Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 55 arası toplam 55 sonuç

Konu: Galatasaray 2008-2009 formaları

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Turuncu forma dışında diğerleri gayet hoş..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hepisde şık olmuş beyaz olan daha iyi omuş ama

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Özellikle beyaz forma çok güzel ama turuncu cidden çok kötü...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Beyaz çok güzel olmuş.Turuncuyu beğenmedim kötü duruyor. Birşey dikkatimi çekti bu "AVEA" yazısı her geçen yıl daha da büyüyor

Ne yalan söyleyeyim parçalının altına beyaz şort çok kötü durmuş. Turuncu da aşırı sade, rengi dışında hiçbir özelliği yok, ki zaten rengi de güzel bir turuncu değil. Hollanda turuncusu olsaydı keşke. Beyaz formanın da avea yazısı şeritlerden biraz uzak, kollardaki kırmızı şeritlerin arasında da sarı olsaydı keşke.

Ben yine de turuncu dışındaki 3 formadan 2'sini alacağım sanırım. Beyazı kesin alıyorum ama diğerinde kararsız kaldım.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bu yıl bızımde turuncu formamız olcvak lıgde ıkı turuncu formalı takım olcak olmadı bu yaz

İstanbul B.B. de var

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gerçekten Beyaz forma çok hoş olmuş.

Parçalı formanın Avea yazısı iğrenç durmuş ne yalan söyliyim.Tarık'ın da dediği gibi sürekli büyüyor mu bu avea yazıları anlamadım gitti bir de çerçeve takmışlar.

Turuncu forma hoş olmuşta üzerindeki diğer renkler çok koyu kaldığı için hoş durmuyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

2006
    2008 formaları avedaki büyüklük farkı

Yaşasın AveAspor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Beyaz güzel, parçalı idare eder diğerleri sevimsiz.. AVEA yakında yukardan aşağı doğru kocaman yazılacak adidas ambleminden başlayıp etek kısmına kadar.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Turuncu rengi nerden çıktı arkadaşlar benim bildiği GS renkleri: Sarı,Kırmızı,Beyaz,Siyah ???
    yanlışsın, G.Saray'ın renklerinde siyah ve beyaz yoktur.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

parçalı forma ve beyaz forma cidden çok güzel ama parçalının altına beyaz şortu anlamadım bi de bu avea yazısına bir çözüm bulmalılar verdikleri para büyüdükçe avea yazısı da büyüyor sanırım bi de dümdüz avea yazıyor sembolu falan vardı onun ondan da koysalar accık

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    parçalı forma ve beyaz forma cidden çok güzel ama parçalının altına beyaz şortu anlamadım bi de bu avea yazısına bir çözüm bulmalılar verdikleri para büyüdükçe avea yazısı da büyüyor sanırım bi de dümdüz avea yazıyor sembolu falan vardı onun ondan da koysalar accık
    ohoo o sembolü koyarlarsa formada hangi renk var o anlaşılmaz daha doğrusu görünmez
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerçekten de formadan büyük logo olacak böyle giderse.....
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    parçalının altına beyaz şortu Metin Oktay zamanında giymişti kulüp, o zamana telmihte bulunmuş oluruz böylece..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Turuncu tam bir fiyasko. Çok kötü olmuş parçalı ise özlenen türden adeta, beyazda çok güzelmiş. Ayrıca beyazdaki AVEA yazısının da maşAllahı var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyaz formayı beğendim.Ama şu AVEA yazısı sıktı bizim formalarda da var kocaman keşke sadece logosu olsa.İnşallah bizim formalarda olmaz diyeceğim ama zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Hepsi çok güzel. Özellikle beyaz forma ayrıca güzel. Bu sezon sade kırmızı formamız vardı, sadece Sion maçında giymiştik. Galiba bu turuncu forma da sadece Avrupa Kupaları için?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

turuncunun böyle bişey olacağını tahmin etmiştim doğrusu.Geçen seneki kaleci formasından hiç bir farkı yok.O formada kalite eksikşliği var.Beyaz forma güzelmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    ohoo o sembolü koyarlarsa formada hangi renk var o anlaşılmaz daha doğrusu görünmez
    haklısın onu düşünemedim kimbilir o logo ne kadar olur yakında zaten fransa ligine döneriz afedersiniz adamların bi taraflarında bile reklam var

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Turuncu daha çok kalecilere yakışır keşke öyle olsaydı diğerleri mükemmel.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Turuncu hayal kırıklığı, güzel degil; fakat yine de siyahtan iyidir

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

arkadaşlar galatasaryın renklerinde siyah olmayabilir ama beyaz biraz şüpeli galatasaray vaktin birinde iki takıma ayrılmış ateş ve güneş olarak ozaman takımlardan biri sarı -kırmızı klasik çizgili formayı diğeri beyaz forma kullanıyormuş

Beyaz ve parçalı formalar güzel olmuş.Turuncu biraz Hollanda Turuncusu gibi olsa daha güzel olabilirmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben Ajax tipi formadan çıkarsa almayı düşünüyorum. Evde yığınla parçalı forma var. Annem soruyor hep "Neden aynı formadan alıp duruyorsun oğlum?" diyerekten
    Tabii arkaya da Lincoln yazdıracağım

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri