Sayfa 17 / 29 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 860 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yeni transferlerimiz hoşgelmişler,sefa getirmişler.İnşallah yüzümüzü kara çıkartmazlar.

Bu sezon transferde büyük isim transfer etmediğimiz için taraftarlar karşılamadı hava alanında.Nuri Şahin olsaydı belki bir karşılama olurdu.Yada M.Topuz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İşte İMKB'ye yapılan açıklama:

'Şirketimiz ve profesyonel futbolcularımızdan Federico Fernando Higuain ile aramızdaki mevcut sözleşme herhangi bir bedel ödenmeksizin karşılıklı anlalaşılarak feshedilmiştir.'

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Higuain defteri kapandı

Beşiktaş Kulübü, geçen sezon başında alınan, ancak istediği verimi alamadığı Arjantinli oyuncu Federico Higuain ile yollarını resmen ayırdı.

Siyah-beyazlı kulübün İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderdiği açıklamada, "Şirketimiz ve profesyonel futbolcularımızdan Federico Fernando Higuain ile aramızdaki mevcut sözleşme herhangi bir bedel ödenmeksizin karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir" denildi. Beşiktaş, sezon başında transfer ettiği Higuain'i daha sonra kiralık olarak başka bir kulübe vermişti.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

BJK çok para savuruyor bü yönden çok başarısızlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    BJK çok para savuruyor bü yönden çok başarısızlar
    Yıldırım Demirören desek daha doğru olur...

gerçekten beşiktaş ın bu yıldırım demirören yüzünden saçma transfer politikalarıyla çok parasına yazık oldu.daha 6 ay önce 2 m euro bonservis ile alınan gordon,sözleşmesi feshedilirken 1 m euro ödenen diatta,1.5 m euro bonservis ödenen higuain... bunlar en basit örnekler. 2+1+1.5=4.5 son 1 sene içinde 4.5 m euro boşa gitti. o paraya gökhan ünal,beşiktaş a çok faydalı olacak selçuk inan gibi oyuncular alınabilirdi.hadi onu geçtim sivok un bonservisi çıkardı. şimdi bu zararlarla birlikte sivok un bonservisi yine demirören yüzünden beşiktaş a zarar olarak dönüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Zapotocny'ye servet gitti

Beşiktaş transferde bildiğiniz gibi... Yabancı futbolcu transferine dev bütçeler ayıran Beşiktaş'a bugün sağlık kontrolünden geçen yeni transfer Zapotocny'nin maliyeti de ağır oldu.

Beşiktaş Kulübü, İtalya'nın Udinese takımından aldığı Tomas Zapotocny transferini İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi. Beşiktaş Kulübü'nden İMKB'ye gönderilen açıklamada, "Şirketimiz, Udinese'de forma giyen Tomas Zapotocny'nin transferi konusunda kendisi ve kulübü ile 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık olmak üzere anlaşma sağlanmıştır. Futbolcuya her sezon için 750 bin Avro garanti para 10 eşit taksitte ödenecektir. Anlaşma karşılığında Udinese'ye sözleşme fesih bedeli olarak 3 yıl içerisinde eşit taksitlerle ödeme koşuluyla 4.5 milyon Avro ödenecektir" denildi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bonservisin yüksek olması ödemenin uzun vadeye yayılmasından kaynaklanıyor.Her yıl 1,5 milyon demek yani...

İzleyip görelim bakalım,bu parayı hakedecek mi?İnşallah bu bedelin hakkını verir...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

"Kalbimle Oynarım"

Yeni transferlerimizden Tomas Zapotocny, Siyah Beyazlı formamızla ilk röportajını resmi internet sitemize verdi. Yeni Kartalımız, idmanda bile kaybetmeye tahammülü olmadığını ifade edip, “Kaybetmek canımı çok acıtır. Sahada bütün gücümle, kalbimle oynarım” dedi.
    İşte Tomas Zapotocny’nin ilk röportajı:

Yeni sezonla ilgili neler söyleyeceksin?

Öncelikle benim için heyecan verici bir durum. Yeni bir lig, yeni insanlar, yeni bir mantalite ve yeni bir futbol anlayışının içindeyim. Sabırsızlıkla bekliyorum. Diğer oyuncu arkadaşlarımla, hocamla tanışmayı, kampı bekliyorum. Bu sene ligden beklentim de büyük zaferler elde etmek. Onun için buraya geldim.

Türk futbolu ve Beşiktaş’la ilgili neler biliyorsun?

Türk futbolunda hem teknik hem de hızlı oyuncular olduğunu biliyorum. Avrupa Şampiyonası’nda gördüğümüz gibi; ruhları ve kalpleriyle oynayan futbolcular olduğunu biliyorum. Beşiktaş’ı da benimle ilgilenmeye başlamadan önce de takip ediyordum. Beşiktaş kış aylarından beri benimle ilgileniyordu ama ondan önce bile Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası’ndaki maçlarını izliyordum. Bu takıma elimden geleni sonuna kadar vermeyi istiyorum.

Avrupa Şampiyonası’ndaki Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçında neler hissettin, bu maçla ilgili neler düşünüyorsun?

Bu maçı kaybetmek bizim için üzücü bir durumdu. Türkiye bu maçı hem kalbiyle oynadı hem de şansının yardımıyla inanılmaz bir şekilde çevirdi. Böyle maçlar her zaman oynanmaz. Türkiye hem 2-0’dan skoru 3-2’ye getirdi hem bizim kalecimiz inanılmaz bir hata yaptı. Bizim açımızdan üzücü, Türkiye açısından çok kazançlı bir maçtı.

Futbol karakterinden banseder misin, nasıl bir futbolcusun?

Sert oynarım, bütün gücümü sahaya yansıtmaya ve karşımdaki rakibi bozmaya çalışırım. Her zaman kazanmak isteyen bir futbolcuyum. İdmanda olsun maçta olsun her zaman kazanmak isterim. Kaybetmeye tahammülüm yoktur. İdmanda bile olsa kaybetmek bana büyük acı verir. Ben kalbimle oynarım.

Çok sık kart görür müsün?

İtalya gibi bir yerde defansta oynamama rağmen sadece bir maçta mecburen kırmızı kart gördüm. O da pozisyon icabıydı ve gole giden rakibimi durdurmam gerekiyordu.

Holosko, Sivok, Seric gibi aynı bölgenin insanlarıyla birliktesin burada. Uyum sorunu yaşamayacağını düşünüyoruz.

Bizim için kesinlikle olumlu bir durum. Sivok’la beraber buraya gelmemizde Holosko’nun etkisi vardı. Kendisiyle Liberec’de beraber oynamıştık. Zaten zaman zaman görüştüğümüz bir oyuncu. Ben burada adaptasyon süreci diye bir durum yaşamak istemiyorum. 2-3 yıldır bu takımda oynayan biriymiş gibi direkt oynamak istiyorum. Şu andan itibaren elimden geleni bu takıma vermek istiyorum.

Futbol kariyerinden bahseder misin?

Futbola 6-7 yaşındayken başladım. Geldiğim kasaba çok küçük bir kasabaydı. Pribram’da futbola başladım. Ve altyapının bütün branşlarında oynadım. Orada oynarken çalıştığım antrenörüm daha sonra Liberec’e geçti ve beni de yanında götürdü. 4,5 yıl orada oynadıktan sonra akabinde Udinese’ye gittim ve orada oynadım.

Türkiye ile ilgili neler biliyorsun, daha önce ülkemize geldin mi?

Çek Cumhuriyeti B Takımı’nda oynarken İzmir’e gelmiştim. Ama istanbul’un ne kadar büyük ve tarihi bir yer olduğunu biliyordum. Geldikten sonra da bunu her yerde hissettim. Bugün ilk defa Bogaziçi köprüsünden geçtim ve inanılmaz bir manzara vardı. Tarihi bir ülke olduğunu biliyorum, sonrasını da yaşadıktan sonra göreceğim.

3 kulvarda şampiyonluk kovalayan bir takımın oyuncususun, son olarak nasıl bir mesaj vermek istersin?

Kazanmayı seven bir karakterim olduğunu söylemiştim özellikle Liberec’te şampiyonluk yaşadıktan sonra bunun nasıl bir duygu olduğunu biliyor ve tekrar tatmak istiyorum. Beşiktaş’la birlikte ilk şampiyonluğumu ve tabii ki Türkiye Kupası’nı da kazanmak istiyorum. UEFA Kupası’nda gruplara kaldıktan sonra herşey bizim elimizde. Umarım en yükseğe kadar gideriz.

Last edited by anilton : 01.Temmuz.2008 at 18:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Beşiktaş Zapotochny'e 4.5 milyon Euro, Sivok'a 4.7 milyon Euro ödedi, toplam 9.2 milyon Euro, gerçekten inanılmaz bir para verdi iki futbolcu için, eğer bunlar da Higuain, Diatta, Schildenfeld gibi fiyasko çıkarsa Beşiktaş büyük zarar eder.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok büyük paralar gerçekten diğer oyuncular gibi çıkarlarsa 10 milyon euro çöpe gider yazık olur.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu sene yönetimin son şansı zaten.Eğer alınan oyuncular yine takıma faydalı olamazsa giderler ama beni umutlandıran şey bu transferlerin bu kez planlı programlı yapılması..

Bu arada Zapotocny'i kiralayacaz deniyordu ama satın almışız.İyide para vermişiz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Çok para harcadı Bjk yine sivoka değer ama zapotocny napacak bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Zapotocny oyun şekliyle Zago'yu andırıyor.Serbest vuruşlarda ileri çıkan top kendi takımındayken ileride kalan bir oyuncu.Teknik olarak zayıf,fizik olarak güçlü.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben ne Sivok un ne de Zapo nun kötü oLacağını düşünmüyorum. Gerçekten ikiside daha önceki kariyerLerinde kendiLerini ispatLamış, beLLi kriterLeri aşmış oyuncuLar. Gordon vs biLmem kim gibi hem piyango dan son anda çıkmamış oLmaLarı da yönetimin bu oyuncuLarı ne kadar uzun süredir takip ettiğinin göstergesidir. HoLosko dan sonra yabancı transferinde yapıLmış nokta isimLerdir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ben ne Sivok un ne de Zapo nun kötü oLacağını düşünmüyorum. Gerçekten ikiside daha önceki kariyerLerinde kendiLerini ispatLamış, beLLi kriterLeri aşmış oyuncuLar. Gordon vs biLmem kim gibi hem piyango dan son anda çıkmamış oLmaLarı da yönetimin bu oyuncuLarı ne kadar uzun süredir takip ettiğinin göstergesidir. HoLosko dan sonra yabancı transferinde yapıLmış nokta isimLerdir.
    Ben seninle aynı fikirde değilim.

Higuain konusunda Sağlam'ın tam onayı vardı, hatta yardımcısı Mutlu Topçu da izlemiş ve beğenmiş, açıklamaları da hep olumluydu, kurtarıcı olacağını söylüyordu Higuain'in ama fiyaskodan başka bir şey olmadı.

Quote Originally Posted by Ertuğrul Sağlam
    Farklı bir ülkeye geldi. Belli bir uyum süresi olacak. Özellikleri itibarıyla bize çok katkı yapacaktır. Rakip defansı yıpratacak yeteneklere sahip.
    ____

Gordon Schildenfeld konusunda da Ertuğrul Sağlam bu transferi ısrarla istedi ve izlediğini söyledi, ona güvendiğini söyledi ama sonuç yine fiyasko.

Quote Originally Posted by Ertuğrul Sağlam
    Önümüzdeki yıllarda verdiğimiz paranın kat kat fazlasını alabileceğimiz kalitede bir oyuncu transfer ettik.

Yeni transferimiz Beşiktaş'a hayırlı olsun. Daha önce izlediğimiz oyuncuydu. Dinamo Zagreb'de 2 oyuncuyla ilgilendik. Ama ilk dönemde kulüp Schildenfeld'i satma gibi düşünceleri olmadığını söyleyince Drp ic'e yöneldik. Drp ic'de de bazı sorunlar çıkınca; başkanımızın Dinamo Zagreb başkanı ile kurduğu iyi ilişkilerden dolayı Schildenfeld'i satma kararı aldılar.

Sağlam, Schildenfeld'in, Drp ic'den biraz daha maliyetli olduğunu kaydederek, ''Ama daha genç ve daha uzun vadede Beşiktaş'ın faydalanacağı, önümüzdeki yıllarda da verdiğimiz paranın kat kat fazlasını alabileceğimiz kalitede bir oyuncu transfer ettik'' dedi.
    Ertuğrul Sağlam bence mümkünse transferlere karışmasın, çünkü bilmiyor belli ki bu işi, aldığı iki isim, hatta bir de Diatta'yı işe katarsak, üç isim tam fiyasko oldu ve Beşiktaş'a maddi külfiyet getirdi.

Zapotochny ve Sivok da Ertuğrul Sağlam'ın gözlemleri ve isteğiyle transfer edildiyse o zaman vay Beşiktaş'ın haline.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ertuğrul Sağlam bence mümkünse transferlere karışmasın, çünkü bilmiyor belli ki bu işi, aldığı iki isim, hatta bir de Diatta'yı işe katarsak, üç isim tam fiyasko oldu ve Beşiktaş'a maddi külfiyet getirdi.

Zapotochny ve Sivok da Ertuğrul Sağlam'ın gözlemleri ve isteğiyle transfer edildiyse o zaman vay Beşiktaş'ın haline.
    Seninle aynı fikirde değilim. Tomas Sivok zaten tanınmış bir isim ve çokta kaliteli. Beşiktaş'ın son yıllardaki en iyi yabancı transferi bence. Holosko ile beraber.

Zapotochny ise benim için tam bir kapalı kutu.

Bu arada Higuain ve Diatta bence iyi performanslar göstermişti. Bence gönderilmeleri hataydı. Özellikle Diatta. Gordon için ise haklısın.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ertuğrul Sağlam anlıyor aslında ama bjkye alamıyor mesela bize aldığı toledo ivankov mehmet topuzu gökhanı falan hep o çıkardı ortaya

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Seninle aynı fikirde değilim. Tomas Sivok zaten tanınmış bir isim ve çokta kaliteli. Beşiktaş'ın son yıllardaki en iyi yabancı transferi bence. Holosko ile beraber.

Zapotochny ise benim için tam bir kapalı kutu.

Bu arada Higuain ve Diatta bence iyi performanslar göstermişti. Bence gönderilmeleri hataydı. Özellikle Diatta. Gordon için ise haklısın.
    Dikkat edersen oyuncular hakkında bir yorumda bulunmadım net olarak, sadece Sağlam aldıysa risk vardır dedim.

Sivok tanınmış ve kaliteli futbolcu diyorsun ama Çek Cumhuriyeti ile turnuvada 1 dakika bile forma giyemedi, neden?

Bilmiyorum bu oyuncular da fiyasko olabilir ama izleyip göreceğiz, şimdiden yorum yapmak erken ama gönül rahatlatıcı transferler değil, hani kafalarda soru işareti bırakıyor bir şekilde. Bir Holosko ilk geldiğinde hiçbir şekilde kafalarda soru işareti bırakmıyordu, zira kalitesi belliydi ve katkı yapacağı da ortadaydı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ertuğrul Sağlam ilk senesinde gerçekten transferlerde hata yaptı.Çünkü hala Türkiye'nin üç büyük takımlarından birini çalıştırdığının bilincinde değildi.Hala Kayseri'yi çalıştırıyorum sanıyordu belli ki.Ya da tam tersi.İlk senesinde maliyeti yüksek,yıldız denebilecek(Legrottaglie,Makelele,C.Cole) transferleri istemeyerek olası başarısızlıkta bütün yükün üzerine yıkılmasını engellemek adına bunları yapıyordu.Başkan ve yöneticilerin her fırsatta istediğimiz oyuncuyu alabiliriz,mali konuda hiç bir sorunumuz yok demesine rağmen,Ertuğrul Hocanın her demecinde kulübümüzün mali durumları çerçevesinde transfer yapmaya çalışıyoruz demesi ikinci olasılığın olabilirliğini yükseltiyor.Yani Ertuğrul Sağlam yüksek maliyetli ne olduğu belli olan futbolcuları almak yerine,maliyeti ucuz ne olacağı,nasıl çıkacağı belirsiz futbolcuları almayı tercih etti.Bahaneside belliydi,kulübün mali durumu.Böylece maliyeti yüksek futbolcuları alıp başarısız olmayı göze alamadı,o riske giremedi,belki de bu korkusu bizi şampiyonluktan etti...

Bu sene bunun bilincinde olan yönetim,tüm transfer yetkilerini %80 S.Engin'e verdi.Engin oyuncuyu önerdi,E.Sağlam ve Mutlu Hoca izleyip onayladı.Umarım Ertuğrul Hoca geçen seneden bir ders almıştır.Başarıların risk almadan gelemeyeceğini anlamıştır.Nitekim Holosko gibi büyük takımlarda ne yapacağı belirsiz olan bir futbolcuya 5 milyon euro artı Koray,Burak gibi oyuncuyu vererek aldırması bir nebze olsun ders aldığını gösterir.Ama geçen sene için iş işten geçmişti.Umarım bu sene çok daha iyi bir Beşiktaş izleyeceğiz...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

'GELEN TEKLİF YOK'

Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada transfer sezonunda istedikleri transferleri hemen hemen yaptıklarını kaydederek bir iki tane yerli oyuncuyu da kadrolarına katmayı düşündüklerini söyledi. Engin,"Halen transferler devam ediyor. Şu an net gelişen bir transfer olayı yok. Her an herşey olabilir. Bu böyle bilinsin'' dedi. Bobo ve Delgado ile ilgili hiçbir resmi teklif almadıklarını da belirten Engin, ''Telaffuz edilen rakamların hiç birisi kulübümüze ulaşmamıştır. Gazetelerde yazıldığı gibi böyle cazip teklifler gelse değerlendirebilirdik ama resmi bir teklif yok'' diye konuştu.

Sinan Engin, güçlü bir kadro kurduklarına inandıklarını ifade ederek şöyle konuştu: ''Defansta geçen seneki eksikliklerimizi büyük ölçüde kapattık. Gökhan Zan tatilden sonra gelip bizimle görüşecek. Gökhan Zan bizim futbolcumuzdur. Biz, kendisinden ayrılmayı düşünmüyoruz. Ekonomik şartlar onun için de bizim için de çok önemli. Bir yerlerde buluşacağımızı umuyorum. Ama biz onu hiç ayrılmış düşünmüyoruz. Eninde sonunda anlaşacağız. Biz kendisiyle hiç transfer görüşmesi yapmadık. Yazılan ve çizilenler yanlış. Yazılanlar spekülasyon. Birkaç gün içinde bu konu da netleşir''

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Anlaşılan transferi bitirdik.Yeterlide zaten bu kadro.Daha fazlasına gerek yok.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bobo ve DeLgado nun kaLıyor oLması çok iyi oLdu. Son anda iki yabancı transferi yapmış gibi oLduk. Hem iki oyuncu açısından da iyi oLdu bu. HazırLık kampında kafaLarı daha rahat oLacak ve Lig`e daha sağLıkLı hazırLanabiLecekLer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bjk sanırım Uğur İncemanıda alıp katapacak transferi öyle diyodu ligtvde

Yabancı alamaz artık, kontenjan doldu:
    Zapotochny, Sivok, Seric, Delgado, Tello, Cisse, Holosko, Bobo.

Yerli olarak ise bir eksik bölge yok, dediğin gibi Uğur İnceman alınır, transfer kapatılır, Uğur kesin olarak Manisaspor'da. Manisaspor bedeli yüksek tutmaya çalışıyor, hep böyle yapıyor ama eli mahkum satacaklar. Burak Yılmaz transferini de uzattılar ama sonunda verdiler, Uğur da öyle olacak.

Gelecek yıl muhtemel kadro:
    GK: Rüştü
    DR: Serdar Kurtuluş
    DC: Sivok
    DC: Zapotochny
    DL: Seric
    MR: Serdar Özkan
    MC: Delgado
    MC: Uğur İnceman
    ML: Tello
    FC: Holosko
    FC: Nobre

İbrahim Toraman, Gökhan Zan ve Tuna Üzümcü tandem için yedek bekleyecekler, Ekrem Dağ, Bobo, Cisse, İ.Üzülmez gibi isimler de yedek bekleyecek.

Merak ettiğim, şu an kaptanlar İ.Üzülmez ile İ.Toraman. Bu onbirde ikisi de yok, kim kaptan olacak onbirden? İdeal bir isim göremedim ben kaptanlık için.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Yabancı alamaz artık, kontenjan doldu:
    Zapotochny, Sivok, Seric, Delgado, Tello, Cisse, Holosko, Bobo.

Yerli olarak ise bir eksik bölge yok, dediğin gibi Uğur İnceman alınır, transfer kapatılır, Uğur kesin olarak Manisaspor'da. Manisaspor bedeli yüksek tutmaya çalışıyor, hep böyle yapıyor ama eli mahkum satacaklar. Burak Yılmaz transferini de uzattılar ama sonunda verdiler, Uğur da öyle olacak.

Gelecek yıl muhtemel kadro:
    GK: Rüştü
    DR: Serdar Kurtuluş
    DC: Sivok
    DC: Zapotochny
    DL: Seric
    MR: Serdar Özkan
    MC: Delgado
    MC: Uğur İnceman
    ML: Tello
    FC: Holosko
    FC: Nobre

İbrahim Toraman, Gökhan Zan ve Tuna Üzümcü tandem için yedek bekleyecekler, Ekrem Dağ, Bobo, Cisse, İ.Üzülmez gibi isimler de yedek bekleyecek.

Merak ettiğim, şu an kaptanlar İ.Üzülmez ile İ.Toraman. Bu onbirde ikisi de yok, kim kaptan olacak onbirden? İdeal bir isim göremedim ben kaptanlık için.
    Toraman mutlaka oynayacaktır ve kaptan olacaktır...

Kadro için ise hazırlık maçlarını beklemekte fayda var.Ertuğrul Sağlam'ın hangi diziliş ve taktik ile oynayacağını bilmediğimiz için kadro yapmak doğru değil..

Ama ben yabancılardan Cisse ve Seric'in yedek kalacağını düşünüyorum.Sol bek mevkiinde Emre Özkan ve Sezer Sezgin ikilisinden birisini görürsek şaşırmayalım.Avrupa maçlarında serbest zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bende İbrahim Toraman oynar diye düşünüyorum Sivok ön libero oynar.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Serdar Özkan oynayamaz bu takımda bence.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İbrahim Üzülmez oynar bu takımda

Uğur İnceman kesin olarak Beşiktaş'ta, hayırlısı olsun, imzalar atıldı.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Uğur İnceman Beşiktaş'ta!

Beşiktaş, uzun süredir transfer etmek istediği Uğur İnceman'ı renklerine bağladı. Manisasporlu orta saha oyuncusu Uğur İnceman, şu anda Beşiktaş'ın Avusturya'daki kampına katılmak üzere yolda. DHA'nın üyelerine servis ettiği habere göre, edinilen bilgilere göre İnceman ile 4 yıllık anlaşma sağlandığı, kulübü Manisasporla da bonservisi bedeli konusunda uzlaşıldığı öğrenildi.

03.07.2008
    Kaynak : DHA

Sayfa 17 / 29 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Mesaj Yetkileri