiah transferini de ilk duyuran kişi.

Maldonado ile Appiah/Kezman gönderilip, Senna ile Güiza alınırsa, muhtemel kadro beni çok heyecanlandırıyor:

___________________ Volkan _________________
    Gökhan Gönül ___ Lugano ___ Edu ___ Roberto Carlos
    ___________ Aurelio ___ Senna ___ Emre __________
    __________________ Alex de Souza ______________
    ______________ Güiza __________Semih __________

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Marca'nın son dakika haberi;

Betis Aurelio ile her konuda anlaşmış. Şu an menejerleri ile görüşmedelermiş. Her an imza olabilirmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Senna'nın Fenerbahçe'ye gelmesini kolaylaştıracak faktörler:
    + Senna Brezilya asıllı, Fenerbahçe'de de Brezilyalı oyuncu sayısı yeterince fazla.
    + Senna İspanyol, Aragones de Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü, Güiza'nın da geleceği söyleniyor, Senna bu durumda uyum sorunu yaşamaz.
    + Senna kariyerinin sonlarına yaklaşan futbolcu, en fazla 3-4 yıl oynayabilir futbol, belki de artık daha mutlu olabileceği bir yere gitmek istiyor. Genç bir oyuncu olsa almamız imkansız ama şu durumda alabiliriz.
    Senna'nın şu an şartlarının kötü olduğunu düşünmüyorum. Euro2008'de İspanya ile gayet başarılı maçlar çıkarmış,gelmiş.Ayrıca Villarreal maddi olarak Senna'yı mutlu ediyordur. Olur da takımını değiştirmek isterse ilk tercihin Türkiye olacağını sanmıyorum.

Bu transferin önündeki en büyük iki engel ise;

La Liga > Turkcell Super lig + Villarreal'in şampiyonlar liginde olması.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Senna şu yaşlarında yeni zirve yapmış futbolcu. Villarreal bu sene CL'ye direk katılıyor ve İspanya liginde forma giyiyor kendisi. Ayrıca turnuva performansı da etkileyici olduğu için taliplisi çoktur. Bu nedenle Senna'nın Fener'e gelmesi zor bana göre..

daha iyi teklifleri değerlendirmek ister bana göre..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şimdi KanalD deki habere göre. Marca Aurelio'nun menajerlerinin Betis yöneticileriyle buluştuğunu yazmış.İmza an meselesiymiş.

Mesaj Yetkileri